Да, Карпи, благодаря- показва се нещо там, ама съм на това положение от хмм март? Интересно е, че последно време увеличих храната и почнах да ям хляб, а последните няколко дни даже някакви бисквити и бири- няма промяна... в застой съм та обмислям някаква ротация... е от вторник- тоест като се прибера режима пак ще си е в релси...
Владо, благодаря ще видим какво ще лера ама айде :D
Прокс, правя бета тестове на машината още :D
Жоро, ти тия умрели плочки ги видЕ още преди месец като тренирахме в Перо- разлика няма от тогава... па за боба и специализациите друг път :D
А каква ще е ВР.
Стягай се, вземай си изпитите и после да си редовен на тренировките с Юли и мазното, съвсем ще изчезне :). И Шъъъъъ станеш неотразим :D :D :D.
Карпи, още нямам идея, ама само това не съм пробвал... сигурно е възможно да се стопя ама с цената на някакво недохранване и за туй не ми се получава... та ротацията може да е подходяща- ще го умувам. Иначе аз не пропускам заради изпити тренировки- това е несъстоятелно оправдание за мен- аз и без туй не съм от типа, който чете много- просто не съм в София, ама другата седмица съм на линия! И чак пък неотразим :D
Сега храната днес- яйца, кашкавал, днеска много хляб, агнешко, агнешка дреболия, сирене, протеин, вафли, бисквити, бира, към 1кг сладолед... картофи май имаше и още нещо.... а да пилешка супа. Ами толкоз.
EДИТ- за малко да забравя- грах с пуешо за вечеря, ама малко и от на брат ми крем карамела- тоз малкия на мен се е метнал може да готви :D
Мнението беше редактирано от Бойко на 29.05.11 23:19.
Аз съм опитвала всякакви ротации, но най ми харесва тази в която всеки ден приемаш едни и същи калории, само дето дните ти са различни - високо/средно/ниско въглехидратни. В дните, които тренираш в залата може да са ти средно въглехидратни, а когато идваш на кросфит тренировките да са ниско въглехидратни и да имаш зареждащи дни преди тези в залата. Това е само идея, над която може да помислиш.
Браво, луд :):):) Дооре е....тия плочки са временно явление - днеска имаш 2 утре 4, прекалиш с кросфита имаш 6, след това изядеш една торта че да се наградиш за старанието - айде пак 2 и т.н.......СИЛАТА си е постоянна. :)
казано от Скота на 29.05.11, 23:01:
Карпи, още нямам идея, ама само това не съм пробвал... сигурно е възможно да се стопя ама с цената на някакво недохранване и за туй не ми се получава... та ротацията може да е подходяща- ще го умувам. Иначе аз не пропускам заради изпити тренировки- това е несъстоятелно оправдание за мен- аз и без туй не съм от типа, който чете много- просто не съм в София, ама другата седмица съм на линия! И чак пък неотразим :D
Сега храната днес- яйца, кашкавал, днеска много хляб, агнешко, агнешка дреболия, сирене, протеин, вафли, бисквити, бира, към 1кг сладолед... картофи май имаше и още нещо.... а да пилешка супа. Ами толкоз.EДИТ- за малко да забравя- грах с пуешо за вечеря, ама малко и от на брат ми крем карамела- тоз малкия на мен се е метнал може да готви :D
Той може да пере, чисти, готви, мие, простира и всякаква домакинска работа(а да и да цъка дота и лол), ама не може да тренира, нали :S.Хубави времена бяха...
***Тренировка
лег- 6х60кг 5х65кг 5х70кг 2х4х75кг (add50 3/14)- обърках ги трябваше 6х65 2х5х70
кофички неуспоредни- 5 +12,5кг, 5 +17,5кг, 5 +22,5кг
разгъване на дъмбел зад врат- 3х8х36кг
набирания надхват- 5х12,5кг 4х17,5кг 3х20кг
Днес цял ден работа по една по един бус, после малко разправии с железа- поне някоя пара изкарах... Хапнах и дремна и отидох в залата да направя прилична тренировчица. малко обърках лега. Храната е доста яйца, сирене, масло, месо, крем карамел, 1-2 филии хляб, ягоди, грах с пуешко, протеин. Днес тренировка без продукта- имам още, ама беше късно и реших да не приемам сктимуланти, че и без туй не мога да спя последно време. Толкоз.
Аз всъщност пак съм объркал тренировката за лега трябвало е- 6х60 2х5х65 2х4х70… нищо другия път както си пише...
казано от Скота на 30.05.11, 22:32:
Аз всъщност пак съм объркал тренировката за лега трябвало е- 6х60 2х5х65 2х4х70… нищо другия път както си пише...
8-) Еми чоек...затова вдигаш щанги, а не си в ядронния колаидер в Церн :Д
Ти за колайдера се ебаваш, ама бях приет ядрена физика с пълен бал преди няколко години ;)
Скини-фат бастард бил бахахахха, яла стария да видиш ква лоена топка е станал с тоя клек+мляко :D Свали ли surface, или автоматично да те класирам в графа “антифен”?
31.05.11
15:00
Някъде беше давал линк към тая приграма (add50), но не мога да го намеря. Може ли пак да го постнеш ?
Андре, ква лоена топка кви пет пенса- нали качваш ся ше станеш корав и мазнините сами ще изчезнат ;) Не съм свалял още филма, че ми остава да догледам досиетата 10 серии и на хаус новия сезон... а и съм такова в сесия :D уж се готвя за изпити...
Пико, тва май беше в на Флаштеран дневника или пък беше на Накс- се даде един линк- не помня точно.
Храна:
10:00- кебапчета, банан
13:00- свинско, гъби, картофи, таратор, сирене
20:00- свинско, гъби, картофи, таратор, сирене
23:00- протеин, тахан
Днеска на крак цял ден- сутринта на гарата хапнах кебапите :D утре тренировка- трябва да се убия жестоко. Нещо още исках да споделя, ама забравих- старост нерадост :D
Що бе, кебапчета с лютеница и питка хляб си е екстра - в бяла пластмасова тарелка, ако може :D Сори за спама :) И аз нещо друго щях да казвам, ама го забравих :D
Не само кебапчета и после видях едни хубави банани и си взех един... казаха ми, че съм разсипник да ям без хляб :D
Мартоо кой се оплаква бе- добре си хапнах :D
Атомче, като се сетиш ще напишеш : )
ПП Май ще купувам нещо за ставите- таковало си е таковата с тия рамена...
казано от Скота на 31.05.11, 22:14:
ПП Май ще купувам нещо за ставите- таковало си е таковата с тия рамена...
Прави си чай от черен оман. Аз го пия от месец и почти нямам проблеми вече.
Храна:
10:00- яйца, овес, канела, витамини, сладко от грозде
12:30- свинско, картофи, масло, сирене, салата
14:50- 7,5гр джак, 5мг йохимбин
16:00- протеин, тахан
20:00- пилешко, сметана, салата
***Тренировка:
преден клек- 2х5х80кг 5х85кг 4х85кг 3х85кг
военна преса-5х6х40кг
тяга- 3х10х110кг
сгъване с прав лост- 7х45кг 6х45кг 3х50кг
чуково с дъмбели- 6х22,5кг
ренегадско гребане- 2х6х17,5кг
ротация с диск 15кг- 2х30
повдигане на крака от вис
после ще допиша манджата. Прилична тренировка, тягата идва доста тегава за десетки вече- от другия път може да мина на 9повторения, а може и не.
Мнението беше редактирано от Бойко на 01.06.11 20:04.
Карпи, ще пробвам- вероятно в аптеката има такъв чай? ти по колко чайчета пиеш дневно?
Начи на клека- лесни са ми тия кила, ама пак почвам като задния клек- тръгвам с краката и задника и торса изостава и се захлупвам- тренирах с едно приятелче днеска та той забеляза- то и аз го усещам. Дали да не смъкна тежестите и да правя 8-10? Иначе корема ми е понаякнал усещам го и на гребането ренегатското- по-лесно ми е.
Купуваш си билката от аптекета. Едно пакетче стига за една седмица и струва 1.45. Слагаш 1 с.л. в 500 мл вода и я оставяш да ври 5 минути. След като изстине си я слагаш в някакво бурканче и пиеш от течността 3-4 пъти през деня преди ядене. Трябва да се пие поне месец, за да се усети действието. Може да опиташ :).
Вчера взех мерките на едно приятелче и реших днес да го направя и аз- защото последно взех само на тумбака преди 2 седмици. В общи линии тегло константа от няколко месеца вече- 75. Ръце, гръдна, рамена обиколка- без промяна- ръцете малко са на +. Крачетата са паднали леко, но то е нормално- бягане, скачане, колело и нисък обем в залата. И по дяволите има радост- не съм убеден как точно, но за 2 седмици -2 и -1,5 или 87,5/79 на талията и по 3те метода, които ползвам за бодифета съм 16%- това е било последно миналата година по това време :D. Ще се опитам да се придържам към сегашното ми хранене- явно има някакъв ефект.
02.06.11
10:51
Ще се усетиш ти калпазанино :D
Храна:
9:00- яйца, овес, канела, витамини, сладко от грозде
12:30- спагети в доматен сос със свинска кайма пържен в масло, сирене, кашкавал, салата
16:30- протеин
20:00- спагети в доматен сос със свинска кайма пържен в масло, сирене, кашкавал, салата
Лека полека зачерквам нещата, които съм написал в списъка със задачите, което е добре- има още доста неща... Между другото в iherb.com има 10% допълнителна отстъпка на спортни добавки до вторник! Утре според резултата от един разговор може да си поръчам някои неща. Сега се мъча над една глупост- ако някой разбира от невронни мрежи да не се срамува :D
казано от Скота на 02.06.11, 16:33:
Сега се мъча над една глупост- ако някой разбира от невронни мрежи да не се срамува :D
Разбирам е силно казано, но съм имал малко вземане-даване с невронни мрежи преди години.:) Поне концепцията ми е ясна. Кажи какво те мъчи, дядовото?
Боби, трябва на Матлаб да направя мрежа, която предсказва данни на базата на обучение с дадени ми такива- имам данните на файлове, както и един файл друг, в който се съдържат дефиниции за разни матрици- всъщност това което ми дадоха е в общи линии да възстановя работещо нещо- изтриха файла с кода и аз трябва да го пренапиша, ама не съм много на ти с писането на код особено матлаб... как да е лека полека разгадавам нещата- само аз от групата съм с такъв тип задача- другите правиха разпознаване на картинки и звук :D
С Матлаб не съм работил изобщо, сори. :) Ама като те гледам, ще се справиш със задачката. :)
Нищо- аз ти благодаря все пак : )
Ще се справя- алтернативата не е добра :D
Храна:
8:30- овес, яйца, канела, сладко от грозде, витамини
12:30- леща, ориз, зеле, шницел, мляко с ориз и канела
16:30- протеин, тахан
18:45- 5мг йохимбин, 7,5гр джак
20:30- спагети, свинско, кашкавал, сирене, салата
23:00- кисело мляко
***Тренировка
hang power clean- 3х20кг 5х30кг 2х5х40кг 3х50кг 5х40кг 2х3х50кг
лег- 2х3х75кг 2х2х80кг 2х85кгN (add50 4/14)
гребане с щанга- 10х70кг 10х80кг 10х90кг 6х100кг
пресец на лег преса- 40х80кг 20х180кг 20х200кг
тоес то бар между сериите по 2-3
Лега днес беше тегав нещо, ама си го направих, обръщането мега зле ама practice, practice, practice… amd more practice! Гребането и то тегаво- въобще малко нямах тонус, ама храната куца съня го няма никъв. Другата седмица повече. Утре кросфит.
казано от Скота на 03.06.11, 20:27:
Лега днес беше тегав нещо
Ми тегав ще е легът, като зарязва така лесно MAX-OT. :D
Хаха, Боби, сигурно е така : ) равносметката за лега за последната година е, че почти не е мръднал- дано сега се стресира нещо... ама пусто Мах-ОТ ме радва много, ама просто не може да се комбинира с другите извращения :D
ПП готино интервю!
Начи изгубих си ключовете на колата... сега по тъмниците на някаква поляна... тоест на поляната ги намерих след като 30 минути ходих пеша до нея и после още толко до колата... хубаво че ги намерих- иначе съм позитивен...
Храна:
10:00- овес, яйца, канела, сладко от грозде, витамини
12:30- свинско, картофи, сметана, халва малко
16:30- протеин
17:45- 5мг йохимбин, 5гр джак
21:30- свинско, картофи, сметана, салата, сирене, печен черен хляб
***Тренировка- кросфит с Юли:
тестове стриктни набирания
стойка на ръце за време
и ме мързи да опиша всичко в темата ще ги има нещата... добре беше : )
Ами пълноценен ден- от сутринта до следобед задачи, после готина тренировка и сега хапване, още малко задачи и RIP… утре пак, но в обратен ред : )
Мнението беше редактирано от Бойко на 04.06.11 22:28.
На всеки пожелавам такава сесия - като твоята (giggle). Яко у форумо, фитнес, досиетата X и по поляните с А3-ката :D
Храна:
8:00- овес, яйца, канела, сладко от грозде(свърши :( ), витамини
13:30-15:30- свинско, карначета, наденица, свинско, малко салата, топено сирене една кутийка
19:00- свинско, печен черен хляб, салата
***Тренировка:
в темата ще пише :D
Ами тъй тъй :D
Андре, ее така, като го напишеш... и на работа ходя от време на време, като скоро май ще си стане плътно от-до... Ама не се оплаквам : )
Спал съм няколко часа... имам треска на корема, бедрата и то на неподозирани места- задно бедро, аддуктори, абдуктори и въобще всички чудесии, прасеца, гръб, предмишница, рамената, малко на гърдите и на врата... обаче ми се тренира, а и ми се пада по план да тренирам... ще видим да взема да дремна и хапна и да ударя мощно, за да закръгля на 3дни поред набирания :D ще видим...
казано от Скота на 06.06.11, 12:32:
имам треска на корема, бедрата и то на неподозирани места- задно бедро, аддуктори, абдуктори и въобще всички чудесии, прасеца, гръб, предмишница, рамената, малко на гърдите и на врата....
Те представителите на фауната това ще свършат - мускулна треска да ти докарат :D :D :D :D :D
По-скоро представителите на халките щото аз малко поскатах с животинските (tmi)
ааааа, халките били значи :D :D :D Пропуснал си за червея и гущера :D :D :D
06.06.11
13:41
Мускулна на предмишниците ????!!! Това сигурно е яко :D
казано от karfi4ka на 06.06.11, 12:46:
ааааа, халките били значи :D :D :D Пропуснал си за червея и гущера :D :D :D
Ами видях ги, ама само гледайки ги се изморих и схванах... ааа червея го пробвах!
Пико, аз редовно си правя треска на предмишницата с разни и разнообразни упражнения- не че расте :D- ама я има.