казано от slavko на 06.06.11, 11:17:
Много му мислите Вие...
И аз съм скалирал в началото...после спрях...защото станах по-силен...
И сега държа на позицията си, че не трябва да се скалира, а да се набляга на съставните към даден комплекс упражнения и тогава да се съсредоточиш върху него...
По тази логика с Иво трябваше да оставим 32-ките на Калсу и да хванем 24-ки, защото е по-леко,а...
А не е ли по-логично да мога да правя 10-ки тръстъри на 80кг. и бърпита с жилетка и след два месеца да се върна с 32-ките...или да си търся 27-28-29 килограмови пудовки ли...:)
Специално за Калсу - скалирането НЕ Е скатаване. Тук има убийствена комбинация от относително голяма тежест, голяма бройка, интервално натоварване и меткон елементи. Двамата с Иво сте скалирали натоварването, ама с обратен знак, т.е. направили сте го по-тежко от предписаното. По-добре го завърши успешно RX’d преди да го усложниш.
Аз съм ЗА скалирането, ако някой елемент от комплекса е непосилен и прави завършването на комплекса невъзможен. Това е пътя на израстването.
Аз съм ПРОТИВ скалирането, само за да изравним или доближим времената на най-добрите. Щом можеш да се справиш с отделните елементи, направи го за колкото време ти е нужно. Това е моментното състояние, следващия път ще подобриш постижението и ще повишиш мощността.
С различните резултати на един и същ комплекс минаваш през различни зони в които тренираш. Докато си го правил с цел да го завършиш, ти си работил за увеличиш обема работа която можеш да извършиш, т.е. работен капацитет и сила. Следващият опит ще е за издръжливост и т.н., като всеки път акцента в тренировката леко се измества. В това е смисъла - повишаване на мощността.
два пъти съм го правил с 60кг., знам какво ме очакваше...
Никой не е поствал Калсу с 32-ки...ние с Иво така решихме...може да се приеме като надценяване...
Това е разликата между теб и мен...аз няма да тръгна да го правя пак с пудовките, докато не съм сигурен, че “мощността” на организма ми не е достатъчна за 100-те повторения...НО...НЯМА да тръгна да го правя пак и да гоня...70 тръстъра примерно...ще клякам тежко, ще правя тежки тръстъри, ще вкарвам тръстъри с 32-ки към други комплекси...и така ще се върна по-силен на Калсу...
казано от Vic на 06.06.11, 11:42:
Аз съм ЗА скалирането, ако някой елемент от комплекса е непосилен и прави завършването на комплекса невъзможен. Това е пътя на израстването.
Аз съм ПРОТИВ скалирането, само за да изравним или доближим времената на най-добрите. Щом можеш да се справиш с отделните елементи, направи го за колкото време ти е нужно. Това е моментното състояние, следващия път ще подобриш постижението и ще повишиш мощността.
Горе-долу оттук изхождам и аз. Конкретно за моя комплекс - всичките 100 лицеви опори са направени с докосване на земята, защото лицевите опори са ми трудни, но ги мога, морят ме, но ги мога, не гонех толкова времето, колкото да направя 100 лицеви опори, чисти, легитимни и т.н. като разбира се следя и времето и целите на комплекса. Същото се отнася до клековете, същото се отнася и за коремните преси. Скалирани са ми набиранията, аз се набирам с подхват (с какви набирания впрочем се правят тези комплекси е отделен въпрос), аз не мога да се набера 100 пъти с подхват от 99% опъната ръка докато брадата ми мине над лоста или докато гърдите ми докоснат лоста, или мога, но това значи да се набирам цял ден, защото ще правя 1-2-3 и ще спирам и така ще направя 15. Аз скалирам набиранията, доколкото ми е необходимо да премина най-трудната фаза, след което се донабирам догоре, брадата ми минава над лоста, гърдите ми докосват лоста, спускам се до долу и пак се оттласквам с крак. Т.е. всички останали компоненити на набиранията ги изпълнявам. И от Синди до Анджи ( в разстояние на 3 седмици ) съм много по-силна, наистина смятам, че това е пътят на израстването. Аз просто не мога да се набера 100 пъти. Ако скалирах с втората цел, щях да скачам догоре и да се пускам като чувал надолу, по-бързичко щях да се спретна и да си стигна времето на елитен атлет, само дето нямаше да съм правила комплекса. Мисълта ми, в която се оплетох, е че моята граница на скалиране ми помага да си вдигна силата, правейки ми комплекса посилен. Моето скалиране не ме учи на нещо лесно, а напротив, то е стъпка към по-трудното.
Ако можех да се набирам, нямаше да скалирам. Както казах и в темата за бърпитата, за мен е много по-важно да направя 100 чисти лицеви опори за 12 минути, отколкото 100 лицеви опори, коя лицева, коя не, за 6 минути, дори този приоритет да си противоречи с...оновното разбиране. Това са моите цели. Това е методът, който извлича най-доброто от мен. Общо взето - скалирам, за да правя максимално чисто, и за да свикна, и за да се уча, не скалирам, за да гоня време.
Мнението беше редактирано от karfi4ka на 06.06.11 12:09.
06.06.2011г.
Храна:
09:00 - две филии “Вита” с кашкавал;
13:00 - 130гр. пилешко, 30гр, сирене, едно яйце, чушка;
17:00 - парче кашкавал, домат, пастърма;
19:30 - 150гр. пилешка пържола от бут, домат, краставица;
22:30 - извара, няколко лъжици кисело мляко;
Добавки: витамини, 3хОЕП;
Днес е почивен ден...Само малко набирания: позитивни с подхват - 1х3, 4х2 - няколкото пъти, като минах покрай лоста; днес пробвах с тесен надхват - позитивни от напълно опънати ръце не мога, за сметка на това направих 2х2 от столчето :D Oстаналите ми лигавщини по лоста не се броят много за тренировка - опитвах се да се превъртам и да тествам данчовите неща, но като не са халки хептен не става, а и лостът е високо, ако се излупам върху паркета, няма да е красива картинката :D :D :D. Тренирах малко хвата, чрез висене, също се упражнявах да се люлея.
07.06.2011г.
Храна:
10:30 - овесена кокоска;
13:00 - 120гр. телешко задушено, домат, краставица;
17:30 - 100гр. пилешко, едно яйце, 30гр. сирене, половин филия “Вита”;
21:10 - две овесени кокоски;
21:30 - протеин;
22:30 - 120гр. пилешко от бут, домат, краставица;
Тренировка:
09:15 - 10:15
Колоездене - лежерно в парка;
19:50 - 21:10
Български клек - 2х5 на крак без тежест; 1х5 на крак @2х7,5кг;
Клек с щанга над глава - 1х5@10кг, 1х5@12,5кг, 1х5@15кг, 2х5@10кг;
Лежанка - 1х8@20кг, 1х6@25кг, 2х6@30кг, 1х3@30кг;
Ренегадско гребане - 3х6 на ръка @7,5кг, 2х6 на ръка @9кг;
Кофички - 5х5 негативни; 2х10 секунди изометрични;
Крънчове - 5х15;
Лицеви опори - 7х5;
Румънска тяга - 1х10@20кг, 1х8@30кг, 3х6@35кг;
Изключително тегава тренировка. Българският клек беше пробен, засега няма да го бъде с по-тежко. Добре е, като му свикна, ще кача тежестта. При клека с щанга над глава кривя наляво, в един момента си отпускам раменете и забравям да “разкъсвам” лоста. Но и на него му свиквам. Кофите са ми много трудни, но изометрията помага. Лицевите са по 5 в серия, защото се опитвам да ги правя с тясно сложени ръце, все още ми е много трудно да правя повече от 5 chest to the ground така, след петото повторение пак ми пропада кръстът, така, че спирам.
07.06.11
21:44
Ако искаш прави изометрия и в набиранията ;)
08.06.2011г.
Храна:
13:00 - 120гр. пилешка пържола от бут, картофена салата;
16:00 - 40гр. сурови ядки;
19:00 - сладолед;
20:00 - пиле на грил - цяло бутче + малко бяло месо, домат;
09.06.2011г.
Храна:
09:00 - две филии “Вита” с филаделфия, фреш от грейпфрут и портокал;
13:30 - пилешки руладини и картофено пюре;
16:30 - 40гр. сурови лешници;
18:00 - една филия “Вита”, домат;
21:00 - протеин;
22:00 - пиле на грил - 140гр. бяло месо, домат;
Тренировка:
Днес с ОЕП не се разбрахме, съсипа ми деня. Сутринта направих 3 спринта, след което...повърнах. Знаачииии, този път вече беше ужасно! Схемата на пиене ще се промени, мина ми през акъла дори да го спра, защото вместо да ми помага, ми пречи на кардиото и никак не съм съгласна с това.
19:00 - 20:30
Тренирах с Юли на открито, в 61-во. Направих комплексите, планирани за съботната тренировка, която ще изпусна.
Комплекс 1: Diane
21-15-9
Тяга@30кг - за следващия път да знам, че мога поне с 35кг;
HSPU - много трудни, докато се наглася на шведската стена, докато се нагодя в правилна позиция, 100 часа минаха, тегава работа. Не знам дали съм ги правила правилно, но горе-долу схванах как трябва да е.
Времето ми беше повече от 10:16. Много слаба работа, НО ще се поправи, чувствах се малко неориентирана. Ще се прави пак.
Комплекс 2: Lucy in the sky with Diamonds
5 рунда от:
5 набирания
10 бърпита
400м тичане
веднага след края на рунда - диамантени лицеви опори до отказ - общо бяха 50.
Между рундовете съм почивала по около 2 минути, но не съм ги засичала, на вътрешно усещане. Набиранията бяха асистирани с ластик. От 400м тичане със сигурност само първите 50м бяха спринт. Диамантените лицеви ги овладях по-добре чак на 36тата бройка, гърдите ми бяха доооооста далеч от земята, защото си изкарвах лактите настрани, после като пробвах да ги изкарвам назад, успявах да сляза доста по-надолу, но вече бях омаломощена. Доста по-хаотично ми беше като няма отбор. Почивката ми не беше регулирана, според мен след първите 2 рунда и 2 минути не съм почивала, затова и после започнах да ставам все по-бавна. След като в 5тия рунд овладях горе-долу диамантените лицеви, имах намерение да направя още два рунда, но след двуминутно мислене се отказах, защото усещах онова, така приятно, “чувство” в стомаха, същото, с което се разправях сутринта. Та спрях хронометъра на 38 минути, фактически трябва да са били около 35-6, както и да го погледне човек, е много, та и това ще трябва да се повтаря.
Абее, слаба работа :D :D :D НО...понаучих това онова :D :D :D
казано от karfi4ka на 09.06.11, 23:13:
.........Днес с ОЕП не се разбрахме, съсипа ми деня. .....
Най-добре е да си починеш 1 ден от него и след това да пиеш по 2 капули, но все пак крайното решение си е твое :).
казано от karpi на 09.06.11, 23:23:
.........Днес с ОЕП не се разбрахме, съсипа ми деня. .....
Най-добре е да си починеш 1 ден от него и след това да пиеш по 2 капули, но все пак крайното решение си е твое :).
Ще си почина един ден, да. Утре няма да пия. Просто започва да ми става некомфортно. А в тая жега - хептен.
09.06.11
23:45
Титаните могат да бъдат повалени от малкото хапче. По-добре за нас, без карфичка ще завоюваме чиста победа ;)
казано от Десо на 09.06.11, 23:45:
Титаните могат да бъдат повалени от малкото хапче. По-добре за нас, без карфичка ще завоюваме чиста победа ;)
Значи, никой не е повален, само е малко затруднен. И не дърпай дявола за опашката, а се радвай, че карфичка е сватбар в събота, защото иначееее......
09.06.11
23:58
Десо, страх те е да не те бие момиче ли :D :P
10.06.11
00:00
Страх... не е точната дума. Тя всеки път ни бие толкова здраво, че и свикнахме :D
10.06.11
00:02
Хахаха - тя иска да ви мотивира, не да свиквате ;)
Свикнали те, глупости. Tрепери, и той, и целият му “елитен” отряд :D :D :D
...
Комплекс 1: Diane21-15-9
...
Честно, бях останал с впечатление, че си корава... Какви са тия 30 кг??? Това и за сгъване за бицепс няма да те затрудни особено!
Всичко е между ушите - като си повярваш, резултатите ще литнат.
казано от Vic на 10.06.11, 08:46:
...
Комплекс 1: Diane21-15-9
...Честно, бях останал с впечатление, че си корава... Какви са тия 30 кг??? Това и за сгъване за бицепс няма да те затрудни особено!
Всичко е между ушите - като си повярваш, резултатите ще литнат.
Ами виж сега, корава, ако значи неразумна, значи изначално си останал с грешно впечатление. Когато не се чувствам сигурна в нещо, предпочитам да опипам почвата. Избрах такава тежест, с която съм сигурна, че безпроблемно правя осмици. Установих, че и с 35 и дори 40 ще съм ок. Ето тук вече съм съгласна донякъде със Славко за скалирането, комплексът ми ще е комплекс, когато го правя с нормална тежест, каквато се изисква от комплекса. Засега само се пробва, защото има още много работа по тягата. За съжаление имам още няколко неща, които да пазя и те не ми позволяват на тегло 47кг да правя комплекс от първия път с тежестта, с която правя двойки - 47,5кг. Да речем, че просто ми е непознато и предпочетох да тествам самото усещане на комплекса с малка тежест.
Мнението беше редактирано от karfi4ka на 10.06.11 09:14.
казано от karfi4ka на 10.06.11, 09:11:
...
Ами виж сега, корава, ако значи неразумна, значи изначално си останал с грешно впечатление...
Не, просто исках да те надъхам. Аз съм последния, който ще те кара да правиш глупости.
казано от Vic на 10.06.11, 09:19:
казано от karfi4ka на 10.06.11, 09:11:
...
Ами виж сега, корава, ако значи неразумна, значи изначално си останал с грешно впечатление...Не, просто исках да те надъхам. Аз съм последния, който ще те кара да правиш глупости.
ахаххаха, благодаря :D :D :D
Спокойно, беше просто тест, по-големият проблем бяха HSPU, явно съм си разтегнала нещо и цяла нощ се въртя като пумпал :D :D :D
Тягата ще я оправим, ама те.... :D :D :D
10.06.2011г.
Храна:
10:00 - две филии “Вита” с филаделфия;
11:30 - 200гр. кисело мляко с 20тина червени боровинки;
15:00 - 3 бъркани яйца, червена чушка;
19:30 - пица, две парчета шоколад;
Добавки: витамини;
Отпуснах края с храната днес, макар и не в най-подходящото време :D :D :D Почивката от ОЕП се отрази добре, успях да заспя през деня, защото прекарах отвратителна нощ в непрестанно въртене и местене от стая в стая. Имам някаква странна болка в кръста и корема от дясно, като разтегнато. Цял ден бях като някакъв балон, супер подута и в отвратително настроение. По краката имам огромни, не, гигантски, кръвонасядания, на единия крак - от щангата, на другия - от удар с ток, интересно как ще се отразят на социалния ми живот, имайки предвид, че днес съм на сватба и трябва да облека рокля :D :D :D Даже не бях забелязала коооолко огромни са, е днес малко са поизбледнели де, ама вчерааа... :D :D :D :D :D
Мнението беше редактирано от karfi4ka на 11.06.11 09:24.
11.06.11
09:59
Рано или късно най-лошата комбинация от обстоятелства се случва. :)
казано от Скота на 11.06.11, 09:28:
Туширай с фотошоп :D
Една пудричка свърши работа :D
казано от ProXxX на 11.06.11, 09:59:
Рано или късно най-лошата комбинация от обстоятелства се случва. :)
Вярно е, добре, че измъкване винаги има :D
11.06.2011г.
Храна:
09:00 - две филии “Вита” с филаделфия;
13:00 - сандвич от половин багета с пилешко филе, краставици и домати;
16:30 - 100гр. свинска пържола, краставици, домати;
19:30 - 100гр. катък, краставици, домати;
21:00 - кръгче камамбер върху шайба ананас;
22:30 - 120гр. свинско, задушени моркови и броколи;
00:00 - половин парче торта;
Сигурно съм ударила 1234567890 калориии, ама така е по-сватбите :D Но пък в комплекта “вещи показващи кой е следващия младоженец/булка”, към наличния букет прибавихме жартиер :D :D :D Отвратителна нощ после, легнах в 2, не можах да спя грам, станах в 5, поне в автобуса успях да поспя и все пак главата така ме цепи, че нямам сили за нищо. Как точно ще се завлека на тренировка, не ми е съвсем ясно.
12.06.2011г.
Храна:
09:00 - овесени ядки с кисело мляко и червени боровинки;
15:00 - пилешко, домат, краставица, чушка;
19:00 - пица;
Тренировката не се състоя, нямаше как да се случи. За пореден път се убеждавам, че обърка ли се сънят, всичко се обърква :D :D :D
Мнението беше редактирано от karfi4ka на 13.06.11 13:37.
13.06.2011г.
Храна:
10:00 - две филии “Вита” с филаделфия, фреш от грейпфрут и портокал;
12:00 - 3 супени лъжици фини овесени ядки с кисело мляко, ягоди, 1/2 чаена лъжица мед, кокосови стърготини и канела;
16:00 - 130гр. пилешко филе, червена чушка;
21:30 - протеин;
22:30 - две яйца, пастърма, краставица;
Тренировка:
09:00 - 09:30
Кардио - 8х20:20 - спринт:почивка. Не съм мерила пулс, но със сигурност не ми се повръща, както като пиех ОЕП преди тичането, така, че явно не скача чак толкова. Ще меря утре.
19:00 - 21:00
В 61-во
Силов блок:
Преден клек - 5х6@30кг - много доволно, най-сетне го усетих тоя клек, определено ми допада повече от задния;
Комплекси:
Lucy:
5 набирания
10 бърпита
400м тичане
5 рунда за време: 30:27
За първи път правих в комплекс всички набирания позитивни, без асистенции, като съм ги правила в серия по 2 или 3, а не серия от 5. Затова и времето не е особено похвално. В последния рунд, на последните 2 или 3 повторения само си помогнах с единия крак, защото вече ръцете не ме държаха. Набиранията са с подхват. Много добре - силата си расте. Бърпитата започват да ми доставят удоволствие...мисля, че се извращавам много сериозно. Тичането не е спринт.
Death by…чук:
17 рунда + 20 повторения от 18тия. До 12тия рунд качвах с по едно повторение, от 13тия рунда нататък започнах да качвам с по три повторения. Да се бях усетила по-рано...ама, който си е кухчо...:D :D :D А как ми се бяха напълнили с кръв ръцете в частта им между палеца и показалеца, много смешно...и болезнено :D :D :D
Мнението беше редактирано от karfi4ka на 14.06.11 09:15.
14.06.2011г.
Храна:
10:00 - две филии “Вита” с Hochland с чушка, фреш от грейпфрут и портокал;
13:00 - две яйца, краставица;
16:00 - две яйца, чушка;
19:00 - 150гр. варено пилешко, домат, краставица, 30гр. сирене;
кино - мааааалко пуканки и мааааалко кола, ама чашите бяха тооооооооооолкова якиии, че нямаше как да не си купя....чаша :D :D :D По-голямата трагедия е, че новият “Карибски пирати” ееее тоооооооолкова тъп, чеееее съм със сериозна загуба на мозъчни клетки.
Мнението беше редактирано от karfi4ka на 15.06.11 09:51.
15.06.11
09:52
Хахаха и аз преди година пих бира, заради чашите дето даваха с нея. И не спрях, докато не си направих сервиз от 6 :D :D
казано от Absolut Illusion на 15.06.11, 09:52:
Хахаха и аз преди година пих бира, заради чашите дето даваха с нея. И не спрях, докато не си направих сервиз от 6 :D :D
аххахаха, дааааааа, чашите винаги ме изкушават, ама този път съвсем - бяха с къдрава сламкааааа с тапа :D :D :D
15.06.11
10:34
Лигли, лигли, ама като ни дойдат гости ще ги гощаваме в яки чаши :D
Карфичке, няма как да не те адмирирам за опита ти на Diane…въпреки, че ти е рано за тази мацка:)...аз още не съм я правил, защото са ми слаби HSPU-тата...в смисъл ще я изкарам под 5мин., но това за мен е смешно време...
Но, в теб наистина има потенциал...използвай го и го развивай разумно...
А това за калориите по сватбите не трябва да те притеснява...просто трябва да ме видиш мен на сватба, не могат да ми смогнат сервитьорите:)))
Какво е ОЕП?
казано от slavko на 15.06.11, 10:42:
Карфичке, няма как да не те адмирирам за опита ти на Diane…въпреки, че ти е рано за тази мацка:)...аз още не съм я правил, защото са ми слаби HSPU-тата...в смисъл ще я изкарам под 5мин., но това за мен е смешно време...
Беше част от тренировките, пък аз слушам шефа (a.k.a. Юли). Иначе работа по тягата - много. Но пък си е опит (като “придобит опит”). HSPU-тата и те така, но с пробите се научават много неща. По-скоро ми помага като съчетание.
Но, в теб наистина има потенциал...използвай го и го развивай разумно...
Благодаря :) Точно, за да е разумно - слушам шефа, иначеее съм склонна да залитам.
А това за калориите по сватбите не трябва да те притеснява...просто трябва да ме видиш мен на сватба, не могат да ми смогнат сервитьорите:)))
Абе, да ти кажа и тук имам леки отклонения, това откакто се занимавам с въпросното ОЕП - взех да се “притеснявам” като хапна нещо извън режима, нещо което не ми се случваше преди да започна ОЕП....Имам за задача да спра тази безобразна тенденция. Просто притокът на глад за въглехидрати ме стресира.
Какво е ОЕП?
OxyElite PRO
Шефа да не те гали с перце...ми да те удари с лопатата през кръста:)
Окси-то е яко...поне така са ми казвали...
15.06.11
11:07
И вече забранено в Европа :D
казано от slavko на 15.06.11, 11:07:
Окси-то е яко...поне така са ми казвали...
Да, доволна съм, може би ако се бях юрнала малко повече ... щеше да е още по-добре :D
@Десо - защо?
15.06.11
11:15
Една от съставките е форма на йохимбина, а той отдавна е забранен, а Здравеца е дори с далеч повече странични ефекти. Просто доставките ще са по-трудни, но още дълго време ще има начин как да се доставя ;)
казано от Десо на 15.06.11, 11:15:
Една от съставките е форма на йохимбина, а той отдавна е забранен, а Здравеца е дори с далеч повече странични ефекти. Просто доставките ще са по-трудни, но още дълго време ще има начин как да се доставя ;)
Ясно :) Засега не планувам в близко бъдеще да повтарям, без това съм на предела на силите си :D, май проблемът с доставките няма да ме засегне пряко :D :D :D :D :D A и в крайна сметка - познавам теб, ти само като се усмихнеш - ще доставят :D :D :D
Мнението беше редактирано от karfi4ka на 15.06.11 11:28.
15.06.2011г.
Храна:
10:00 - две филии “Вита” с Hochland, 200гр. кисело мляко;
12:00 - 200гр. кисело мляко с десетина червени боровинки;
13:30 - две бъркани яйца, краставица, 40гр. сирене;
16:30 - две бъркани яйца с 30гр. сирене и варено пилешко, краставица, една филия “Вита”;
20:10 - парче шоколад;
20:30 - протеин;
22:30 - пилешки бутчета на фурна без кожа, краставица;
Тренировка:
09:00 - 09:30
Кардио - 8х20:20 - спринт:почивка - пак не мерих пулс, но дооооооста се раздадох, краката отказаха накрая и се разпльоках на една пейка без почти никакъв въздух;
19:10 - 20:10
Набирания:
- С подхват – 1х5 (позитивни), 2х5(3 позитивни, 2 негативни);
- С неутрален хват – 1х5 (3 позитивни, 2 негативни);
- С раменен надхват – 1х5 (негативни с подскок);
Тяга – 1х6@30кг, 1х6@40кг, 1х6@45кг, 1х3@50кг, 1х4@47,5кг;
Повдигане на крака от вис – 5х15;
Гребане с щанга – 1х8@17кг, 1х8@27кг, 1х6@32кг, 2х6@37кг
HSPU – 2х3
Военна преса – 1х8@15кг, 2х4@20кг, 2х5@17кг;
Днес е слаб ден за набиранията, нещо нямах достатъчно сила. Знам, че още е рано за другите набирания (различни от с подхват), но реших да разнообразя малко и да тествам докъде съм я докарала. Тези с подхват са добре, но наистина сила нямаше достатъчно днес, в серията, която е само с позитивни между третото и четвъртото се пуснах от лоста и после пак. Тези с надхват не мога да им схвана техниката, някак си се ... хм ... “сгърчвам” в раменете и не мога да проконтролирам да не го правя. Тези с неутрален хват много ми харесват. За разлика от набиранията, тягата вървеше чудесно днес. Малко задникът ми се бави и леко насичам движението, но работя по въпроса. Със задоволителна, според наблюдаващия, техника направих тройка на 50кг. HSPU-тата съм ги правила - първата серия с крака подпрени на стената, втората - с крака качени...на раклата. Не мога да си намеря място и движението ми е толкова нетипично, но ще се свикне. Освен това малко ме е страх да допра главата до земята, понеже не се чувствам сигурна в ръцете - дали ще мога да се вдигна или ще се стоваря върху тиквата си...вярно, че приключих със следването, но все пак... :D :D :D
Мнението беше редактирано от karfi4ka на 15.06.11 22:54.