17.05.11
19:35
До сега съм тренирал само във фитнес. Искам да започна да се занимавам с лостове и успоредки, лицеви опори и коремни преси. Дали ще спадна или напротев ще напомпам повече и може ли да намерите накви упражнения за лостове и успоредки. Мерси предварително. :)
Модерация: Моля, поставяйте ЯСНИ и СМИСЛЕНИ заглавия на темите, които публикувате. Тази тема не съдържа нищо спешно и неотложно, а мненията в този форум се дават доброволно. Благодарим за разбирането.
Темата беше редактирана от Кольо Пияндето на 17.05.11 19:39.
Ми на лостове трудно се качва мускулна маса. Може би малко ще спаднеш, но ще станеш по жилав. Но от друга страна е добре да тренираш със собственото си тегло :)
Да мерси. И аз мисля че дори е по-добре. Само ако някой може и даже няква програма за лостове и успоредки
17.05.11
19:56
Има цял раздел за Street Fitness - огледай го.
Как ще тренираш краката?
17.05.11
20:02
+ напади, стъпалца, спринтове, скок от място на дължина/ на височина, бърпита... като тренираш с собственото тегло след време 10 повторения трябва да са ти малко за да се натовариш.. така, че не казвай колко е ‘’най-добрата бройка’’ :) ... прави различни суперсерии и три-сет серии след време за да се натовариш оптимално
Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 17.05.11 20:04.
казано от kristiancho на 17.05.11, 20:02:
+ напади, стъпалца, спринтове, скок от място на дължина/ на височина, бърпита... като тренираш с собственото тегло след време 10 повторения трябва да са ти малко за да се натовариш.. така, че не казвай колко е ‘’най-добрата бройка’’ :) ... прави различни суперсерии и три-сет серии след време за да се натовариш оптимално
Съгласен съм ...