Съвет за програма за качване на маса?

12.06.11
19:15

Здравейте аз съм момче на 16г. и тежа 64 кг. ,тренирам сериозно фитнес от 9 месеца,тренирам по тази програма http://www.bb-team.org/workout/1358_klasicheska-programa-za-pokachvane-na-muskulen-obem#axzz1P4w5nYyd,но в последно време не усещам натоварване и се едно тялото ми привикна към програмата , спрях да качвам килограми.Ако може някой да ми препоръча добра програма за качване,добавки и хранителен режим. :)

Благодаря предварително! :)

12.06.11
20:07

Е ти сега искаш да ми кажеш, че 9 месеца си тренирал по една и съща програма с едни и същи упражнения без да променяш нищо ? Ако е така значи нямам думи ..., иначе в сайта има доста хубави програми и диети, избирай на воля.

12.06.11
20:24

смисъл промених само за гръб и до там..през колко време трябва да ги сменям?

12.06.11
20:34

ми аз лично по усет ги сменям упражненията, случвало се е всяка следваща тренировка да променя нещо или примерно като направя 3 тренировки за гърди и тогава променям нещо, аз винаги по усет се водя. Но трябва да се сменят поне на 1 месец (най-късно) и то във всички мукулни групи. 9 месеца и да промениш само гърба, значи не се занимаваш сериозно както си написал. Ако няма да сменяш често упраженията, то поне им сменяй местата на изпълнение.

Мнението беше редактирано от cchapo на 12.06.11 20:35.

15.06.11
12:45

казано от Dario Filipov на 12.06.11, 20:24:

смисъл промених само за гръб и до там..през колко време трябва да ги сменям?

Всеки месец сменяй най-малко по едно упражнение за мускулна група.

15.06.11
16:18

Работните тежести как са? В смисъл покачваш ли ги?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1