Гръб-трицепс проблем

19.05.11
14:33

Здравейте,машини! Днес имах следния проблем: Реших да сложа пулоувър като 4то упражнение за гръб и това май се оказа грешка. Програмата ми беше следната:
1) 3х10 набирания
2) 3х12 гребане с щанга
3) 3х12 дърпане долен скрипец
4) 3х15 пулоувър
За трицепс правих кофички,френско и скрипец с въже. Въпросът е,че трицепсът ми беше уморен за кофите и почти нищо не направих. Та предполагам,че този пулоувър обърка нещата,но все пак да ви попитам вас,най-вероятно не е подходящо и ще ви помоля да ми кажете алтернативен вариант. Благодаря и лек ден!
По-здрави

Темата беше редактирана от Daywalker на 19.05.11 14:34.

ами ако си го правил като френско полуовър може да ти е било кофти... сигурен ли си, че го изпълянваш правилно без да свиваш и разгъваш лактите...

19.05.11
14:42

И вземи оправи тази “тренировка” за гръб.... 9 серии гръб (пулоувъра не може да се води като упр. само за гърба) сигурно за трицепса правиш повече серии...

19.05.11
14:44

Не съм обръщал внимание дали свивам лактите,така че най-вероятно съм го правил грешно. Другият път ще опитам да се коригирам. Добре ли е да остане четвърто или да го бутна по-напред?
(blush) Ами да,за трицепса също се събират 9 серии :/

Мнението беше редактирано от Daywalker на 19.05.11 14:48.

добре е да го сложиш накрая да... полуовър е стречинг упражнение.. преди това си направи набирания, гребания ( защо не и мъртва тяга ) сериите както каза Мишо са недостатъчни .. направи ги или 4упражнения по 4серии или 5упражнения по 3серии нещо такова :) полуовъра ми е едно от любимите упражнения за гръб  и в поза двоен бицепс отпред най-ясно си личи правил ли си полуовър здраво или си отбивал номера

19.05.11
14:53

Ок,благодаря за бързия отговор. Успех!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1