Мнение за тази програма

05.06.11
16:41

Здравейте! Ще съм благодарен, ако отделите минутка да погледнете програмката и да изкажете мнението си. Кое упражнение може да се замени (махне въобще), кое да се размени (стане първо,второ и т.н)
Ето я и програмата:

1 Ден - Гърди и рамо:
- Гърди:  * Повдигане на щанга от хоризонтален лег    3х 6-8 повторения (1во упражнение)
            * Избутване на дъмбели от наклонен лег    3х 6-8 повторения (2ро упражнение)
            * Повдигане на щанга от лег с обратен наклон  3х 6-8 повторения (3то упражнение)
            * Флайс 3х10 повторения (4то упражнение)
- Рамо:    * Раменни преси с щанга пред гърди  3x 6-8 повторения (1во упражнение)
          * Повдигане на ръце напред  3х 6-8 повторения (2ро упражнение)
          * Разтваряне на пек-бек машина  3х 6-8 повторения (3то упражнение)

2 Ден - Почивка

3 Ден - Трицепс и бицепс:  (добре ли ще е, ако сложа и 1-2 упражнения за предмишница)
- Трицепс:  * Изтласкване на щанга от лег с тесен хват  3x 6-8 повторения (1во упражнение)
              * Трицепсово разгъване на горен скрипец с пръчица  3х 8-10 повторения (2ро упражнение)
              * Трицепсово разгъване на горен скрипец с въженце  3х 8-10 повторения (3то упражнение)
              * Кофички на пейка  3х20 повторения (4то упражнение)

- Бицепс:  * Бицепсово сгъване с крив лост 3х 6-8 повторения (1во упражнение)
            * Бицепсово сгъване с дъмбели с извъртане  2х 6-8 повторения (2ро упражнение)
            * Бицепсово сгъване с дъмбели без извъртане  2х 6-8 повторения (2ро упражнение) 
            * Метод “21”  3 серии (3то упражнение)

4 Ден - Почивка

5 Ден - Гръб и трапец:
- Гръб:    (доста са упражненията за гръб, но не знам кое да махна и как да ги подредя)
          * Придърпване на вертикален скрипец с широк хват пред врат  3х 6-8 повторения  (1во упражнение)
          * Придърпване на вертикален скрипец с широк хват зад врат  3х 6-8 повторения  (2ро упражнение)
          * Придърпване на долен скрипец  3х 6-8 повторения  (3то упражнение)
          * Гребане с щанга  3х 6-8 повторения  (4то упражнение)
          * Гребане с дъмбел  3х 6-8 повторения  (5то упражнение)
          * Пулоувър с дъмбел (не съм го правил досега и се чуда дали да го вмъкна)
          * Гръбни преси (не съм го правил досега и се чуда дали да го вмъкна)
- Трапец:  * Трапецовидно повдигане на рамене с лост 3х 15-20 повторения

6 Ден - Почивка
7 Ден - Почивка

17год, 68кг, 180см
Критикувайте на воля :d Благодаря за отделеното време ! :))

05.06.11
16:49

Няма крака и програмата е препълнена отсега ти казвам не става за теб. Откога тренираш? Прави ли кръгова тренировка?

05.06.11
21:51

Тренирам от година с почивки, а относно краката не съм ги сложил понеже си тичам редовно и не искам да ги претоварвам

05.06.11
22:16

Ходи да клякаш, с тичане няма да направиш нищо

05.06.11
23:25

Не целя да ставам някво животно, а просто спортувам за прилично стегнато тяло :)

06.06.11
20:42

Препоръчвам ти(ако искаш ме слушай ако искаш недей)да вкараш както си направил 3 дена в седмицата тренировки тези упражнения:раменни преси от стоеж,лег-лежанка,мъртва тяга,клек,сгъване с щанга(прав лост).Да ги изпълняваш още 1 година като стигаш след загряващите серии до тройки двойки и единици!Успех!

06.06.11
21:32

казано от Jivko Jivko на 06.06.11, 20:42:

Препоръчвам ти(ако искаш ме слушай ако искаш недей)да вкараш както си направил 3 дена в седмицата тренировки тези упражнения:раменни преси от стоеж,лег-лежанка,мъртва тяга,клек,сгъване с щанга(прав лост).Да ги изпълняваш още 1 година като стигаш след загряващите серии до тройки двойки и единици!Успех!

раменните преси съм ги сложил, както и лежанката; ако може да ми обясниш какво да разбирам под ” след загряващите серии до тройки двойки и единици ” ; мерси !

07.06.11
23:39

Добре, какво ти пречи да ги тренираш краката ?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1