Време за релеф ?

NE

23.05.05
19:00

От 2 месеца ходя на фитнес и има много добър ефект, до сега съм тренирал за маса с протеин и много ядене на обикновена храна, но се чудя кога трябва да започна да оформям мускулите и да ги орелефя. Кога да разбера дали е нужно, аз съм висок 181см и  тежа 63кг.

Благодаря !

23.05.05
19:18

като качиш поне още 10 кила(около 3 месеца) и ще в добре според мен

23.05.05
21:04

Имаш нужда от още килограми за да мислиш за релеф :wink:

23.05.05
21:43

Подкрепям напълно другите две мнения.

Лично аз обаче предпочитам, така културистите с по-голяма маса.

Например Вин Дизел няма страхотен релеф, но на мене така ми допада най-много.

Сега съм 64кг, ще гледам до края на година -  74.

23.05.05
22:00

имаш време до релефа,ти сам ще се усетиш,слушай какво ти казват другите
че той вин дизел културист ли е :shock:

23.05.05
22:06

[quote author=“freakster”]имаш време до релефа,ти сам ще се усетиш,слушай какво ти казват другите
че той вин дизел културист ли е :shock:

[офф]

Може и такъв да е, да върви по стъпките на Арни.
Използвах го за пример, защото всъщност не се интерсувам много от света на културистите и не се сетих за друг пример със физическо състояние подобно на Вин.

[офф]

23.05.05
22:09

офф/ми той си има приличен релеф според мен,ако сте гледали последния му филм - Pacifier,там се съблича до кръста,добро тяло вади

23.05.05
22:25

няма особен релеф в новия филм.ако се орефли ще стане супер як,ама..............

JI

24.05.05
16:31

едно момче от фитнеса от януари почна диета мисля че за 0 калорииен или поне за сваляне ,но какво се получи при него  свалил е 10 кг виждам и си личи че е орелифил в същото време ръката му изглежда по - голяма и каза че е качил сант в нея .. няма нито смислъл и съм сигурен че не лъже е вярно каза че яде само на даскало по 300 400 грама месо но ... :)) това е

24.05.05
18:54

Какви 0 калории кви 5 лева ква пожарна

24.05.05
19:25

Шах и мат с пешката, от първия ход! :lol:  :lol:

По въпроса: Ако може така да се каже, аз съм фен на релефа, предпочитам го пред масата. Въпрос на лично виждане. Но все пак 60-тина кг на 1.81 си е доста малко. За никакъв релеф не може да се говори.... КАто на 1.81 станеш най-малко 80 кг, имал логика да изчистиш.

Но има и друг вариант, който аз за добро или зло правя. Поддържане на килограми и релеф. Тоест не качвам интензивно маса и после чистене и т.н. ами си карам на поддържка и надграждане. Може да се нарече дори и Качване на маса без загуба на релеф, при мен е по 5кг на година и малко. Но зависи от гена. Който както си прецени.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1