Напълно начинаещ съм в тренировките - какъв протеин да си взема?

16.05.11
21:36

Здравейте, мисля да започвам да тренирам и искам да си взема някакво протейнче, но не знам какво и ако може да ми помогнете ще съм Ви много благодарен. До сега не съм се занимавал с фитнес (сериозно), така че говорим за напълно начинаещ. Търся нещо до 30лв. :)

Темата беше редактирана от Юлиян Тодоров на 16.05.11 21:39.

ЛР

16.05.11
22:00

2кг свински врат с кост = 17лв
20 яйца = 7лв
Гарнитура = 6лв

Може да ти стигнат и за седмица.

Междувременно прочети повече за:
- Тренирането при начинаещите
- Храненето
- Техника на изпълнение на упражненията
(за всичките има статии в сайта)

От протеин полза ще видиш като позаякнеш и започнеш да тренираш наистина здраво. Докато това се случи най-добре инвестирай паричките си според препоръките по-горе :)

Успех!

16.05.11
22:06

казано от Лазар Радков на 16.05.11, 22:00:

2кг свински врат с кост = 17лв
20 яйца = 7лв
Гарнитура = 6лв

Може да ти стигнат и за седмица.

Междувременно прочети повече за:
- Тренирането при начинаещите
- Храненето
- Техника на изпълнение на упражненията
(за всичките има статии в сайта)

От протеин полза ще видиш като позаякнеш и започнеш да тренираш наистина здраво. Докато това се случи най-добре инвестирай паричките си според препоръките по-горе :)

Успех!

Напълно съм съгласен . . .

Тези 30 лева най-добре ги дай на някой, който е наясно с нещата, да ти напише една хубава тренировъчна програма и да ти каже какво да ядеш. Тъкмо толкова може да ти излезе.

17.05.11
10:02

@Лазар ти е казал, какво трябва да направиш докато си начинаещ :)

Мнението беше редактирано от Юли на 17.05.11 10:03.

17.05.11
12:40

Трябва ти качествена храна, не пудра ;)

Напълно начинаещ съм в тренировките И какъв протеин да си взема

това е комбинация която почти никога не води до някакъв резултат да не говорим за желан резултат ;) храни се на първо време добре и тренирай усилено

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1