Лаф моабет - том четвърти

Темата е заключена.
Прескочи до:
P&

25.05.11
19:04

Е, не, скъсах се от смях...

София, лято, площад. Осем етажна сграда, по средата й скеле и на скелето работят двама мазачи. На единия му се пикае та две не вижда, обаче го мързи да слиза.
Вторият пита:
- Кво има, бе?
- Пика ми се, ама ме мързи да слизам...
- Е какъв ти е проблема? Ето долу има фонтан, застани на края на скелето, аз ще те държа и пикай във фонтана. Никой няма да разбере...
Речено сторено. Застанал първият на края на скелето, вторият го държи и...
По едно време, обаче, духнал вятър и някаква прашинка влязла в носа на този който държал. Той кихнал и изпуснал пикаещият...
Две години по-късно. На плаж три девойки си говорят.
Първата:
- Най-големите любовници са в източните страни. Когато бях в Кайро и вървях по улицата, всички ме разсъбличаха с поглед...
Втората:
- Хич не ми ги и говори тия. Французите са най-големите любовници. Когато бях в Париж, щом се запознаех с някой мъж и веднага ме вкарваше в леглото!
Третата:
- Момичета, дълбоко се заблуждавате. Българите са най-големите любовници. Когато бях в София, се разхождам по един площад. Гледам шадраван и присядам на края му. Изведнъж вдигам глава нагоре и виждам към мен лети мъж с изваден хуй и крещи : “ша та еба в гъза-а-а-а-а-а!!”

25.05.11
20:50

Кажете някой страшен филм, ама страшен, че да те стряска като изведнъж ти изкача нещо. Че напоследък само кървища, ама то няма страх при тях.

P&

25.05.11
20:54

Гледай трилър. Там така “изведнъж” стават нещата.

26.05.11
07:43

Лоша тенденция се установява при мен- лягам късно към 2 и се събуждам 6 и 30, днес дори по-рано и после само се мятам в леглото, като кефал на пясък, а лошото е, че не ми се спи...

И аз съм така. Трябваше да стана към 9. Сега какво друго мога да направя освен да тренирам ;)

26.05.11
07:59

Ами приятно осакатяване :D аз след малко отивам на поредна защита :D

26.05.11
11:17

Някой да има идея от къде мога да си дръпна системните шрифтове за Windows 7? При инсталация на шрифтове успях да затрия голяма част от системните и в момента всичко е страшно омазано с ръкописни шрифтове. Ако може директен линнк, понеже резултатите в Гугъл ми излизат с някакъв абсолютно нечетлив шрифт и не мога да намеря нищо. Благодаря предварително.

ПП Справих се, успях някак си по интуиция да се добера до настройките.

Мнението беше редактирано от Valdis на 26.05.11 11:21.

26.05.11
11:24

Е как точно ги затри?
Пробвай това:
1.  Open Fonts by clicking the Start button, clicking Control Panel, clicking Appearance and Personalization, and then clicking Fonts.
2.  In the left pane, click Font settings.
3.  Click Restore default font settings.

Note: This also removes all manual changes that you’ve made to your display settings.

26.05.11
11:37

Благодаря Петко, но успях да се добера до същото въпреки жестокото омазване и пълна нечетливост. Аз а това как успях - явно при инсталацията на шрифтовете е имало шрифтове, които са били със същите имена като тези на системните и по невнимание съм ги заместил.

26.05.11
13:17

На даскало ще ходите ли???Аз ся докато обядвам, ще пропусна първия час...

26.05.11
13:35

и аз отивам на даскало... и втора смяна :D

26.05.11
16:23

казано от martinski на 26.05.11, 13:17:

Не съм ученик вече

казано от Thrashmetal на 26.05.11, 16:23:

казано от martinski на 26.05.11, 13:17:

Не съм ученик вече

тоя на снимката разбирам защо се радва толкова че не е ученик ... доста е повтарял :D:D

26.05.11
16:57

http://www.reddit.com/r/fffffffuuuuuuuuuuuu/
Герой от комиксите на reddit.

26.05.11
18:29

Някой веднага да ми припомни как се игнорираха потребители!

P&

26.05.11
18:44

Мисля, че вече не може :)

10

26.05.11
19:35

Абе, е така случайно, ако на некой му дава грешка скайп, ето как да го оправи:
Влизате в папката на скайп и триете shared.xml
Доста познати го имат проблема и предположих, че и некой от вас може да го има :Д

Пък на мен ми е страшно тъпо, че не съм на училище. Там беше супер яко...поне за мен. То по принцип си е както го направиш, но на мен ми харесваше много. И ми е адски гадно, че свърши. Още по-кофти ми е, че ми мина бала.... Всичко давам да се върна 5 дни назад и да изживея всичко на ново :)

P&

26.05.11
19:49

Чък Норис може да пие на екс от чешмата

P&

26.05.11
20:08

Имало конкурс за мъжественост. Явили се Бай Ганьо, американеца и французина. (както обикновено) Състезанието щяло да протече на 3 етапа:

1. Мъжественост (разбирай косматост)
2. Да се отрежат ушите на мечка стръвница
3. Да еб*т японка

Влиза французина и го скъсват още на първия етап. После влиза амеркиканеца, минава първия етап, но го дострашало като видял мечката и се отказал. Влиза нашия човек и протича следния диалог :

- Моля, съблечете се….
- Че аз съм гол ве…. 
Минава първия етап с 6+. Влиза при мечката. Минава час, 2, 3. Хората от комисията се уплашили, че може мечката да е изяла Бай ти Ганя. След малко излиза той целия потен, задъхан и казва:
- Айде ве, къде е японката дето трябва да й режа ушите…??!?!

10

26.05.11
20:16

Аз не го схванах о.О
иначе - Чък норис гледа 60 минутен филм за 20 минути. Когато Алекс Бел измислил телефона, видял, че има 2 пропуснати от Чък Норис. Чък Норис веднъж предизвикал Ланс Армстронг на състезание кой има повече ташаци - Чък Норис спечелил с 5 :Д

Предполагам всички знаете, че Чък Норис е роден от леля си... ясно е защо, нали? (giggle)

26.05.11
21:35

коо0о0о0о0о става
скучно ми е :(

казано от Dique на 26.05.11, 20:16:

Аз не го схванах о.О

демек еб*л мечката и ще реже ушите на японката... разбрал е погрешно изпитанията... :D :D :D ама не ти се сърдя.. онзи ден както се мъча да си удрежа парче от месото ...и викам на братчед ми че тоя нож е скапан  братчед ми вика ‘’Оххх спортисте ти режеш кокала.. ‘’ :D :D :D

26.05.11
21:44

щом не си го изял с кокала :D :D

ами ако не бяхме на обществено място нямаше да си играя с ножа.. и щях да наръбам кокала... и от тогава единствения ми източник на белтъчини щеше да е протеин на пудра :D:D:D щях да бъда принуден да посегна към ‘’химията’‘

26.05.11
21:50

Тъй, припомням утрешното събитие - 20:00 часа, Club Pork Pie, Борисовата градина. Ето официалното прессъобщение на Светльо Хиподилски:

Няма да се пие! Няма да се пее! Ще рецитираме стихове на румънски поетеси. Носете си и Упсарин!

Аз ще съм там, тъй като понеже защото обичам ромалески поетеси... :) ако някой от клуба идва също, да се обажда :)

26.05.11
21:50

мелдоийката ме радва.. няма нищо общо с клипа ... :D :D :D човека вдига сумати кила те пуснали птички и пролет за фон да пеят

26.05.11
22:30

Не съм ползвал отдава форума и като тръгнах да пускам тема ми излиза
“Вероятно се е попрекалило с препинателните знаци”

Махнах няколко запетаи и едни скоби, но продължава да ми го вади този надпис.

26.05.11
22:31

казано от kristiancho на 26.05.11, 21:57:

мелдоийката ме радва.. няма нищо общо с клипа ... :D :D :D човека вдига сумати кила те пуснали птички и пролет за фон да пеят

Напротив, много общо си има. Гледай как ги развърта катоооооооо перца :D

Мнението беше редактирано от karfi4ka на 26.05.11 22:37.

26.05.11
23:25

Джънхед, се кeф бих дошъл, ама няма да съм тука : (

27.05.11
07:03

Тоя от клипчето изключително много ми напомня за един наш съфорумец. Само дето нашия човек е по-здрав!

27.05.11
09:56

Спах 10 часа- прероден съм!

P&

27.05.11
10:36

Заспивам в 22 часа, ставам към 10 сутринта. Заспивам към 2 часа и ставам към 8. Каква е тая работа .... ????

27.05.11
10:42

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=10150202664248901&set=pu.111615443900&type=1&theater;
Кай 5 дни преди NY PRO

P&

27.05.11
10:47

Огромен е, но за олимпията трябва да е доста по-чист.

27.05.11
10:51

е той има доста вода да вади.на тва шоу ще ги изяде 1000%

27.05.11
12:02

Станал е направо огромен... доста по-голям от Олимпията!

27.05.11
12:18

казано от Thrashmetal на 26.05.11, 18:29:

Някой веднага да ми припомни как се игнорираха потребители!

bump
bump
bump
bump
bump
bump
bump
bump

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1