Програма за ABS

19.05.11
00:29

Нов съм във форума, но сам следял някои теми които са били от значение за мен.Има нещо което не можах да открия за това ще питам. Аз съм на 16 години/ 60кг и 171см висок.Тренирал съм таекуон-до 8г но нямаше никакъв ефект за мускулната маса и започнах гребане.Сега горе/долу съм се оформил, но искам да си оформя коремната преса.Имам я когато си дръпна половин-един см-вия корем.Т.е искам да я дооформя и да сваля този корем ... идеята ми е: Какви са упражненията които трябва да правя и ми дайте някой хранителен режим. Вече съм ползвал http://www.bb-team.org/articles/909_visoko-vaglehidratna-dieta-vvd за да покача някой друг килограм и съм имал ефект. В момента правя http://www.youtube.com/watch?v=sWjTnBmCHTY сутрин и вечер - кажете дали го удобрявате и ако не, кажете какво друго да правя.

Моля само професионалисти да ми отговорят(без глупави коментари), мерси предварително.

19.05.11
00:46

Аз като един виден професионалист ще се опитам да ти дам малко насоки.

1. Нямаш корем за сваляне. Просто мускулите на корема (плочки, коси и т.н.) са малки и затова не се виждат
2. Няма нужда да тренираш корем 14 пъти седмично, защото той привиква към натоварването и нищо не правиш.... 2 пъти са достатъчни. Според мен мускулите на корема трябва да си се тренират тежко, а това, което си го постнал си е един вид аеробика. Има добри попадение, но главно... аеробика :)
Сега малко домашно - използвай упражнения като планк, страничен планк, ренегадско гребане, ренегадско на Данчо, повдигания на крака от вис, Toes to bar, янда, V-преса....  Като за начало тези са добри. Когато напреднеш (нямам предвид 2-3 месеца) можеш да пробваш вариациите на dragon flag или обратни коремни преси например, spider push-up. Използвай google или търсачката на форума за упражненията. Ако имаш възможност, нека някой със знание да ти ги покаже на практика.
3. Набавяй си достатъчно белтъчини

Ако не стане, официално и ритуално ще си скъсам сертификата на професионалист :D

19.05.11
00:48

Сещаш се че никои професионалист няма да ти каже какво да правиш без да си си заплатил за дадената услуга нали?
Аз като НЕпрофесионалист ще ти кажа че пресата ти е най-малкия проблем.

казано от Anatoli Ivanov на 19.05.11, 00:48:

Сещаш се че никои професионалист няма да ти каже какво да правиш без да си си заплатил за дадената услуга нали?

не е вярно.

коремните ти мускули не изглеждат много “големи,” което прави задачата ти трудна.
1. трябва ти по-силова работа за  корема.
2. трябва ти по-лактато-образуваща тренировка(което май вече правиш)
3. трябва да помислиш дали храненето ти е подходящо.
3. трябва да порастнеш, който е виждал стари спортисти се сеща по какъв начин те са сухи(буквално).

1. аз не вярвам, че си 60кг... давам ти 55кг на тая снимка максимум...
2. трябва ти яко хранене и яко терниране ( базово )
3. корема като всеки друг мускул е мускул което значи, че за да излгежда добре ти трябва мускулна маса там... с подходящ режим мазнините ще са малко и ще можеш да имаш преса...

ПП: аз съм един така изпълнен професионалист :D

Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 19.05.11 09:36.

19.05.11
11:22

казано от Витан на 19.05.11, 00:46:

Сега малко домашно - използвай упражнения като планк, страничен планк, ренегадско гребане, ренегадско на Данчо, повдигания на крака от вис, Toes to bar, янда, V-преса....  Като за начало тези са добри. Когато напреднеш (нямам предвид 2-3 месеца) можеш да пробваш вариациите на dragon flag или обратни коремни преси например, spider push-up.

Намерих упражненията в Youtube, но поне някаква последователност да ми кажете ... смисъл: Например изреждам всички тези упражнения по колко пъти на седмица, 2 пъти не е ли малко ... аз знам че коремните мускули могат да се тренират всеки ден?

19.05.11
11:39

Аз това което виждам от снимката е че коремните ти мускули са голями колкото гьрдите просто ти трябва маса и време.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1