Метод на предизтощение

11.06.11
21:11

Здравейте,
гърдите ми изостават сериозно в горната част и днес ми попадна статия за този принцип на Джо Уидър и по него реших да си направя следната програма:
1.Флайс или Пек-дек 3х12
2.Лежанка от полулег 4х12,10,8,6
3.Избутване на дъмбели от хоризонтален лег 3х8
4.Кросоувър 2х15 или избутване на машина за гръдни мускули 3х10
Ако може запознатите с метода да кажат мнение относно: как е програмата ми, какво да променя в нея, ще има ли ефект от този метод ...

12.06.11
20:23

Относно метода за предварителната умора - това е един изпитан метод, доказан че работи и се използва от много хора !
Може да се използва за всяка мускулна група.Целта е да се започне с изолиращите упражнения, да се изтощи мускулът предварително, както е и името на метода, и след това да се изпълняват базовите упражнения!
Започването с флайс или пек - дек е добра идея, а щом горната ти част е приоритет,  като 2-ро упражнение изпълнявай избутване на полулег с лост и чак тогава мини на класическата права лежанка ! Изборът при пресите си е лично твой - дали ще изпълняваш упражнението с лост или с дъмбел ! 3 упражнения по 4 серии са ти достатъчни ! Пример: 1.Флайс от полулег 2.избутване от полулег с лост 3.лег с дъмбели !
По - здрави !

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1