01.06.11
21:02
Момче на 16 години съм
Тренирам в фитнеса за мм от три месеца но имам и малко подкожни мазнини които искам да сваля но нямам намерение да правя диети,тренирам понеделник,сряда и петък сутрин ставам и към 8:30 съм във фитнеса до сега след тренировката за бицепс,трицепс…….. бягах малко на пътечката две-три минути исках да се съсредоточа върху качване на мм днес търсих из нета кога е по-добре да се прави кардио преди или след тренировка и реших да е след но колко дъга трябва да е кардио тренировката за да не горя мм.
3 пъти в седмицата СЛЕД тренировка по 15-20мин. и без диета едва ли ще постигнеш желаните резултати..
Мнението беше редактирано от Power на 01.06.11 21:07.
01.06.11
21:12
Като казвам малко подкожни мазнини наистина имам предвид малко висок съм 1,72 см тегло 64 кг
01.06.11
22:02
Ми те и малко да са мазнините,ако караш на банички не виждам как ще стане ^^ Вземи си изчисли процента подкожни мазнини,ей така чисто информативно.Направи си един хранителен режим и после вече тренировъчен :)
01.06.11
22:28
Баничките чипсовете и другите глупости ги спрях преди месеци от както тренирам наблягам на месо яйца и салати иначе от както тренирам свалих 3 кг но както казах искам да сваля и останалите просто ме интересува колко време мога да правя кардио аз съм се насочил към това което каза Dimow 15-20 мин но ако някой има друго мнение нека сподели
Когато имаш да сваляш по-малко мазнини те се свалят най-трудно,задължително хранителен режим иначе няма как да ги свалиш!
Мнението беше редактирано от Power на 01.06.11 22:35.
01.06.11
22:42
Спрях се на тези два хранителни режима кой според вас е по-добър за мен http://www.bb-team.org/articles/907_otslabvane-s-nisko-vaglehidratna-dieta-nvd#axzz1O0n93KT3 или http://www.bb-team.org/articles/910_otslabvane-s-ravnomerno-balansirana-dieta-rbd#axzz1O0n93KT3
Ако искаш да сваляш само мазнини без да качваш ММ мисля, че НВД ще е по-добре..
Мнението беше редактирано от Power на 01.06.11 22:45.
01.06.11
22:50
Аз така правя от години,по 20мин 4 пъти седмично,според слпита ми,миналата година по това време бяха 5,умерено темпо,и резултатите ми са повече от задоволителни,свалих 5 кила за 2 месеца,при % мазнини 12,без да си давам особен зор
Разбира се,няма да е никак лошо да приемаш БСАА по време,или най малкото комплексни въглени сутрин,и бързи след тренировка,ако не искаш да ти изчезнат и малкото мускули за които толкова си се трудил
Разбира се,най добрия вариант е кардио сутрин и силова тренировка следобед,но този сплит не е подходящ за 99% от хората
Инак,колегите са споменали за хранителния режим,той е най важен