24.05.11
08:51
Някой поръчвал ли е от там ? Пратката у дома ли ше ми дойде или в офиса на спиди ? От половин час съм станал, върта телефони в софийския им магазин и само патрулирам до терасата от нерви, че баща ми ше ме изгони от дома -.-
Темата беше редактирана от Кольо Пияндето на 25.05.11 23:26.
казано от Dique на 24.05.11, 08:51:
Някой поръчвал ли е от там ? Пратката у дома ли ше ми дойде или в офиса на спиди ? От половин час съм станал, върта телефони в софийския им магазин и само патрулирам до терасата от нерви, че баща ми ше ме изгони от дома -.-
Ще дойде до там докъдето си я поръчал. Но това едва ли има особено голямо значение, днес е почивен ден и хич ни ги чакай. Дори и да не те намерят ще ти обадят по телефона.
24.05.11
10:21
Дигнаха ми на софийския и човека ми каза, че днес бил почивен и утре щел да ми ги прати. Пита ме къде искам и ся сичко е точно :).
казано от Dique на 24.05.11, 08:51:
и само патрулирам до терасата от нерви, че баща ми ше ме изгони от дома -.-
Охооо,значи вземаш добавките нелегално. :) Дай телефона на баща си,ний ще го информираме :D какви ги вършиш.
24.05.11
11:07
Хаха :Д само ако знаете с какви схеми ги вкарвам бояджийските кофи :Д
само един приятелски съвет... аз изгорях така с близо 120 кинта.. наще ги намериха..
та гледай да ги криеш максимално далеч от у вас. Ако имаш шкаф във фитнеса слагай ги там и си носи дозички колкото да ти стигнат до следващото ходене. Иначе може да ти направят чистка и ще лъснеш :D
24.05.11
15:16
Кофти тръпка. Последния път като поръчах и не предопредих.. се получи така. Очаквах ги към 12:30, станах отидох на фитнес в 10.. трябваше да се пребера до 11:30, а те в 11:20 дошли до нас.. поръчката беше около 200 лева непомня точно, та какво стана. Разбраха за поръчката, мен ме нямаше.. те нямали пари в тях да я платят, и ма гъзиха. Като се пребрах ходих до спийди да си я вземам :Д
с две думи.. БЕЗ ДУМИ..
24.05.11
15:34
Нема шанс да лъсна. Майка ми знае и не ми казва нищо, баща ми е проблема. Аз си ги крия в гардероба, а баща ми абсурд да влезне там да бърка, той въобще нищо не подозира, сичко е скрито покрито. В краен случай ми ги донесат пак у нас, ше кажа, че са за некви приятели и ше мина метъра :Д
По-добре отдели малко време и покажи на баща си кое какво е и не е нищо опасно.
Така партизанската да ги купуваш и пиеш не става.
казано от Biad__ на 24.05.11, 17:01:
мхм те пък щото фащат от обяснения ...
24.05.11
20:33
казано от Biad__ на 24.05.11, 17:01:
Братле, баща ми е идиот, без извинение. Той още верва, че повече от 2 белтъка (!!) дневно те троват, а в протеиновите пудри имало хормони..За мен той е човек от 17-ти век, отказал съм се да му обяснявам квото и да било, и именно заради тия различия в характерите много често се караме и ми реже джобните :Д
25.05.11
10:07
Тийн темите стават все по-забавни :)
Представям си като почнете да водите и гаджета вкъщи, как ще ги криете и тях по гардеробите :D
25.05.11
11:58
Може да ти е стори странно, ама предпочитам да си дам парите за зоб от колкото за момиче. Когато почнат мен жените да ме черпат, тогава и аз :Д
25.05.11
12:07
казано от Dique на 25.05.11, 11:58:
Може да ти е стори странно, ама предпочитам да си дам парите за зоб от колкото за момиче. Когато почнат мен жените да ме черпат, тогава и аз :Д
С тоя начин на разсъждение, скоро ще си падаш по момченца :D
Или при теб ще идват такива, че баба яга ще ти се вижда като фотомодел ;)
Нормално е, 90 % от родителите в днешно време няма да се учудят ако пиеш или пушиш, било то трева или тютюн, дори и малко с бял прах да се забавляваш, обаче пиеш ли протеин, не ще умреш от хормони. И това става до голяма степен заради олигофрените в телевизията, ама тях ние си ги знаем отдавна, че са големи филмари и много си измислят. мамка им..
25.05.11
12:08
Като намериш такива, дето ще те черпЯт, направи им по една снимка и ми прати да ги видя ;)
казано от Rikoo на 25.05.11, 12:07:
Нормално е, 90 % от родителите в днешно време няма да се учудят ако пиеш или пушиш, било то трева или тютюн, дори и малко с бял прах да се забавляваш, обаче пиеш ли протеин, не ще умреш от хормони. И това става до голяма степен заради олигофрените в телевизията, ама тях ние си ги знаем отдавна, че са големи филмари и много си измислят. мамка им..
Точно така!
казано от Владимир8507 на 25.05.11, 12:08:
Като намериш такива, дето ще те черпЯт, направи им по една снимка и ми прати да ги видя ;)
Такива снимки може да ползваш,за да си плашиш децата “Заспивай че тази как ще дойде да те изяде”. :D
25.05.11
23:23
Бе принципно и аз съм съгласен да плащам, ма да е свястна по характер, не некви мазни фешанки, деба