Коремни мускули

01.06.11
19:02

Защо плочките ми не са успоредни?Това следствие от някакво неправилно изпълнение на нещо или ?Нормално ли е това,защото повечето хора им са успоредни?

Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 01.06.11 19:46.

P&

01.06.11
19:14

Да, прав си, на повечето хора по списанията са им успоредни. Всичко зависи от сухожилията, които минават през мускула, а това си е ген. Не можеш да го промениш.

ПП: Лично мен ме кефят някви разместени преси, все едно са ударени с чук.

Мнението беше редактирано от picco ' на 01.06.11 20:28.

01.06.11
19:44

И аз съм така, много ме радват някви разместени плочки ;Д Това е ген братле..Споко и така си як ;-)

01.06.11
19:56

И при мене за разместени.... едната верно все едно ми е ударена с чук... :D ама верно така е по-яко

Мнението беше редактирано от Юли на 01.06.11 19:56.

Малцина може да се похвалят със симетрия на мускулите си като на Marvel герой. Ако по-малко му обръщате внимание, ще живеете (и тренирате) по-спокойно.

01.06.11
20:30

Ех да ви имам проблема :) Аз като нямам плочки тепърва ще мисля да ги редя, пък правилни неправилни, както дойдат :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1