12.06.11
12:06
Любопитно ми е, какво представлява Вашата вечеря, докато спазвате ВМ НВД
Свински котлети със сметана и синьо сирене + салата капрезе
Пилешки жулиени със сметана и топено сирене
Омлет с кашкавал + овчарска салата
Свинско със зеле + някаква салата
Риба + салата
Понякога само варени яйца + кашкавал + шунка
Вечерта много обичам да пия по чашка вино + камамбер ;)
12.06.11
14:45
салата (домати и краставици) и месо или 2 яйца :)
Тлъсто свинско с масло/сметана/сирене/кашкавал. Може омлет със извара/сирене/кашкавал/сланина. Нещо в тоя дух иначе ако има някаква плява лошо няма или едно тараторче със зехтинец и туй то : )
Няколко комбинации:
1. бъркани яйца (2 или 3 бр) с около 50 гр кашкавал/сирене + салата маруля/краставица/домат (или комбинация от тях)
2. свински или пилешки пържолки + салата като горната
3. Бекон/шунка на лентички + суров кашкавал + 1 яйце на тиган + салатата също добре ми идва :) Ако е шунка, я намазвам с масло ;)
винаги на салатата слагам обилно зехтин и няколко маслини;
Понякога към месото правя сос от пасирано авокадо с лимонов сок, чесън и зехтин, само че внимавам с количеството, заради многото въглехидрати в авокадото :)
Обикновено преди лягане глътвам и един шейк от 100 - 200 мл прясно (3%) или кисело (4,5%) мляко + 100 гр извара фреско (0,7%) плюс около 5 гр масло и малко степче за вкус.
омлет
3-цели яйца + пресен лук. сичко се обърква. Добавя се 1 нарязан домат и тва е!
Направих си днес бъркани яйца с разтопен кашкавал - невероятно е ;) Много е як привкусът на кашкавала и как се разтяга като го отделяш;)
15.06.11
21:51
Пилешко или телешко месо печено на тиган с зеленчуци /пиперки , моркови , лук , тиквички/ + салата домати с извара.Месото взима от вкуса на зеленчуците и идеално за НВД.
16.06.11
13:47
Месо и зеленчуци,вчера примерно резнах една зелена салата и половинкилограмов варвавски шашлик,днес мисля да хвърля на скарата килце телешко и колкова лук
16.06.11
13:52
Преди да легна:
200 грама извара 2,2%
30 грама орехи
2 лъжици тахан
30 грама казеин
3 супени лъжици сусамово масло
1 поливитамин
1 грам ВИТАМИН Ц
emzo, пиша ти направо за теи дена вечерята ми:
Вчера - филе от сьомга в фолио с листа от мента, лук и лимон с шопска салата.
Днес - пилешки бутчета с бамя и маслини със салата от авокадо, червено цвекло и краставица.
Утре -пълнени патладжани с телешка кайма и яйца и салата зеле с моркови и сладка царевица.