Сменям тренировъчния подход. Ще има ли разлика?

17.05.11
19:35

До сега съм тренирал само във фитнес. Искам да започна да се занимавам с лостове и успоредки, лицеви опори и коремни преси. Дали ще спадна или напротев ще напомпам повече и може ли да намерите накви упражнения за лостове и успоредки. Мерси предварително. :)

Модерация: Моля, поставяйте ЯСНИ и СМИСЛЕНИ заглавия на темите, които публикувате. Тази тема не съдържа нищо спешно и неотложно, а мненията в този форум се дават доброволно. Благодарим за разбирането.

Темата беше редактирана от Кольо Пияндето на 17.05.11 19:39.

17.05.11
19:51

Ми на лостове трудно се качва мускулна маса. Може би малко ще спаднеш, но ще станеш по жилав. Но от друга страна е добре да тренираш със собственото си тегло :)

17.05.11
19:53

Да мерси. И аз мисля че дори е по-добре. Само ако някой може и даже няква програма за лостове и успоредки

Има цял раздел за Street Fitness - огледай го.
Как ще тренираш краката?

17.05.11
19:58

За краката: клякания, футбол, бягане, колело

17.05.11
20:01

Мисля че по 10 повторения са сериите най-добре

+ напади, стъпалца, спринтове, скок от място на дължина/ на височина, бърпита... като тренираш с собственото тегло след време 10 повторения трябва да са ти малко за да се натовариш.. така, че не казвай колко е ‘’най-добрата бройка’’ :) ... прави различни суперсерии и три-сет серии след време за да се натовариш оптимално

Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 17.05.11 20:04.

17.05.11
20:43

казано от kristiancho на 17.05.11, 20:02:

+ напади, стъпалца, спринтове, скок от място на дължина/ на височина, бърпита... като тренираш с собственото тегло след време 10 повторения трябва да са ти малко за да се натовариш.. така, че не казвай колко е ‘’най-добрата бройка’’ :) ... прави различни суперсерии и три-сет серии след време за да се натовариш оптимално

Съгласен съм ...

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1