Кардио след основна тренировка

01.06.11
21:02

Момче на 16 години съм
Тренирам в фитнеса за мм от три месеца но имам и малко подкожни мазнини които искам да сваля но нямам намерение да правя диети,тренирам понеделник,сряда и петък сутрин ставам и към  8:30 съм във фитнеса  до сега след тренировката за бицепс,трицепс……..  бягах малко на пътечката две-три минути  исках да се съсредоточа върху качване на мм  днес търсих из нета кога е по-добре да се прави кардио преди или след тренировка и реших да е след но колко дъга трябва да е кардио тренировката за да не горя мм.

01.06.11
21:05

3 пъти в седмицата СЛЕД тренировка по 15-20мин. и без диета едва ли ще постигнеш желаните резултати..

Мнението беше редактирано от Power на 01.06.11 21:07.

01.06.11
21:12

Като казвам малко подкожни мазнини наистина имам предвид малко  висок съм 1,72 см    тегло  64 кг

01.06.11
22:02

Ми те и малко да са мазнините,ако караш на банички не виждам как ще стане ^^  Вземи си изчисли процента подкожни мазнини,ей така чисто информативно.Направи си един хранителен режим и после вече тренировъчен :)

01.06.11
22:28

Баничките чипсовете и другите глупости ги спрях преди месеци от както тренирам наблягам на месо яйца и салати  иначе от както тренирам свалих  3 кг но както казах искам да сваля и останалите просто ме интересува  колко време мога да правя кардио  аз съм се насочил към това което каза  Dimow   15-20 мин но ако някой има друго мнение нека сподели

01.06.11
22:33

Когато имаш да сваляш по-малко мазнини те се свалят най-трудно,задължително хранителен режим иначе няма как да ги свалиш!

Мнението беше редактирано от Power на 01.06.11 22:35.

01.06.11
22:42

Спрях се на тези два хранителни режима кой според вас е по-добър за мен  http://www.bb-team.org/articles/907_otslabvane-s-nisko-vaglehidratna-dieta-nvd#axzz1O0n93KT3   или  http://www.bb-team.org/articles/910_otslabvane-s-ravnomerno-balansirana-dieta-rbd#axzz1O0n93KT3

01.06.11
22:44

Ако искаш да сваляш само мазнини без да качваш ММ мисля, че НВД ще е по-добре..

Мнението беше редактирано от Power на 01.06.11 22:45.

01.06.11
22:47

РБД определено

01.06.11
22:50

Аз така правя от години,по 20мин 4 пъти седмично,според слпита ми,миналата година по това време бяха 5,умерено темпо,и резултатите ми са повече от задоволителни,свалих 5 кила за 2 месеца,при % мазнини 12,без да си давам особен зор

Разбира се,няма да е никак лошо да приемаш БСАА по време,или най малкото комплексни въглени сутрин,и бързи след тренировка,ако не искаш да ти изчезнат и малкото мускули за които толкова си се трудил

Разбира се,най добрия вариант е кардио сутрин и силова тренировка следобед,но този сплит не е подходящ за 99% от хората

Инак,колегите са споменали за хранителния режим,той е най важен

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1