Тренировка за цялото тяло!

08.06.11
13:45

Здравейте от доста време тренирам 1-2 мускулни групи дневно 5 пъти седмично.И ми се иска да пробвам тренровка за цялото тяло в един сайт прочетох че тези тренировки са подходящи както за горене на мазнини така и за мускулна маса (в момента аз искам да изгоря  мазнини, нвд,кардио и 5 тренировки с тежести)
Мисля че 2-3 тренировки за цялото тяло ще изгорят повече калорий отколкто ако тренирам само рамо примерно.
Някои може ли да ми препоръча някаква такава тренировка и да каже колко упражнения,серий,повторения се правят в нея.
Според мен трябва да се прави задължително тяга,клек,лег,рамена преса,набирания но си нямам представа по колко серий или повторения.Моля за обективни мнения,не съм начинаещ.

08.06.11
13:52

Виж тази програма http://www.bb-team.org/forums/viewthread/53729#p-634885

Сложиха я като коментар в моя дневник.

08.06.11
14:02

Виж тук, първата част на тази статия:
http://power-building.blogspot.com/2008/08/blog-post.html

08.06.11
14:26

Благодаря за добрия отговор Петко !Значи при мен долната част на тялото е по добре развита значи ли това че трябва да сложа клека на края или да разчитам само на тягата...
Засега ми се върти в главата нещо такова 5-7 базови упражния по 3х8.

08.06.11
15:06

Това което ти е дал Петко ти е единия вариант, другия са кръгове - пак цялото тяло, ама няма да почиваш между упражненията. Ако целиш максимален енергоразход е най-добрия вариант. По една серия от всяко упражнение и като ги минеш всичките 5-6 си почиваш товарейки лостовете и започваш пак. Смислената тренировка се свива до 40 минути макс, след което имаш време за ръце, корем и някакви допълнения там по желание. Повторенията ги дръж до 6 в първите серии и до към 3 в последните (с покачването на тежестта нормално) за повечето упражнения, като за набиранията и клековете можеш да се целиш в по-големи бройки.
Проста работа, ама е голямо мазало...

12.06.11
10:37

Аз лично не бих имал сили за клекове на края на тренировката

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1