Съботно-неделна тренировка в София

Прескочи до:

15.05.11
22:37

Днеска си бяхте забравили едни дискове 4 примерно някви малки бяха. и пратих един приятел да ви ги върне, той върна ли ви ги?

Да, върна ги. :)

15.05.11
22:40

Днеска се получи чудесна тренировка в чудесна компания!

15.05.11
22:41

казано от Димитър Михайлов на 15.05.11, 22:38:

Да, върна ги. :)

ОК!Да съм спокоен :)

15.05.11
22:51

А общата снимка качена ли е някъде?

казано от Bojidar Stefchev на 15.05.11, 22:51:

А общата снимка качена ли е някъде?

Във фейсбук я има.

17.05.11
21:46

Здравейте цяла седмица седя и гледам за кросфит тренировките направо толкова ме впечатлиха,че вече за мен не съществуват малоумните бодибилдинг сплитове! като начинаещ искам да потренирам с вас. Кога тренирате и мога ли да се включа разбира се? Ако може имате ли някакви изисквания такси, уреди въобще какви са условията да дойда и аз при вас “истинските трениращи”? :)

18.05.11
00:42

Скоро ще излезе информация, а тренировките най-вероятно ще са си събота и неделя пак. Условията да дойдеш при нас са..... да дойдеш :). Останалото ще го разбереш на място. Опитай да комбинираш функционални тренировки в зала, изграждащи сила и т.н. с кросфит. Комбинацията е чудесна :)

18.05.11
18:47

Само казвате кога и къде се събирате и съм на линия! От кога търся такива тренировки......

Кросфит тренировки на открито София:

Понеделник 23 май от 10.00 в 10 СОУ кв. Младост:
Заучаване/затвърждаване на техника: ще учим военна преса и продължаваме с изхвърлянето с пудовка за тези, които не са го учили/усвоили.
Тестове: Лицеви опори (на халки за напредналите) за максимална бройка
Силов блок: Кофи с тежест 5х5 и между тях по серия стриктни набирания подхват до отказ. Който не може - негативни.
Отборен комплекс: Отборна надпревара.
Бодибилдинг блок: Желаещите да качат малко маса ще имат по 10минути за eccentric less изолиращи упражнения с гумата за избрана от тях група.

Вторник 24 май от 10.00 в 10 СОУ кв. Младост:
Заучаване/затвърждаване на техника: Клек с щангата над главата.
Тестове: 50м бягане и вертикален отскок
Силов блок: Типичен кросфит комплекс, който ще скалираме където е необходимо.
Отборен комплекс: Отборна надпревара.
Бодибилдинг блок: Желаещите да качат малко маса ще имат по 10минути за eccentric less изолиращи упражнения с гумата за избрана от тях група.

Много кофти дати :(

20.05.11
07:05

Супер,

А атлети в не много добра форма пускате ли да вземат участие:)

казано от dogbrand на 20.05.11, 07:05:

Супер,

А атлети в не много добра форма пускате ли да вземат участие:)

Не се притеснявай за формата, ще ти я върнем (devil)

20.05.11
07:44

Значи ще се дивим на площадката в Понеделник:)

20.05.11
07:52

Юли прати повиквателните :))

Айде пак да бягаме с гумите, а и чукчетата да повъртиме.
А който не иска да качва маса :) ще люпи семки :)

Гумите и чуковете ще участват, разбира се. Какти и карфи-лостът и карпи-пудовката :)
Пък който не иска мaса може така да му уморим предмишниците, че да не може да люпи семки няколко дни после :D

Юли, отборните надпревари и в двата дни ли ще са същите като тази от миналата седмица?

казано от Димитър Михайлов на 20.05.11, 10:08:

Юли, отборните надпревари и в двата дни ли ще са същите като тази от миналата седмица?

Всеки път са различни - с различни станции, интервали на работа и почивка, повторения, редуване, брой участници в отбор...
Не ги съобщавам предварително вече, защото не знам точната бройка на участниците. Или поне не и докато не оформим отделните групи, както и подходящо стиковани отбори.

20.05.11
10:19

Всеки път е различно : )

20.05.11
10:20

карфи-лостът и карпи-пудовката

Карфи-Карпи  Кой ???? :)

А за семките не се притеснявам аз си взимам белени.От модерните :)

20.05.11
16:40

В понеделник съм на линия при вас!

За съжаление ще съм на работа и двата дена, но дори и да не бях повечето елементи щях да ги пропусна заради проблеми с рамото. Ще дочакам следващата седмица, а вие се разбийте и от мое име!

Мнението беше редактирано от Десимир Петров на 20.05.11 17:31.

20.05.11
19:43

Аз мисля да съм на линия и двата дни.Много се радвам че ще има заучаване на клека с щанга над главата, защото доста ми куца техниката на това движение :)

21.05.11
00:14

Защо не ги правите по-късно? Тия ранни часове не са за мен :D

21.05.11
00:26

В скоро време ще мислим вариант за по-късен час, че е много топло.

21.05.11
21:10

В понедлник аз и 1 приятел смятаме да ви посетим :)

Две клипчета от днес:

23.05.11
19:04

Много ми хареса, както казах не съм в най-добрата форма, ама ще тренирам и следващият път нито фермерската разходка, нито нещо друго ще ми се опре:)

23.05.11
19:26

казано от dogbrand на 23.05.11, 19:04:

....и следващият път нито фермерската разходка, нито нещо друго ще ми се опре:)

Шшшшшшшшшт! Бърпитата ще те чуят, не ги предизвиквай! :D :D :D :D :D

Утре там ли сте, да наваксам с вас? Днес прекарах в каменоделен Crossfit.

Аз със сигурност ще дойда утре, но вероятно няма да участвам пълноценно (все ще намеря начин да се забавлявам де ;) ).

23.05.11
20:03

Следващият път по тежички пудовки на ФР,че гледам не се усещат, направо си летите с тях :)

Фермерското минимум 50кг на ръка, иначе нищо не е :)

Скоро ще има нещо по-добро за фермерски разходки ;)
А бях предвидил и друго раzхождане, но чакам СКОТА да дойде да му направи сефтето :D
@Митко: утре пак, както винаги ;)

Мнението беше редактирано от Юлиян Тодоров на 23.05.11 20:30.

23.05.11
20:37

казано от karfi4ka на 23.05.11, 19:26:

казано от dogbrand на 23.05.11, 19:04:

....и следващият път нито фермерската разходка, нито нещо друго ще ми се опре:)

Шшшшшшшшшт! Бърпитата ще те чуят, не ги предизвиквай! :D :D :D :D :D

Всеки следвъщ път ще е по тежко и по добре:) Толкова ме боли, че чак ми е кеф:)

Носете утре тежките щанги. Батман идваааа! :D

23.05.11
22:48

Юли, в момента не загрявам какво си намислил, ама ме радва, че се спомена името ми :D… много съжалявам, че днес изпуснах и най-вероятно утре ще се получи същото за мое съжаление... размазали сте се днес- пожелавам ви утре да сторите същото! : )

@Десо: утре само 40кг щанга. Скромно комплексче като за силовия блок. Подготви се и си избери срещу кой ще се изправиш на двубой.
@СКОТА: То си те чака, не се притеснявай ;)

Мнението беше редактирано от Юлиян Тодоров на 23.05.11 22:59.

23.05.11
23:24

Добре : )

На някой да му се пие кафенце преди гимнастиката? (coffee) (sun)

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1