25.05.05
20:32
Хм... Зна4и, трицепса ми в горната 4аст има стра6но много маса, но надолу към лакътя постепенно омижавява. По принцип не бих се притеснявал за такова не6то , но разликата бие на о4и.... :(
Ако някой може да ми даде някакъв савет как да попълня малко долната 4аст на ръката ,6те ми доиде много от полза. грасиас :)
При повечето хора е така мисля, както е и с бицепса, ако си ЗАБЕЛЯЗАЛ. :lol:
Виж упражненията за трицепс и подбери някое което ще товари полове “долната част”.
Но няма смисъл в това което мислиш, все едно да кажеш: “какво става тука, кутрето ми е значително по тънко от палеца” :lol: :lol:
Поздрави
25.05.05
21:45
мисля 4е сгъването на дъмбел зад врат е за тебе!
това означава че мускула ти не е издължен.това е дo ген.
кик-бек с леки дъмбели,казват че работи за това.
сигурно имаш и дълги крайници
[quote author=“largozol”]мисля 4е сгъването на дъмбел зад врат е за тебе!
И аз това мисля, само дето товари адски много лакета, ако му е слаб, просто ще се скапе според мен, особено ако го прави с големи килограми.
26.05.05
12:56
ахх 4е си ми дупе ве тонйо и аз сам така чове4е самият мускул е така според мен :) .Аз мисля че при всички е така.прави разли4ен тип упражнения за трицепса и сичко ще си е EXTRA :P
А опитвал ли си да правиш трицепсова поза.Изпъни и завърти леко ръката и стегни трябва да се образуват нещо като 2 лъча.Едва ли имаш проблеми,но може да правиш кикбек като един път завърташ дъмбела навън един навътре
Познавам един приател които трицепса около лакътя му е по масивен от колкото в горната част.Според мен това си е до ген
26.05.05
14:38
Еммммми да.... 8)
Аз си тренирам сега па да видиме кво 6е стане.
След една година ако о6те ми се вижда костта около лакътя и ве4е имам баскетболна топка при задното рамо 6е си говориме пак.... :D :D :shock:
какво да ти кажа, ген. Единственото решение, при това частично, е да правиш за вътрешната глава на трицепса - на скрипец или френско с подхват напр. Но растежът на тази глава е доста ограничен
Съгласявам се спредните мнения, като изказвам и 2 предположения:
1) трицепса ти си е наред и ти си го внушаваш че е зле защото все пак не е това което искаш като цел
2) може би в горната част има повечко мазнини и затова ти се струва така (не знам конкретното ти състояние и доколко си чист, това са само хипотези :wink: )
27.05.05
13:46
Ей дееба , ако не си бе6е заминала сестра ми с камерата, 6тях да ви го снимам и да го пусна да го видите.... :)
Благодаря за мненията!