05.06.11
16:41
Здравейте! Ще съм благодарен, ако отделите минутка да погледнете програмката и да изкажете мнението си. Кое упражнение може да се замени (махне въобще), кое да се размени (стане първо,второ и т.н)
Ето я и програмата:
1 Ден - Гърди и рамо:
- Гърди: * Повдигане на щанга от хоризонтален лег 3х 6-8 повторения (1во упражнение)
* Избутване на дъмбели от наклонен лег 3х 6-8 повторения (2ро упражнение)
* Повдигане на щанга от лег с обратен наклон 3х 6-8 повторения (3то упражнение)
* Флайс 3х10 повторения (4то упражнение)
- Рамо: * Раменни преси с щанга пред гърди 3x 6-8 повторения (1во упражнение)
* Повдигане на ръце напред 3х 6-8 повторения (2ро упражнение)
* Разтваряне на пек-бек машина 3х 6-8 повторения (3то упражнение)
2 Ден - Почивка
3 Ден - Трицепс и бицепс: (добре ли ще е, ако сложа и 1-2 упражнения за предмишница)
- Трицепс: * Изтласкване на щанга от лег с тесен хват 3x 6-8 повторения (1во упражнение)
* Трицепсово разгъване на горен скрипец с пръчица 3х 8-10 повторения (2ро упражнение)
* Трицепсово разгъване на горен скрипец с въженце 3х 8-10 повторения (3то упражнение)
* Кофички на пейка 3х20 повторения (4то упражнение)
- Бицепс: * Бицепсово сгъване с крив лост 3х 6-8 повторения (1во упражнение)
* Бицепсово сгъване с дъмбели с извъртане 2х 6-8 повторения (2ро упражнение)
* Бицепсово сгъване с дъмбели без извъртане 2х 6-8 повторения (2ро упражнение)
* Метод “21” 3 серии (3то упражнение)
4 Ден - Почивка
5 Ден - Гръб и трапец:
- Гръб: (доста са упражненията за гръб, но не знам кое да махна и как да ги подредя)
* Придърпване на вертикален скрипец с широк хват пред врат 3х 6-8 повторения (1во упражнение)
* Придърпване на вертикален скрипец с широк хват зад врат 3х 6-8 повторения (2ро упражнение)
* Придърпване на долен скрипец 3х 6-8 повторения (3то упражнение)
* Гребане с щанга 3х 6-8 повторения (4то упражнение)
* Гребане с дъмбел 3х 6-8 повторения (5то упражнение)
* Пулоувър с дъмбел (не съм го правил досега и се чуда дали да го вмъкна)
* Гръбни преси (не съм го правил досега и се чуда дали да го вмъкна)
- Трапец: * Трапецовидно повдигане на рамене с лост 3х 15-20 повторения
6 Ден - Почивка
7 Ден - Почивка
17год, 68кг, 180см
Критикувайте на воля :d Благодаря за отделеното време ! :))
Няма крака и програмата е препълнена отсега ти казвам не става за теб. Откога тренираш? Прави ли кръгова тренировка?
Тренирам от година с почивки, а относно краката не съм ги сложил понеже си тичам редовно и не искам да ги претоварвам
Не целя да ставам някво животно, а просто спортувам за прилично стегнато тяло :)
06.06.11
20:42
Препоръчвам ти(ако искаш ме слушай ако искаш недей)да вкараш както си направил 3 дена в седмицата тренировки тези упражнения:раменни преси от стоеж,лег-лежанка,мъртва тяга,клек,сгъване с щанга(прав лост).Да ги изпълняваш още 1 година като стигаш след загряващите серии до тройки двойки и единици!Успех!
казано от Jivko Jivko на 06.06.11, 20:42:
Препоръчвам ти(ако искаш ме слушай ако искаш недей)да вкараш както си направил 3 дена в седмицата тренировки тези упражнения:раменни преси от стоеж,лег-лежанка,мъртва тяга,клек,сгъване с щанга(прав лост).Да ги изпълняваш още 1 година като стигаш след загряващите серии до тройки двойки и единици!Успех!
раменните преси съм ги сложил, както и лежанката; ако може да ми обясниш какво да разбирам под ” след загряващите серии до тройки двойки и единици ” ; мерси !