Търся идеи за тренировъчна програма!

01.06.11
11:43

На 17 години съм, 176см, 76кг. Тренирах лека атлетика в продължение на 5 години до преди 3 месеца. По време на тренировъчната ми кариера тренирах усилено както за крака, така и за горна част но беше невъзможно да натрупам маса в горната част на тялото. От 3 месеца тренирам здраво, качих 6 кг през това време, но търся насоки и съвети за по-нататъшните ми тренировки. Ако се намери някой с мерак да ми помогне, ще дам снимки и подробности относно тренировките ми преди и сега. Ще ви бъда много благодарен ако се намери мераклия, с голям опит във фитнеса.

Темата беше редактирана от Кольо Пияндето на 01.06.11 12:02.

на мен лично не ми става ясно с какво точно искаш да ти се помогне. можеш ли да зададеш въпроса си по-конкретно(то не е въпрос щото нито една питанка не видях аз)?

Целта ми е да натрупам мускулна маса в горната част на тялото, ако може да се наблегне на горната част на гърдите, защото от леката атлетика са почти неразвити. Целя цялостно натрупване на мускулна маса, във всички области. Можем да изключим краката от тренировките. Тренирам по моя си собствена програма и понеже не съм специалист, търся насоки от хора които разбират.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1