08.06.11
17:59
Чоек,с рускините ще гориш мазнини дге :DD:D: Полезни ще са.
Ба,като ти чета дневника ме избива само на простотия :D
08.06.11
22:34
Славко, полякините са екстра, потвърждавам и препоръчвам на Валери :D
Хърватките сигурно са още по-добре, но там нямам опит ... баси пропуска ... дайте да направим един трип до Дубровник това лято
(devil)
Мнението беше редактирано от инж. Марин Маринов на 08.06.11 22:34.
Успокойте хормоните.....пречат на тренировките :)
Теране, много ясно че ще те избива на простотия нали това е целта :)
Днес много работа свърших...не се спрях около басейните :) Малеее..една супервайзерка...американка...много яка....много ме хареса нещо....почна да се допира в мен, напрао се побърках...ама някфо такоа се държи и на положение де...все пак е супервайзер..ама не е за разказване тука кво стана...
Тука с рускини няма да се занимавам сигурно...то аз не съм такъв тип де...да се запозная и да правя разни работи като знам че след 3 месеца ще свърши. Е вярно е че трябва да се забавляваме ама аз съм добър чоек, спокоен, скучен...не съм коцкар или нещо да ги забивам, така че не ми се и занимава да се променям или нещо...
Тренировката днес беше много яка...имаше буря и нарочно излязох да тренирам - отново спринтове. Ей цял ден усещам сила и агресия и найстина добра тренировка стана - към 5-6 спринта по 30-40 метра. Вече се усеща промяна...краката не вървят толкоа назад, ръцете вървят по-добре, стъпалото натиска яко...
Ся искам да си похваля организма...заслужил е....начи тия последните дни съм само на буклуци....е днес съм на 7 банана на обед...и усещам че адреналина полудява, въпреки че бачках, значи жлезите ми са много добри, обаче им трябва и почивка/...Слави ме знае че съм мудно животно :))) Да..обаче много бързо се приспособявам към спринтовете и усещам супер експлозивност....Не съм отслабнал.
Баси специализацията правя - спринтове и хендстенд... :) Винаги като започна да наблягам на нещо и се чувствам виновен пред бат Вики....:) не знам защо... :Д
Целта ми е на спринтовете да затрудня малко бат Слави :Д:Д:Д:Д той досега се разхождаше с мен, ама като си дойда ще видим :):)
Ех тия рускини...фръцнаха се че имат гаджета, не моеш да ги пипнеш и всяка вечер идват да ползват нета и да хапнат....а се преместиха в стая с некфи други 3 момчета и само разправят колко са готини колко гъза му е готин на ония и колко е сладък..гъзъ...:Д Напрао се дразня вече...поне да дадат нещо в замяна....АБе ** ги :) Тренировките са по-яки от гушкането :)
Теранка приятелю......аз нямам мазнини вече, сещаш ли го? Така, че тряя си песта силите.....:)
Мнението беше редактирано от Valleri на 09.06.11 08:43.
09.06.11
09:37
Другия път рускините като ти кажат, че си имат приятели, им кажи, че и ти имаш голяма плазма вкъщи, но от време на време ходиш и на кино ;)
Мнението беше редактирано от инж. Марин Маринов на 09.06.11 09:40.
Мани ги тия рускини...с тях нямам разправия поече....да си гледат там матриошките и да си питат шапката....Ейй тия хип флексори са много тъп мускул, много лесно се уморяват и се възтановяват по 2-3 дена....ужас. Е Марине, как може да имаш такава книга и да не си почнал по-рано с клека и олимпийските.....супер книга....напрао нямам думи.....
09.06.11
09:47
Абе хващаи ги рускините за ушите те уж нали дашни женички :Д Като ти чета дневника Валери хич да не е забавляваш се там :Д ще излезе голяма комедия :Д
ПС. Като следващия път ти кажат ,че си имат приятели им пукажи 2 3 флипа с пудовка и им обясни как таза работи при суинг :Д мисля че 6те се вразомят Д:
Мнението беше редактирано от Пешо Флешо на 09.06.11 09:48.
09.06.11
09:48
Ами аз първо бях почнал с клека, но ми беше много слаб кръста и за товаминах на тягата. Тя пък взе, че ми тръгна доста добре и стана нещо като специализация.
Олимпийски не съм правил, защото като почнах да тренирам нямаше къде.
Баш комедия си е момче...имам 14 долара до 16-ти юни ......... :))))))))))) Рускини ли???? Да влизат там една в друга като матриошки и да хващат пътя :) : ) :) Тя едната е 44 кила, може да я суингна май?? нз
Хващай олимпийските марине, като съм се върнал да си ги научил....Той теран научи клийна за една тренировка, пък я го гледай кви бицепси има, пък ти ли няма да моеш :Д:Д:Д:
09.06.11
09:54
Мога каза да я суингна :D:D:Д хващаи я поне да праиш турско изправяне с нея, при липса на уреди мисля ,че ще е перфектна алтернатива :Д :Д:Д:Д
09.06.11
10:05
казано от valerious на 09.06.11, 09:51:
Рускини ли???? Да влизат там една в друга като матриошки и да хващат пътя :) : ) :)
:D Добре се посмях на това :D
09.06.11
14:10
Валенка,чоек,тренирай с тия рускини ,’щот ще вземе да загубиш форма!
09.06.11
14:34
Валка имаш най якия дневник !!!!!! :D
казано от valerious на 09.06.11, 08:39:
... Винаги като започна да наблягам на нещо и се чувствам виновен пред бат Вики....:) не знам защо... :Д
...
Да си ги нямаме такива - никакво чувство за вина не искам да чувам!
Утре ще ти пиша на ЛС една програмка, съобразена с пълната липса на инвентар и после ще обсъдим как се вписва в режима ти :)
09.06.11
17:28
а в Русе гледам доста Румънки има.. споделете за тях нещо :D като сте почнали на бившо-социалистичеки женски разбор на региона дай да си изясним всичко...
Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 09.06.11 17:29.
Валенка,чоек,тренирай с тия рускини ,’щот ще вземе да загубиш форма!
Няма какво да тренирам с тях, момчеееее....нали ти каам че хип флексорите ме болят, пък и с слабите им ръчички масажа нищо не помага, не могат да ми огънат трапеца като хората, тряя ми някоя по яка рускиня така...
Валка имаш най якия дневник !!!!!!
Благодаря, Венци! Доста се забавлявам докато го пиша, това ми е едно от малкото радости тук. :)
Да си ги нямаме такива - никакво чувство за вина не искам да чувам!
Утре ще ти пиша на ЛС една програмка, съобразена с пълната липса на инвентар и после ще обсъдим как се вписва в режима ти
ОК! Ще го обсъдим. Да ти кажа честно, в момента трудно се възтановявам дори и от раменните преси плюс спринтове, като се има впредвид че ги правя с 3-4 минути почивки и не с максимум скорост или повторения - не стигам до отказ. :) Но съм изключително доволен от спринтовете...краката ги чувствам като след тежък клек. Мога да се похваля с МТ на прасеца, което не се е случвало от много време, леко на бедрото и хип флексорите.
а в Русе гледам доста Румънки има.. споделете за тях нещо като сте почнали на бившо-социалистичеки женски разбор на региона дай да си изясним всичко...
С една дума...не ми се занимава с тях....или са прекалено леки или пък са от голямото добро утро...те ако разберат по някое време от живота си че са хубави или имат як задник и вече не може да говориш с тях.....не знам, не мога да се занимавам с момичета нещо. Ето американките обаче, ми харесват :):) Е тая рускиня дето я харесвах, вече и омръзнах и вече пита за едно българче тука, отново с мускули, ама по-отворен такъв....така че няма смисъл от тия простотии....нито ще се бия за тях нито нищо...пффф...гледам си тука шапката и това е. Не съм такъв тип....тука другите са студенти дге...вечно готови за купони и момичета...не е за мен тая история....
09.06.11
21:27
Хахаха доста свеж дневник самоче... последните 5-6 съвета са главно от сорта ” земи нае*и нещо ” :D
Ами приятелите ми мислят за моето добро :):) Пък и са опитни бригадири :) Сега правя раменни преси...баси якото :)
Мнението беше редактирано от Valleri на 09.06.11 21:34.
Разлика от човек до човек огромна. И аз съм студент, но не съм тип - партита, купони, алкохол и любимата на американосите тревица...Аз съм в едно мега малко планинско курортно градче и мацки почти няма, освен тези дето идват за 2-3 дена на почивка тук с роднините си. Американките нещо никога не съм се спогаждал с тях, а съм вече 3-та година тук. Има и няколко рускини наоколо, хвърлил съм око на едната колкото за лятото, но не съм само аз :D Тренирам си, правя парички, псувам работата си и шефа колкото мога и не се товаря за глупости. Така че прави, това което теб те кефи останалото - теглиш му едно fu*k it и така.
Сори за спама, но наистина когато си в чужбина и липсва комуникация с прилични хора, които те кефят, търсиш други способи като форуми и т.н.
Успех Валери !
Благодаря, Владо! Наистина имам нужда от подкрепа, а и си в същото положение. Аз не си давам зор де, добре си прекарвам...доколкото е възможно това...но комуникацията с хора с подобни интереси като твоите е необходима...трудно е...опитвам се, говоря тука със студентите....но не е същото. Абе прав си...трябва да им тегля по една псувня и да не ме занимават...баги...аз се държа добре с тях, те ми се качват на главата.....Това е положението....то времето върви бързо и като дойда в Плевен и след това във Варна, това ще е най-щастливия момент :):):) Него чакам....
Не се притеснявай за СПАМ...аз съм казвал и друг път че тука е позволен и даже задължителен! :Д Айде успех и на теб !!
ТУк не мога да псувам нали?
ЕЕ добре де мамамустара как да искарам 6 дни с 12 долара.............бананите са много евтини ама тр изям едно кило за 900 калориики............ся ядох хляб и масло......лелееее добре че е цикличното че съм привикнал на глад иначе не са виждам.....
Днешната тренировка беше 5х6 раменни опори от стойка на ръце :) Яко......чоек.....:Д:Д Мисля тука всички снимки дет ше са снимам да са с надолу глъвъта :Д:Д:Д Първата е готова ще я постна некой ден.........сички ми викат тука” Що вдигаш щанги ще те заболи гърба....дге...и такиа работи.....ще станеш малък, сички викат...ЕМММ да ЧУЕК....аз спортувам такоа, ноооооо не мога да дигам тежко само на машини.....МИ са човек.......ко да та правя :Д:Д
Купи си яйца за тия пари - 12 $ са ти едно 50-60 яйца, по 10 на ден пак файда. Или поискай назаем малко пари от някого, ако имаш такава възможност.
10.06.11
09:00
Валерка, нямате ли служебен ресторант? :) Ако няма мини през кухнята на хотела, ще те съжалят готвачите, колеги сте все пак ;)
Аз като бях в Атлантик сити ходихме по служебните ресторанти на всички казина. Стига да знаеш пътя до ресторанта ,никой не те закача. Ядяхме на корем. Друг вариант е да намериш от тези бюфети където плащаш 5$ и ядеш колкото можеш, перфектното циклично хранене :)
Мога да ти пратя малко долари по PayPal-a, пък ще ги върнеш като се прибереш, това съвсем сериозно.
Мнението беше редактирано от инж. Марин Маринов на 10.06.11 09:02.
Това за ресторантите дето ядеш на корем съм го запланувал, като ми дадат първия пейчек. Но варианта с яйцата е по-добър защото там ще ям на корем ама кой знае какви боклуци.....затова ще натискам на яйцата. Ама бая яйца трябва да изям че да покрия калориите за деня :Д Ще го изчисля довечера, че сега се оправям за работа. Иначе благодаря за помоща, ако ми потрябват ще звънкам. 15 долара са ми 120 яйца....така че има светлина в тунела, благодаря за предложенията :):) А за ресторанта на работното място.....не знам, не мисля да пробвам там, много правила ни наложиха...ако еди кво си ще ви изпратим в къщи...и т.н.
МНого странна работа....краката ми са се надули от спринтовете много яко...смисъл...някакви сочни са такива, по-големи....сякаш съм на стероиди, много приятно. :)
Как мислите 20 яйца за вечеря добре ли ще е ? :Д Това е за цял ден и трябва да покрие и калориите....
Валери да разбирам че бачкаш спасител ? Предните 2 години и аз това работих. Интересно ми е как се казва компанията за която работиш ? Само не ми казвай че е PMG или CPM ?
Мнението беше редактирано от Vlado89 на 10.06.11 23:50.
Да, спасител :) Уилдърнес резорт се казва тука в Уисконсин :):)
ДНес намазах доста ядене......първо 12 яйца на обяд, след това на работата ме нахраниха яко...абе казвам ви че тия американки ме харесват...или просто винаги са такива услужливи с всеки и приказливи..деазнам...ама има нещо съмнително.... та нахраниха ме, за вкъщи даже ми опаковаха, после рускинчетата ми донесоха пица, едното момиче нещо пак се умилква....странна работа ей.....не мога да ги разбера. Днес е почивка от тренировки, утре ЯКО СПРИНТОВЕ....И СЕПТЕМВРИ ЩЕ БИЯ БАТ СЛАВИ :Д:Д:Д :):) Много яка работа са това спринтоете...задна верига, прасец, бедра....сичко на гипс......
ХАхахахахах/....голям смях днес....
Едно момче ме обучаваше там на машината за миене на съдове и изведнъж като вика.....You have big guns…right? и ми сочи бицагите :D:D:D:D:D:D Паднах от смях...
11.06.11
08:51
хаххаа,Валенка,те не са виждали такова добиче кат тебе дге :D
Те ме мислят за Арнолд Шварценегер дге....
ДОста ползотворен чат правим с теранката........
А:никъв шанс
Б:mi s tfoite kuci hip flexori
nishto 4udno
:D:D:D:D:
А:бе то е важно колко си як
би ги тия флексори
Б::D:D:D:D:
hxahxhahxhahxahxhahx
19 яйца днес и 150 грама масло....добре съм.......за днес...и някакви салами там гадни....правя си една салата масло и яйца и това е :Д Тряя да си зема рибено че да регулира хорестелора и да мога да праскам още поече яйца :):)
Заради големия интерес какви добавки използвам - Омега 3, витамин Ц, Магнезии 500 мг, витамини Б комплекс.
:)
ДНеска направих 3 спринта и усетих че не е ден за спорт.....оставям го за утре - спринтове и раменни преси :) Малко съм наедрял деба,...немое се влеза в дънките :)
Интересно ми е скоро правил ли си си кръвни изследвания за холестерола, защото щом стана на 18, това ще бъде първото нещо, което ще направя
Що чакаш да станеш на 18, за да си направиш? действай смело ; )
Валка, радваш много честно :)
хахахах да... супер дневник продължавай!!! ;) иначе за холестерола не се притеснявай тялото си прави много повече отколкото поглъщаш с храната :)
12.06.11
12:44
Валери, ти май ще ми биеш рекордите по ядене на яйца :)
По 20 никога не съм ял, но пък съм карал 3 месеца на 10 сурови яйца на ден + друга храна и тогава се чувствах много отлично.
Валери, защо правиш само спринтове и раменни преси, а не и централна,странична опора, набирания ... все упражнения за които се иска никакво или малко “оборудване” ?
12.06.11
14:27
‘Щото мноооого го мързи..... и сега ще ‘почне да се оправдава... :)
Ники, Стели има право - холестерола не е проблем, но имах малко тежест в черния дроб, което всъщност е нормално при едно преяждане. Също така ме теглеше много на вода. Но няма такива изпълнения от рода - да са ми подпухнали очите или пък болки в бъбреците. За пръв път ям толкова яйца...но се свиква доста бързо. :) Не съм си правил изследвания...като си дойда може да си направя чисто информативно.
Относно яйцата...планирал съм да пробвам с 24, тоест 2 опаковки...което излиза 3 долара.....малко хлебец там...4-5 долара. ТОва ми е за целия ден, вечерта.....
Овърлорд, :), Правя планк бре....възможно е да пропускам да го запиша....как няма да правя бре...нали трябва да съм във форма за рускините.... : ))) Те са доста претенциозни, трябва да го знаеш това...варненец си....Попринцип, момчее, като си дойда ме притеснява факта, че корема ще е отслабнал в функцията си да поддържа диафрагмата за рпедния клек ( не знам каква е тая фунция по научному) И ще съм голям дроб....ама кво да се праи....I`m crawling to the very begining…
За набирания няма лост......сериозно....оглеждам се....НЕМА....ъф корс..мога да се набирам тука на едни катерушки ама не и кипинг....а аз стриктни нема да правя...че тия бицаги само им дай малко натоварване и почват да растат. А виждал ли си теран на клиина - бицагите подпират щангата отдолу като въздушни възглавници...мании
Terane, мързи ме мене.....ти си добре там...тренираш си, ядеш при мама....добре е......тия рускини поне да готвеха или нещо да оплетат един пуловер....само гуш гуш....
Днес направих добри тренировчици.
5х5 Раменни опори
И по-късно 5-6 спринта...много яко...последния най-добре натиснах на ходилата, хип флексорите се запалиха..... задната верига също :)
Сега изядох 12 яйца, бисквитки някакви и банани..... :)
Абе и аз така си мислех ама поговорихме с Марин и мисля че не се получава така...като получа чека няма да взимам такива глупости, просто събрах 4 долара на стотинки и си взех :)
Краченцата растат....странно но факт....рамената също, трицепса е заякнал....има нещо в тая храна. :)
Много голяма тъпотия обаче, даже почнах да замислям идеята да си взема някаква евтина китара тука да дрункам през свободното време. Работата ок...до 7 и 30 - 8 вечерта.и то не всеки ден..тренировката ми е 30 минути....яденето е 1 час някъде....с почивчици....имам свободно време и искам да се занимавам с нещо....верно е че ще олекна с 200 долара ама....много ми се иска :) Кво да прая нз....все пак не харча много за храна и мисля че мога да си позволя да заделя пари за една китара....Днес започва обучението за спасител там.....ще ни го плащат това е хубавото.. :)
Иначе големи сапунени сериали с тия момичета...ама докато не разберат кво искат нема как да стане...:Д