за или против гейнерите?

WO

27.05.05
12:49

я си кажете мнението....дали е по-добре да си вземеш готов гейнер или просто някакъв хубав протеин и декстроза например...

27.05.05
15:10

ами зависи  :)  аз сега искам да кача малко килограми и си взех гейнер на Universam Mega mass 3000 някдъде половината сам го изпил и сам качил 3 кг.

протеина е и много скъп.  :cry:

27.05.05
17:02

[quote author=“wow”]я си кажете мнението....дали е по-добре да си вземеш готов гейнер или просто някакъв хубав протеин и декстроза например...

Зависи какво целиш,ако искаш да качваш по добре геинър

27.05.05
17:08

мисля че и готовите геинери не са лощи :) стига човек да знае как да ги пие и как да хапва докато ги пие :D аз лично скоро време ще си зема 3-4 килца 8) а и в тях си има витаминки и в някои от тях малко амино

а Error колко пари струва тоя super mass 3000 и каква разфасовка си си зел ?

а и тва не го знам ...  :oops: каква е разликата междо глюкоза и дестроза ?

27.05.05
22:01

Протейн и сам си хакваш каквото допълнително ти трябва, мисля, че излиза значително по-евтино, но ако има човек пари, за не и готов качествен гейнер. Лошо няма.

27.05.05
23:34

Твърдо против -
Помислете върху това
1 кг глюкоза = 1,70 лева = 990 грама бърз въглехидрат за след тренировка(по 80 грама дневна доза)
1 кг ориз - най много 1 лев - 750 грама комплексни въглехидрати
за останалото време
ОБЩО 2 лева

Помислете върху това
Произволен гейнер - мусаши,универсал или квото и да е -

2 кг въглехидрати - с около 20 % протеин -
50 - 70 лева

е как и да го гледам....

27.05.05
23:53

[quote author=“MisHkiN”]Твърдо против -
Помислете върху това
1 кг глюкоза = 1,70 лева = 990 грама бърз въглехидрат за след тренировка(по 80 грама дневна доза)
1 кг ориз - най много 1 лев - 750 грама комплексни въглехидрати
за останалото време
ОБЩО 2 лева

Помислете върху това
Произволен гейнер - мусаши,универсал или квото и да е -

2 кг въглехидрати - с около 20 % протеин -
50 - 70 лева

е как и да го гледам....

тука има нещо верно :lol:  :P но секи сам си избира де :wink: аз лично мисля да си зема ама малко

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1