01.06.11
13:09
Привет отново!
Смятам, че Мария Никифорова е известна на повечето от четящите ни, като любител на спорта с нестандартен подход.
Ако някога сте искали да я попитате нещо, това е отличен случай да го сторите.
Очакваме вашите въпроси до 9 юни!
ПП: Интервюто е в процес на разработка. Благодарим на всички задали своите въпроси!
Темата беше редактирана от Владимир Недков на 11.06.11 11:57.
Аз пък искам преди всичко да кажа, че преди час, когато получих по имейла поканата за интервюто... леле, ужасно много се развълнувах. Седях и си я препрочитах :), после естествено исках да споделя емоцията вътре в мен с най-близките ми хора... Лазар Радков, като мой ментор и половинката ми, който от година и нещо е до мен и ме подкрепя истински, минавайки през какви ли не “лайна”, защото съм импулсивна и непостоянна натура :) .
Та, докато си препрочитах имейла... почнах да се спичам :), през главата ми минаха милион въпроси: Готова ли съм за интервю? Има ли какво да кажа? Сега не е подходящия момент, защо баш сега? Още не съм постигнала това, което искам, още не съм се научила и т.н. Но приех, защото всеки един ден човек расте и осмисля неща, за които към момента е бил сляп. Непоправими неща няма.
Целувки.
И до скоро.
П.П. Изобщо не мога да ви опиша как се чувстваааааам :) . Цункиии пак :) :) :).
01.06.11
13:49
Абе ей, не си казвай цялата биография преди интервюто :D
01.06.11
14:14
Моите въпроси към чаровната дама:
!. Смяташ ли, че начинът ти на хранене и трениране, са пример за подражание от останалита съфорумци?
2. С какво “нестандартния ти подход” би бил полезен за нас?
1. Четеш и пишеш в изданието от доста време. Какво ти даде bb-team до сега?
2. Още ли подкрепяш тезата, че човек периодично трябва да гладува за да се “пречисти”?
03.06.11
08:45
1. Кои са трите най-мощни стимула в спорта за теб?
2. До къде си готова да стигнеш в спорта и защо?
3. Колко “струва” спорта за теб?
(sun)
03.06.11
09:09
Трудно е да не забележи човек мотивацията и положителните мисли, които разпръскваш из дневници и теми. Винаги ли си била така позитивна и има ли неща, на които гледаш негативно? :)
Какво ти дава спортът и какво ти отнема?
Как спортът влияе на личния ти живот и обратното ?
Как съчетаваш работа, семейни задължения, спорт, забавления и почивка?
Кой от трите варианта ти допада най много за почивните дни? - Разходка сред природата с най-близките ти хора, почивка в някой луксозен спа комплекс по женски или излежаване пред телевизора цял ден :)
Успех с интервюто :)
03.06.11
11:56
Преди време ти казах, че това, което търсиш, няма да го постигнеш с глад. Щастието в притежанието на хубаво тяло ли се изчерпва, или стремежа към хубаво тяло е просто начин да избягаш от действителността?
След честите ти залитания към танците с глада и обожествяването на Лидия Ковачева - като изключим лечебни свойства в строго органичени и специфични случаи: Полезен ли е гладът за постигане на желаното тяло и като цяло за здравето?
В интервюто ще споделя много неща, които съм открила за себе си от личен опит. Както хубавата страна на нещата, така и тъмната. Съответно и грозните последствия от това. Ще бъда напълно обективна относно пътя, който изминах, всичките грешки и богатия опит, който насъбрах. И да, гладът, не е пътят към отслабването. Ще споделя и за това, до какво води, когато се прави с цел бързо сваляне на килограми и как накрая вместо с 5 кг надолу се събуждаш с 10 отгоре.
Една истинска история на едно обикновено, глупаво и с изкривени представи момиче :) . Вярвам, че в момента съм друга ;) .
03.06.11
17:00
казано от Мария Никифорова на 03.06.11, 16:58:
Една истинска история на едно обикновено, глупаво и с изкривени представи момиче :) . Вярвам, че в момента съм друга ;) .
Ще бъде една по-добра версия на “Искрено и лично”, която става за гледане/четене. :)
04.06.11
15:09
Ето го и моят въпрос. Има ли нещо в този форум, което да ти промени светогледа и начина на мислене, а оттам и живота ти?
Мнението беше редактирано от Десимир Петров на 04.06.11 15:09.
04.06.11
15:38
Какво научи за себе си в спортно отношение?
Намери ли баланса? Какъв е той?
Смяташ ли, че си достатъчно постоянна и последователна с тренировките и храненето си, в отношението си към тренирането и здравословното хранене като цяло?
Каква е причината да спреш да водиш дневника си тук и въобще за липсата ти на активност в този форум?
Има ли нещо, което би те отказало от тренировките и какво е то?
няма да се сдържа и аз:)
Какво се промени в теб след срещата ти с Лазар Радков, не смяташ ли, че си твърде податлива на външни фактории влияния, а не търсиш решенията вътре в себе си...
07.06.11
11:19
1. Какви са приоритетите ти в живота?
2. Кога можеш с ръка на сърце да кажеш “Аз съм доволна от това което съм постигнала”?
3. Моят любим порок е суетата, а твоя?
4. Колко е важна усмивката в ежедневието ти?
Успешен ден!