Моята програма - мнения и препоръки :)

Здравейте. Това е програмката ми с която мисля да започна да навлизам малко по малко във фитнеса... или поне уличният :D
Поради лични причини започвам чак на 22 години - все още не е късно :)
Ще постна тук прогамата си за да може някой ако желае да напише своето лично мнение и по този начин да помогне :)

Ден I

Кофички - 3 серии х 3-4
Лицеви - 4 серии х 10
Разгъване на дъмбел зад глава - 3 серии х 8

Втори ден :
Набирания с тесен хват - 3 серии до отказ ( при мен ... 3-4 ми е отказа :D )
набирания с широк хват - 3 серии до отказ ( при мен ... 3-4 ми е отказа :D )
Концентрично сгъване - 3 х 10

Трети ден - Кардио

При ден I, разгъването трябваше да е 3 х 15 но 15 не мога :( Само да спомена че съм 175 висок 66 кг и няма никаква сила в мен :(
С това започвам, надявам се да помогне

Къде е средната и долната секция на тялото ти? Къде са мускулите на рамото и раменния пояс? Имаш донякъде малко трапец при лицевите и кофите, както и малко сератус при лицевите, но при условие, че доизбутваш, а лостаджия не съм видял да прави така. Нито пък съм видял някой да си използва долната част на трапеца и ромбоидите при толкова набирания...
За сметка на това си вкарал изолиращи (WTF?!?) за бицепс и трицепс.
Ако целите ти са да навлезеш в уличния фитнес и никога няма да си пуснеш клип с изпълнения на стрийтъри, то си ок с тази програма.
При всички други положения трябва да вкараш още много неща в програмата, ако искаш да си тренираш тялото. Цялото!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1