Планът ми за следващите два месеца

16.05.11
23:01

Здравейте! Реших малко да поразнообразя тренировките :P Следващите 2 месеца смятам да ходя на фитнес 2 пъти седмично и да правя 5х5 като в единия от дните ще заменя клека зад врат с клек отпред.Забелязвам,че съм станал много тромав и кардиото ми куца здраво и съм измислил 3 дена в седмицата да правя кардио: 1-бягане  2-скачане на въже 3-спринтове

първият месец ще ям здраво много въглехидрати и протеини а втория ще овелича протеина и ще намаля въглехидратите(мн бързо свалям мазнини и 1 месец ми е достатъчен да изчистя за морето :P )

Как ви се струва планът ми ?

Темата беше редактирана от Юлиян Тодоров на 16.05.11 23:06.

19.05.11
00:15

толкова ли е сложно ?

струва ми се че трбява да опиташ. звучиш логично.

е то хубаво ще изчистиш ама за един месец какво ще качиш ?! и 3 пъти кардио в седмицата с две силови.. колко кг. ще качиш според теб

19.05.11
18:19

Цяла зима качвам,не е само 1 месец :D . Ако кача малко в пръсците и в пресата още ще е супер. Целта ми е да си оправя кардиото щото наскоро спрях цигарите и съм много зле и да започна да ставам и да си лягам по рано :D

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1