29.05.11
16:20
Така , пия този продукт , но нищо не усещам а вече изпих половината кутия .. Пия го така - 2 лъжички в 250 мл вода 30 минути преди тренировка (пил съм го и 40, но си е същото) . Ако превиша дозата ще ми стане ли нещо , при положение че препоръчителната не я усещам ?
29.05.11
21:55
казано от dorianyates Borisov на 29.05.11, 16:20:
Така , пия този продукт , но нищо не усещам а вече изпих половината кутия .. Пия го така - 2 лъжички в 250 мл вода 30 минути преди тренировка (пил съм го и 40, но си е същото) . Ако превиша дозата ще ми стане ли нещо , при положение че препоръчителната не я усещам ?
Пиенето на добавки е лесно. Я кажи как тренираш, по-добре.
поздрави
29.05.11
23:14
—
Мнението беше редактирано от dorianyates Borisov на 06.06.11 14:20.
29.05.11
23:20
Колко си висок, колко кг тежиш и какви са работните ти кг за базовите движения които правиш?
29.05.11
23:31
—
Мнението беше редактирано от dorianyates Borisov на 06.06.11 14:20.
30.05.11
13:37
А какво точно очакваш да усетиш?
казано от Лазар Радков на 30.05.11, 13:37:
Нещо като метаморфозата на Попай когато яде спанак :D Ако опитът ти е няколкомесечен е напълно нормално да не усетиш ефекта от подобен род продукти, най-малко заради това, че не познаваш тялото си все още, а и то самото не е готово да откликне по начина по който се очаква. Другия вариант е да си резистентен към стимулантите в продукта, като съм аз самия, и пак да не можеш да извлечеш желания ефект, аз лично отдавна съм се отказал от азотните и предтренировъчни суплементи защото в общи линии не получавам това за което съм платил.
30.05.11
19:25
Какво очаквам ли .. Очаквам малко повече от Hot Blood-a (който ми действа много добре) , но работата е дори по-зле а разликата в парите е 40 лв :(.
30.05.11
21:50
казано от Valdis на 30.05.11, 14:15:
казано от Лазар Радков на 30.05.11, 13:37:
Нещо като метаморфозата на Попай когато яде спанак :D Ако опитът ти е няколкомесечен е напълно нормално да не усетиш ефекта от подобен род продукти, най-малко заради това, че не познаваш тялото си все още, а и то самото не е готово да откликне по начина по който се очаква. Другия вариант е да си резистентен към стимулантите в продукта, като съм аз самия, и пак да не можеш да извлечеш желания ефект, аз лично отдавна съм се отказал от азотните и предтренировъчни суплементи защото в общи линии не получавам това за което съм платил.
Аз пък се чудя на тези 50 кг. какво ще помпа с тоя бустер? Какви ли са тея мускули на 50 кг. човече, които имат нужда от азотен бустер? И защо ли имам усещането, че е на няколко месеца стаж в залата, хвърлил се е на хот блъд, окрилен от ефекта на стимулантите в него е искал нещо по-яко? Предполагам ще измисли още някой бустер, който да напомпа това чудовищно 50 кг. тяло :D
30.05.11
22:11
Вече 1 година ми е стажа ;]. Има какво да напомпвам , не бой се ;]
Мнението беше редактирано от dorianyates Borisov на 30.05.11 22:14.
31.05.11
06:35
казано от dorianyates Borisov на 30.05.11, 22:11:
Вече 1 година ми е стажа ;]. Има какво да напомпвам , не бой се ;]
Сигулен съм, че имаш - на тея феноменални 50 кг. :D
01.06.11
13:48
Първо не си ме виждал за да говориш , лок тая тема ... заради такива като тебе повече няма да питам повече изобщо .. За к’во се заяждаш ? Просто ако няма какво да напишеш не пиши ;] .
01.06.11
14:34
казано от dorianyates Borisov на 01.06.11, 13:48:
Първо не си ме виждал за да говориш , лок тая тема ... заради такива като тебе повече няма да питам повече изобщо .. За к’во се заяждаш ? Просто ако няма какво да напишеш не пиши ;] .
Какво да ти гледам бе момче - 50 кг. за здрав ли се помисли?
Приятелката ми тежи към момента 52 кг.
Тренираш от 1 година и си 50 кг. - дали да не си беше оправил храненето и тренировките, а не да се мяташ на добавките веднага. Объркал си се жестоко, че се заяждам, просто ти се подигравам и има защо!
В питането няма лошо, но да задаваш качествени въпроси, та в този ред на мисли - ако щеш, но докато продължаваш в този дух ще получаваш и такива отговори.
02.06.11
21:08
Виж сега , приятелката ти не е висока 1.55 и не е на 13 години ;)) Ако искаш дай си скайпа ще ти пратя снимки ти си преценявай дали има какво да напомпвам ..
02.06.11
22:55
Е, ти на 13 си готов за по-сериозни неща.. кво си губиш времето с некви азотни бустери ? :О
Мнението беше редактирано от Георги Рачев на 02.06.11 22:57.
казано от dorianyates Borisov на 02.06.11, 21:08:
не е на 13 години
От тук трябваше да започнеш бе, УЙче :D
Лошо,много лошо.Направо толкова лошо,че едва ли би могло да бъде по-лошо, от толкова лошо.:D Щом на 13 е тръгнал азот да помпа,на 18 сигурно ще бъде на керосин.:D
ПП:Към автора:Момче,не си играй със здравето и живота.Прекалено млад си,за да ползваш каквито и да било добавки.Потренирай още 4-5 години и тогава мисли за подобни продукти.
03.06.11
12:17
Не виждам какво вредно има в добавките .. ?
03.06.11
12:20
Няма вредно, стига да ги употребяваш разумно. В твоя случай обаче, чаша кафе би ти свършила същата работа като буустера, да не споменавам колко парички ще спестиш. :)
03.06.11
12:31
казано от dorianyates Borisov на 03.06.11, 12:17:
Не виждам какво вредно има в добавките .. ?
Имаш ли идея какво съдържа N.O. -Xplode на BSN и дали съставките му са безобидни за 13-годишен организъм?
Ето затова в магазините за хранителни добавки трябва да се изисква лична карта и стимулантите да се продават САМО на лица, които са навършили 18-годишна възраст!
03.06.11
12:41
Designet for: healthy Adulsts 18-50 years old…
Мама и тате знаят ли с какво си играеш?
Нека и аз се включа :) , в рамките на приятелския тон да ти споделя някой неща :
-азотният буустър сам по себе си не е основна добавка ,той (за мен) е една екстра .И при това ,че обичам да пробвам различни стакове от добавки ,постовнно ги въртя , азотните буустъри най-често НЕ присъстват в тях.Просто азота като добавка не ми доставя нищо особено за цената си , докъто има основни добавки с които наистина градиш качествена мускулатура .Освен това давайки всеки месец такива пари за добавки , предпочитам да са полезни за здравето ми , а продължителното ползване на такъв вид стимуланти не е ;)
Наистина е важно човек да има реални очаквания към една добавка ,очаквания на базата на това ,че си се запознал с етикета ,разбрал си как действа и съответно за какво и кога да се ползва дадената добавка ;)Когато съм ползвал съм го пил максимум 3 пъти в седмицата ,защото като с всеки стимулант ,тялото привиква към тях.На гладно най-добре се усещат буустерите.
Категорично ти казвам не само недей да превишаваш дозата ,но остави буустерите изобщо... най-много някоя аритмия да си докараш ,да си повредиш сърцето.Щом искаш ползвай си добавки :) ,но махни този азот .
03.06.11
13:36
BENETTON, прав си, естествено... но наблюденията ми от форума, залите за фитнес и спортуващите хора показват една ясна тенденция - първите добавки, към които се посяга, са азотните. Особено младежите - нито знаят какво да правят в залата, нито знаят с какво да се хранят, но от първото влизане в залата - давай да пием азот, стимуланти и Animal Pak… Това е тъжната действителност. А някой да помисли с главата си - няма кой...
Кольо,забравяш креатина :D -той е още по-често използван от хора нямащи си представа дори какво представлява.
До автора–момче,ти акъл имаш ли бе?50 кг тръгнал да взима буустери.Само като прочетох темата се спуках от смях,като едновременно ми се и ревеше как може толкова много да ви се промиват мозъците с тия добавки.Предполагам си го поръчал от интернет,защото ако си го взел от физически магазин,търговецът е за трепане направо!
03.06.11
19:55
казано от Кольо Пияндето на 03.06.11, 13:36:
Особено младежите - нито знаят какво да правят в залата, нито знаят с какво да се хранят, но от първото влизане в залата - давай да пием азот, стимуланти и Animal Pak…
Знам какво да правя в залата , спазвам хранителен режим и 1 година не мисля че е първо влизане в залата ;). BENNETON , добре какви добавки тогава мога да пия ??
03.06.11
19:58
на 50кила кви’ добавки искаш готин ;) трябва ти хубава храна само
Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 03.06.11 20:00.
03.06.11
20:11
казано от Valdis на 03.06.11, 20:01:
Трябва да праснеш поне 60 като Кристиянчо и чак тогава :P :D
70 ;) и не взимам добавки
03.06.11
22:24
Аз от азотния бустер очаквам сила и напомпване , спрете с тая храна вече .. Храня си се правилно , не ми трябва за сега да качвам кила , защото не съм изчистил хубаво :)
Абе,приятел,ти или си малоумен или просто си доста недорасъл(то как може и на 13 да си дорасъл,но това е друга тема).На 50 кила и то НЕИЗЧИСТИЛ си представям как изглеждаш.Какво ще помпиш бе- 30 сантовата ръчичка ли?!Всички тук те съветваме за твое добро,но ти си знаеш своето-чупи си главата,но поне не съветвай никой нещо свързано с фитнес поне в близките 5 години!
п.п.Качи една снимка да те видим.
03.06.11
23:33
Който иска снимка ЛС ;) . Ръката ми е 32 , на 13 години 40 ли да е ???
казано от Deuce на 03.06.11, 22:37:
Всички тук те съветваме за твое добро,но ти си знаеш своето-чупи си главата
Нямаше смисъл да го пишеш това , никъде не съм написал , че не съм съгласен с мнението на някой и че няма да откажа бустера ..
Мнението беше редактирано от dorianyates Borisov на 03.06.11 23:36.
С тоя азот какво ще напомпаш и снимки щял да показва ти на тея 50 кила физиката ти е като на ученичка (tmi) . Хората ти казват ядене ти си знаеш твоето.
Мнението беше редактирано от Stan на 04.06.11 21:36.
04.06.11
23:37
Оооооо на тринадесет си и си 50 кила,определено трябва да се изчистиш :D .След това поне сложи една снимка на аватара си че да се посмеем искрено.Пробвай с 4-5 лъжички или най-добре половината кутия от експлоуда и тогава ще видиш прословутите очи на бика(така гласеше рекламата ако не се лъжа ).
04.06.11
23:45
Никой не се заяжда с теб, ако това си мислиш. Пускаш тема, обясняват ти хората, а ти пак си знаеш твоето. Кажи ми тогава, защо пусна тая тема ? Тея 50кг. са толкова малко, че след някоя друга година като се сетиш какво си говорил, ще се смееш, та корема ще ти се къса. Преди да изчистиш, трябва да имаш мускулчета, които ти нямаш и затова си мислиш, че не си изчистил. Храни се като хората, тренирай здраво и след време ще има какво да покажеш, но сега НЯМА. Просто помисли и ще стигнеш и ти до това мнение. И от къде я изкара тая 32см. мишница на 50кг. Да не я мериш от лакътя до раменната става ?
05.06.11
01:23
казано от krali_marko на 04.06.11, 23:37:
Пробвай с 4-5 лъжички или най-добре половината кутия от експлоуда и тогава ще видиш прословутите очи на бика(така гласеше рекламата ако не се лъжа ).
Я бика, я свети Петър :D :D :D
05.06.11
11:05
казано от picco ’ на 04.06.11, 23:45:
Никой не се заяжда с теб, ако това си мислиш. Пускаш тема, обясняват ти хората, а ти пак си знаеш твоето. Кажи ми тогава, защо пусна тая тема ? Тея 50кг. са толкова малко, че след някоя друга година като се сетиш какво си говорил, ще се смееш, та корема ще ти се къса. Преди да изчистиш, трябва да имаш мускулчета, които ти нямаш и затова си мислиш, че не си изчистил. Храни се като хората, тренирай здраво и след време ще има какво да покажеш, но сега НЯМА. Просто помисли и ще стигнеш и ти до това мнение. И от къде я изкара тая 32см. мишница на 50кг. Да не я мериш от лакътя до раменната става ?
К’ва 32 см предмишница бе мен ?
Добре , спирам бустера може да триете темата ... И тия дето викат , че нямам нищо на тия кила , за мойте години имам що годе добра мускулатура :) Който иска снимка на лс ..
Мнението беше редактирано от dorianyates Borisov на 05.06.11 12:00.
05.06.11
14:13
И за да обобщим всичко, което се каза в темата и да я приключим окончателно:
1) На твоята възраст и килограми не ти трябват никакви добавки.
2) Изготви и хубав хранителен режим, тренирай си редовно и всичко ще е наред.
3) Ако толкова искаш да изчистиш ( не знам на 50кг какво толкова имаш да чистиш, но идеали за визия всякакви) нагоди хранителния си режим към тази цел и прави кардио.
4) За добавки започни да мислиш когато станеш на 18кг, имаш няколко години стаж в залата и всичко откъм храна и тренировки ти е наред. Млад си, няма за къде да бързаш - имаш цялото време на света.
Мисля, че няма какво повече да се коментира по темата, посмяхме се момчето, дано и то е научило нещо от нея.
Поздрави
Мнението беше редактирано от ActionHank на 05.06.11 14:13.