на 02.07. отивам на кросфит игри в Гърция...организират си ги хората и канят всички кросфитъри от Гърция...поканиха ме и мен, и няма как да им откажа...
Стискайте палци, да донеса някой скалп...:)
на 02.07. отивам на кросфит игри в Гърция...организират си ги хората и канят всички кросфитъри от Гърция...поканиха ме и мен, и няма как да им откажа...
Стискайте палци, да донеса някой скалп...:)
Искам да ги накажеш!
Абе ти, че ще донесеш, ще донесеш, ма леко да не ги засрамиш там, другата година да не те поканат... :)
Иначе стискаме яко палци!
@kini
Може ли утре да се срещнем да ми дадеш медицинската топка за ден-два да се опитам да похвърлям?
01.06.11
17:47
Мажеш ги, Славеее!
Чакаме първо място Славко!
В гаража на Слави е. Ако искаш му звънни да се разберете. Предполагам, че с удоволствие ще ти я даде
Утре в 18ч. горе на стадиона...за топката няма проблем...важното е да оправим големите две!!!
Ще се разбера с Ники Големия и ще закараме пудовките и кутията за скачане за утре...ще взема и новите халки...
Ще ви помоля всеки да носи по някакви пари малко по малко да събереме за чук
Май ти се млати с чук пък нЕма леВ - а ? :D
Мнението беше редактирано от Madboy на 02.06.11 21:08.
Май ти се млати с чук пък нЕма леВ - а ? :D
Не, няма сериозни хора.
Аз днес не можах да дойда, защото ме болеше кракът. Утре май ще правим GI Jane и идвам! Или следващия път, когато тренираме... И ще нося пари...
Снимки от днешната разбивация. Слави и голям Ники правят табата слингове, а аз и Влади Bullet Proof
ПС: еми Слави дай да земаме тоз чук вече, че и ние да борим паласките :))
02.06.11
22:45
Ааааааа......какви са тези ,,слаби ангели”........я се изправете! Има ли сте сили за тежки комплекси,а нямате за да стоите прави....:))))
Малееее на крачка съм да зарежа сичките силови тренировки и след един месец да ви начупа :D
02.06.11
22:47
Яка тренировка сте си направили жалко че не можах да дойда :(
да земаме тоз чук вече, че и ние да борим паласките :))
:D :D :D Силноооооо :D :D :D Щом и вие ще ги борите, освен чук, ви трябват жени и гуми, за да се впишете в “мъже и жени борят паласките с чукове и гуми” :D :D :D
Мнението беше редактирано от karfi4ka на 02.06.11 22:52.
02.06.11
22:59
Явно плевенчани са видели снимката на Десо “За мен 2!” и са се опитали да направят няколко подобни. Ама не могат да му смогнат по...красота :D
Ба, днеска докато я пренеса тая топка на раце до нас ;3
Другия път ще си нося раницата...
Оранже - на красота не можем да ви минем :)
Гледайте на последната снимка Ицко как надменно гледа :):):)
Ем...да :) ;)
Славко: “Добре, момченце, браво...!”
Накс: Нечленоразделни звуци, пъшкане, охкане : ))
Ицко: ЕЕ голяма работа ся...Булет Прууф :)
Ице...аз питах ли къде ти е раницата за топката...как са днес предмишниците:)
на Влади не смеех да му викам, че на 2-3 пъти отиде до там и обратно...:)
Юлка...как да Ви минем бе брат...такива манекени сте се наредили там...как да стане:)
до плевенската група :
Първо :
http://crossfitlisbeth.com/2011/06/01/eat-the-pain/
-това го наизустяваме и да дрънчи постоянно горе в главичките:)
Второ :
http://tsvetan-vassilev.blogspot.com/
-да се следи редовно!!!
в неделя съм на работа.да се организираме за утре, ще донеса пудовките,халките и тежести за краката.
Ами на мен много ми се иска да дойда, но точно днес ми е много натоварен денят... Ще гледам да направя някой комплекс във фита. Приятна разбивация, с вас съм духом :D…
Ще има нови участници...които ще посрещнем с SDHP + Ring dips с регламент на Калсу...
За тези, които не могат...2 табати...клек+коремни преси...с 1 минута почивка между тях...
абе...няма измъкване...
Аз мислех да правя Хелън, но след вчерашната каскада на халките, я оставям за четвъртък...:)
07.06.11
16:26
Пиши ме и мен за Хелън !!!!
Утре тренира ли ви се? Да кажем към 18-18.30? Аз мисля да правя някакъв по-интересен комплекс, който иска да идва...
09.06.11
22:17
м да ще е добре аз съм навит дано да не изникне нещо непредвидено и съм там