17.05.11
16:24
Здравейте! Някой може ли да ми даде програма за покачване на мусклна маса?
Разполагам само с дъмбели и лежанка с уред за коремни преси.Знам,че разполагам с много малко неща,но...
Ще съм ви много благодарен ако получа желания отговор!
Темата беше редактирана от Юлиян Тодоров на 17.05.11 16:26.
17.05.11
18:22
Гърди
лежанка 4серии 6-8 повторения
45градуса лежанка 4серии 10,8,6,6
флайс 3серии 6,6,8
Гръб
набирания 4x10
чукове 5серии 10,10,8,6,6
тяга 4серии 10,8,8,6
гребане 3x8
Бицепс
сгъване прав с лоста 4сериии 10,8,6,6
чукчета 3серии 8,8,10
седнал подпираш си ръката на крака и с дъмбели 2x10
Трицепс
тесенхват на лежанка 5серии 12,10,8,6,6
френско с правия лост малко ще ти е неудобно ама 3серии 10,8,6
с дъмбел зад главата 3серии 8,8,6
Крака
клякаш със щангата 5серии 12,10,8,6,6
Само че незнам с какви кг разполагаш.Това е добра програма за домашни условия.Успех
17.05.11
18:31
Защо няма бутон, с който да показваме, че сме ПРОТИВ дадено мнение... :x
17.05.11
18:42
казано от picco ’ на 17.05.11, 18:31:
Защо няма бутон, с който да показваме, че сме ПРОТИВ дадено мнение... :x
Защото е ненужен. Даването на отрицателен глас за нещо изисква и причина за несъгласието. Ако не си съгласен с нечие мнение, съвсем спокойно можеш да го напишеш като коментар, заедно със съответните аргументи. :)
17.05.11
18:47
Същото може да стане и с цел подкрепяне на дадено мнение. Сега ще кажеш, че се направи това, за да се спести спама, но това стана ли ? Ето го и мнението ми към програмата, постната по-горе - малоумна!
17.05.11
18:51
казано от picco ’ на 17.05.11, 18:47:
Същото може да стане и с цел подкрепяне на дадено мнение. Сега ще кажеш, че се направи това, за да се спести спама, но това стана ли ? Ето го и мнението ми към програмата, постната по-горе - малоумна!
Не. Подкрепянето на дадено мнение означава, че си съгласен с него и с аргументите му. Т.е. няма нужда да пишеш и ти същото. Ако имаш нещо за допълване го правиш. Това също така понамали излишен брой покриващи се мнения.
А това, че наричаш нещо малоумно, без да се аргументираш, кара мнението ти да изглежда много лековато. Е, избора как да водиш дискусия си е твой. Предлагам коментарите за бутоните да спрат до тук.
Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 17.05.11 18:52.
17.05.11
19:01
1.Georgi Ivanov НЕ се е опитал да разбере нещо повече за автова. Примерно ръст, килограми, години, опит, травми(ако има) и т.н.
2.Както винаги - програмата е същата, по която тренира и самият Georgi Ivanov. В това съм убеден на 100%
3.Някои от упражненията са обяснени така, че човек се чуди за какво става дума. Пример - “седнал подпираш си ръката на крака и с дъмбели 2x10”
4.Както винаги сериите, които се правят за бицепс са 2 пъти повече от тези за краката и равни с тези за гърба и гърдите, т.е. краката се пренебрегват, защото всички хора сме тренирали футбол и краката са ни толкова добре развити, че е грозно да се гледа.
5.Не са дадени дните, в които се тренира. Примерно понеделник, сряда, петък, събота. Това понякога може да бъде от доста голямо значение.
6.Не е казал защо тази програма е добра и с какво превъзхожда другите в сайта и форума.
Мнението беше редактирано от picco ' на 17.05.11 19:08.
17.05.11
20:19
Преди доста време тренирах по тази програма и имаше много добри резултати.Не съм я измислил аз тя е направена от специалисти(лекари и бодидилдъри) беше публикувана в Muscle and Fitness преди 8 години(тогава бях в америка и си купих за първи път списанието) в американския намерих го наскоро и го преведох написах часта от тренировката,която може да се изпълни само с лежанка и дъмбели и има още много упражнения и за другите групи както и за крака но се изискват уреди не пренебрегвам краката.Вместо да ме обвиняваш помогни на момчето дай му примерна по-добра програма.А за това в кой ден и как да комбинира групите решава той сам зависи как усеща натоварването.
17.05.11
20:30
Прочетох отново цялата статия пише единствено че е за маса (mass gaining routine) пише че програмата е добра както за начинаещи така и за по-напреднали,но както казах не съм написал всички упражнения някои се опитах да ги обесня не съм живял в България от 9 години и затова не знам точно как се казват на български упражненията , а незнам дали момчето говори анг. затова се опитах да ги обесня извинявам се че не знам терминологията на бг.
17.05.11
20:39
Упражнението седнал подпираш рака на крака с дъмбели се казва concentration curl .В списанието пишеше The Most Powerful System Ever!the Muscle & Fitness Training System will put you on the fast track to building a phenomenal physique! това се отнася за цялата система и затова подбрах упражненията които той може да прави и ги написах
17.05.11
20:55
Знам как се казва упражнението и нямам нищо против теб, но можеше да разбереш нещо повече за автора, преди да пишеш такава програма. Все пак с дъмбели може да се правят напади, преден клек, заден клек, хакен клек, сгъване, разгъване и какво ли още не.
18.05.11
17:56
Благодаря ви за отговорите!
Ще се пробвам на промграмата не Георги Иванов.Искам да добавя,че съм на 14г. 160 санта висок и 55-60 кг
Thank you all!
18.05.11
22:33
Ако целиме на посоки, това е по-добро http://www.bb-team.org/workout/1358_klasicheska-programa-za-pokachvane-na-muskulen-obem#axzz1MjbBgz8G като намалиш сериите малко и става бомба.