06.06.11
20:02
Така де здравеите на всички. Искам да изкарам плочките на корема но без диети и разни такива , поради причината , че просто не мога да трая тези диети . Веднъж пробвах и удържах 14 дни , но после веднага качих 2-3 килограма отгоре. Занимавам се с фитнес от 4 месеца . Тренирам корена усилено от 3 месеца . Като казвам усилено искам да кажа , че го тренирам по 3 или 4 пъти в седмицата. Изкарах 4-те горни плочки и при малко стягане се виждат.Проблема обаче са долните 4. Имам малко мазнина там и се чудя как да я махна ? Сигурен съм от доло че ги има тези плочки , напипвам ги но не мога да ги видя. Ако има някакви упражнения за бързо сваляне на мазнини около пъпа моля пишете ще съм ви благодарен :)
06.06.11
20:13
Упражнение за бързо сваляне няма ,но ина4е с малко труд ще стане .Например запо4ни да бягаш (препура4ително е сутрин на празен стомах ) бавно бягане около 30 минути постепенно го увели4аваи.Прави упражнения за корем ( потърси в гоогле) .Като не можеш да спазваш диети поне се ограни4аваи от мазното.Това е от мен успех
06.06.11
21:38
Ти искаш хем душата в рая хем х*я до края не може да имаш хубава преса без диета ако ще корема и всеки ден по 5 пъти го тренирай пак нема да стане както искаш за да махнеш мазнината ти трябва калориен дефицит за да може тялото да я изгори при физическо натоварване :)
Така значи без диета (имам предвид правилно хранене) не ми се вярва да успееш!!! Виж тези упражнения за корем http://www.vbox7.com/play:b6377d5c те са доста добри......Успех.
06.06.11
22:37
За какво ти е преса? То потници изрязани на корема няма!
Това решава проблема с диетите :)
намали малко сладкото и хляба ., както казаха горе тичаи дори и по 20мин 2-3 дни в седмицата :) Аэ примерно ме мърэи да тичам сам и играя футбол вместо това :)
07.06.11
08:54
Играенето на фудбол по 4 часа на ден върши ли работа.
07.06.11
14:36
(bow) Бог.
07.06.11
14:37
Бог!!! (bow)