утре започва от днес :)

Темата е заключена.
Прескочи до:

14.06.11
09:26

Честит рожден ден, Мила!!! Да си здрава, ухилена до уши, все така секси :р Весел празник :)

14.06.11
10:49

Честит рожден ден!!! Да си жива и здрава, много обичана и винаги с усмивка на лицето ;)

14.06.11
15:59

Много ви благодаря, момичета! Благодаря ви за прекрасните пожелания и за вниманието!

14.06.11
16:22

Честит рожден ден!! Пожелавам ти много здраве, щастие и успех в живота :)

14.06.11
16:39

И аз ще се присъединя към пожеланията за много късмет и здраве!
Честит Рожден Ден, @maxxi!

Честит рожден ден и от мен.

Много здраве, късмет и щастие. Бъди заобиколена и обичана от истински хора ;)

15.06.11
09:54

Благодаря ви за прекрасните пожелания! (inlove):*

17.06.11
14:18

Вчера правих само кардио на гладно. Трябва да е било доста гладно, защото към 12.00 помислих, че ще тупна от глад. Но не тупнах, де ...
Успях да издържа 45 мин. на 7.2 - около 5км.
Почувствах се прекрасно.

Днес - ден за крачета.
Малко кривнах от програмата, но така и така предния път като кляках ме боляха целите крака и целият задник, та реших да скипна нападите, само да си поклякам.

3х15 - клек с лост в супер серия с 3х15 - римска тяга
3х15 - лег преса
3х15 - лег преса с разтворени крака за вътрешна част на бедрото
3х15 - бедрено разгъване в супер серия с 3х15 бедрено сгъване
3х20 - абдуктор за вътрешна в супер серия с 3х15 абдуктор за външна част

3х30 - ротации в торса /много яко упражнение със страхотен ефект/
3х20 - сгъване на машина - правя го за разнообразие, че малко ми писна да си вдигам краката - хахах! как прозвуча...

Храната -
8.00 - препечена филийка със сирене и яйце
11.00 - ябълка
12.00 - пиле с краставица, малко парченце домашно приготвен пай с пълнозърнесто брашно

нататък - ще видим.

Чувствам вече нужда от промяна на програмата ми. Питай днес единия от двамата инструктора в залата за програма. Единият бил културист, другият - трибоец и системите им на трениране били различни. На кого да се доверя?!?
Каква е разликата в тренировките, които ще ми предложат?!?Помогнете!!!!!!!!!!!!!!

Мнението беше редактирано от maxxi на 17.06.11 14:19.

17.06.11
14:30

казано от maxxi на 17.06.11, 14:18:

...
Чувствам вече нужда от промяна на програмата ми. Питай днес единия от двамата инструктора в залата за програма. Единият бил културист, другият - трибоец и системите им на трениране били различни. На кого да се доверя?!?
Каква е разликата в тренировките, които ще ми предложат?!?Помогнете!!!!!!!!!!!!!!

Разликата между двамата трябва да е като разликата между моите тренировки и тези на Дива напр. Предполагаемо културистът ще те остави на някакъв сплит с много повторения и леки тежести - както досега, а трибоецът ще ти увеличи тежестите, ще намали упражненията и повторенията, но ще ги остави базови.
Но тъй като може нито единият да е културист като културист, нито другият да е трибоец като трибоец, виж кой ще ти вдъхне повече доверие, Макси. Ако търсиш промяна и двамата би трябвало да са в състояние да я осигурят...

17.06.11
14:49

може би вече съм склонна да пробвам малко повторения с повече тежести, не знам. Но ако това би трябвало да е разликата, мисля, че няма да я получа, тъй като съм наблюдавала как тренира една мадама под наставленията на трибоеца. Няма никакви малко повторения, а и съм го питала няколко пъти по нещичко и последният път той ми каза /ставаше въпрос за ръката ми/, че вероятно правя по-малко повторения от колкото трябва....

17.06.11
15:31

Ами то в днешно време етикетите нищо не означават : ) и не си отговарят на съдържанието : ) Погледай ги и двамата кой как тренира с клиентите си, какви упражнения правят и ще знаеш кой да избереш...Аз така бих направила. : ) И още един вариант имаш - сама да си направиш програма тук, във форума. Тази опция винаги е налице, а може и да е доста интересно  :) Когато аз за пръв път започнах да тренирам по програма, създадена с мое участие, много се радвах....

17.06.11
15:41

Благодаря ти, Инис!
И аз точно така си мислех да постъпя. И без друго сега съм в джобно затъмнение и ще трябва да изчакам до края на месеца.
А и вече няколко пъти си правя експериментчета и си вкарвам нови упражненийца, та... ще видим!
Пак ще питам.

30.06.11
19:12

Днес си взех новата програма и новия хранителен режим от инструктора. Реших да се доверя на културиста, но нямах възможност да разговарям с него за подробности, тъй като той днес не беше в залата.
Та хранителният режим е следният и честно казано, като го сравнявам с предния, това вече е режим за сваляне. Той и другият сигурно е за сваляне, но за някоя дебела американка, дето от 130 иска да стане “само 80”.
Пак казвам - той ми каза, че ще говорим за варианти на храненията, защото в този вид е доста еднообразен.

І-ва закуска

1 пълно зърнеста филийка, 1 твърдо сварено яйце + малко сирене, чай с 1ч.л. мед и лимон

ІІ-ра закуска
плод – портокал, ябълка

Обяд
задушени зеленчуци, 30гр. ядки /бадем, орех/

Следобедна закуска-

плод –портокал, ябълка

Вечеря
150гр. пил. филе или 200гр. риба, салата – домати краставици, маруля, моркови

Всеки пети ден – зареждащ
закуска – 100гр. овес и една ч.л. мед
обяд – 100гр. ориз и зеленчуци
след обяд – 100гр. ориз и плод
вечеря – същата

И днес започнах да го спазвам - хаха! е, вярно от обяда, но какво пък... Утре започва от днес.

а тренировъчната ми програма не зная дали има смисъл да я пиша, защото той си ги е именувал упражненията както той си ги знае и ще трябва да ми ги обясни. Освен това както е написана, не става ясно дали са супер серии. Разделена е на 4 дни, като има по 4 серии с по 20 повторения обикновено.
Знам, че ще ме нападнете за многото серии и повторения, но аз съм склонна да пробвам. След цяла година тренировки си стоя като набит мишелин, така че... нямам какво да губя...
Разделена е на следните мускулни групи -
І ден Крака/корем
ІІ ден Гръб/рамене/корем
ІІІ-и ден Гърди/Ръце/Корем
ІV- ден Кардио и корем

05.07.11
08:45

Вчера пропуснах тренировката, защото ... еми щото така - женски работи.
Храната -
8.30 - една препечена филийка с варено яйце, 50гр. сирене
10.30 - ябълка
12.00 - зеленчуци - тиквичка, лук, морков, чушка на скара + 3 бразилски ореха
14.00 - блокче черен шоколад
15.30 - ябълка
16.00 - айрян
19.00 - пилешка пържола от бут без кожа на скара, остатъка от зеленчуците от обяд

Днес - корекция
Искам да ида на тренировка, но трябва да си заварявам една работа, която трябва да предам в четвъртък за една изложба, та дано този, който ще го прави да свърши бързо.

8.30 - препечена пълнозърнеста филия със сьомга по домашна рецепта
12.00 - миш-маш, 3 бразилски ореха
16.00 - айрян /може и таратор/
19.00 - пилешка пържола на скара /150гр/ и зеленчуци на скара.

Още не мога да преценя този режим. Сутрин ми е ок, но май обядът ми е лееееко малко. Може би още не съм свикнала и за това, а и все още не съм се видяла с културиста...

Мнението беше редактирано от maxxi на 05.07.11 19:40.

05.07.11
08:55

Привет.

А какви ще са упражненията за корем? Че всеки ден ми се виждат нещо много

05.07.11
14:06

различни са за всеки ден

І-ви ден -  сгъване на крака от лег
          римско столче
ІІ-ри ден - повдигане на крака от обратен наклон
          римско столче
ІІІ - и ден - коремни преси
          половини от лег
          страничен корем на хипер екстензията

но аз така и така всеки път правя корем.

06.07.11
11:48

Днес тренирах по новата програма -
крака и корем

20 мин. бързо ходене под наклон
4х20 лег преса и бедрено сгъване в супер серия
5х20 абдуктор вътрешна част, абдуктор външна част, лег преса с един крак - супер серии
4х15- вдигане на краката от лег в супер серия с римско столче.
25мин. вело
така не съм се потила скоро! екстра ми беше, само малко ми е трудничко лег пресата с един крак, но ще свикна.

храната няма да я описвам вече, защото той каза, че за сега няма да има никаква промяна и си остава същата. Само ще изревавам, ако нещо съгреша, но не ми се вярва. Жестоко мотивирана съм!

хайде, че трябва да тичкам до Шипка.

07.07.11
14:11

І-ви ден
Днес

8.30 - пълно зърнеста филия с варено яйце и 50гр. сирене
12.00 - зеленцчуци на скара - тиквичка, броколи, чушка, лук, морков, 4 бразилски ореха
9.15 - тренировка

20 мин. бързо ходене на пътечка

1.дърпане на скрипец зад врат                4х20
2.гребане с гира
3.събиране и разтягане на гири с прави ръце от стоеж

1.хиперекстензии                              4х20
2.пуловър с гири от лег
3. разтваряне на гири от седеж в страни

Корем – 4х20
повдигане на крака от обратен наклон
римско столче

Кардио – 20 мин. колело от седеж

15.00 - нямам ябълки - забравих да купя, та ще видя какво ще зобя, може да пия плодов сок
19.00 - пилешко на фурна /без мазнина, на вентилатор/, домати, краставици и чушка

Утре ще ми е зареждащият ден, но няма да мога да пиша, защото денят ми ще е посветен на едно специално същество :)))

Впечатленията ми от режима - спазвам го вече четвърти ден и съм доста гладна във времето от 12 до 14часа. Давам си сметка за нищожността на поетите калории, но ще устискам още две седмици. Иначе - вече сякаш започна някакво движение на долу на кантара.
Впечатленията ми от програмата - пълно разгембване. Уж на пръв поглед не е много по-различна от старата, обаче всъщност е. Много по-интензивно се налага да изпълнявам упражненията, заради големия брой повторения, от което се топя в собствен сос. Също така се изморявам доста. Но това са само първи, бегли впечатления.

Ми, това е за сега. Хубави дни!

Мнението беше редактирано от maxxi на 15.07.11 08:07.

07.07.11
14:34

Бях си казала, че няма да пиша, но няма как да не коментирам.
За хранителния режим - за мен това си е чист глад. Би ли попитала този, който ти е правил програмата, кое налага необходимостта да махнеш месото на обяд и да го замениш с цели 4 бразилски ореха. За междинните хранения също не ми се коментира. Колко мислиш че ще издържиш? Да не говори, че дори и да имаш резултати в началото, а по нататък? Какво ще стане, когато стигнеш до момента на застой? Още ли ще намалиш храната? Може би, трябва да си припомниш статията за икономичния режим. Вече би трябвало сама да знаеш как да подбираш храните и кое би ти помогнало да постигнеш целите си.
За тренировъчната програма - тя не е кой знае колко по различна от другите, по които си тренирала досега. Разликата е в подредбата на упражненията и мускулните групи, които тренираш в различните дни. И как няма да се изморяваш, като правиш по толкова много повторения. А и това кардио в началото и края.
И най-накрая - или се доверяваш на 100% на този, който ти е правил програмата и я спазваш също на 100% или правиш нещата така както ти ги виждаш на база знанията и опита, който си натрупала.

Мнението беше редактирано от T-X на 07.07.11 14:35.

07.07.11
15:17

Да, очаквах критики точно по тези точки :))
Ами аз вече една година съм в застой - може би пък си заслужава да се пробва. И какъв застой, на мен ми трябват 10 кила на долу, не 40. Ако се застоя на 60 - екстра ще ми дойде. Не знам, но по другия начин не стана, въпреки усилията ми, само се ядосвам. Знам, че и за това ще скочите, но съм натрупала и доста мускулна маса излишна, особено в ръцете.

Както и да е - намерих си ябълка в хладилника и вече я изядох :)) Сега се чувствам по-добре.

08.07.11
20:41

Извинявай, Макси, но ти така и не отговори на въпроса ми защо обяда ти се състои само от 3-4 бразилски ореха и зеленчуци. Няма как да натрупаш прекалено много ММ за една година, освен, ако не пиеш или не ядеш някакви вълшебни хапчета или храна. Да стегнала си се и нищо повече.  А причината за застоя е в теб самата. И докато не я разбереш трудно ще стане това, което искаш, колкото и режими да сменяш.

П.С. - не се заяждам, само казвам това, което мисля на база всичко прочетено досега.

10.07.11
20:42

Знам, че не се заяждаш, не се притеснявай. Не съм сигурна, че е само стягане. Ръцете ми преди да започна да тренирам изглеждаха в пъти по-добре. А за бразилските орехи - в режима пише - орехи или бадеми. Аз си взех бразилски орехи, защото другите не ми харесаха в магазина. Бразилските свършиха, така че сигурно сега ще взема бадеми. А защо ми ги е дал тях вместо месо - то е ясно :))) но все пак ще го питам като го видя в сряда.

От известно време не записвах храната си, защото нещо ми беше писнало все да мисля какво съм яла, но като цяло се придържах към стария режим /без салатата с риба тон сутрин в 10/ еми.... нищо не стана. Сега ще видя какво ще стане, но като цяло, вече разбирам защо ми е дал точно тези храни. Още повече, че първите два дни умирах от глад, а вече ми е напълно достатъчна храната, която поемам. Така...
Еми, да, знам, че ти специално си против, знам и защо, но другият режим не ми действаше. При всичките ми усилия.

Та, вчера и днес бяхме в Девин, в един страхотен хотел. Храната я удържах същата, с изкл. на това, че първата вечер не беше пилешко, а свинско.
Доста плувахме и въобщееее, беше супер!

11.07.11
21:06

V-и ден
Днес -
8.30 - 100гр. овесени ядки, лъжица мед
10.10 - ябълка
11.30 - капучино
14.00 - 128гр. ориз със зеленчуци, салата от моркови, зеле и червено цвекло
17.00 - ябълка, 100 гр. ориз
20.00 - 150гр. пиле на грила на фурната, половин домат, краставица

Водата малко ми изостана. Гърлото ме сви зверски и ми е малко гадничко.
Днес подреждахме изложба на Шипка 6, в която и аз участвам. Откриването е утре, 18 часа. Заповядайте!

Мнението беше редактирано от maxxi на 15.07.11 08:08.

12.07.11
13:09

днес реших да не ходя на фитнес, тъй като вчера цял ден ме цепеше гърлото.

VІ-и ден

8.30 - препечена пълно зърнеста филийка с варено яйце и сирене
10.30 - ябълка
13.00 - задушени зеленчуци, четири сурови бадема
16.30 - ябълка

за вечеря съм планирала печено пиле със салата. Вчера заради скапаната салата, която дори не харесвам, си полях телефона и сега е целият в оцет..................(puke)

Мнението беше редактирано от maxxi на 15.07.11 08:09.

13.07.11
14:28

VІІ-и ден
Днес
8.20 - яйце, сирене и препечена пълнозърнеста филийка
12.00 - задушени зеленчуци - моркови, царевица, броколи, зелен фасул и грах с копър, 4 сурови бадема
15.00 - ябълка
19.00 /или там някъде/ - риба на скара, домати

тренировка -
9.10
20мин. бързо ходене на пътечката

1.Флайс от лег                                    4х20
2.сгъване на гири от стоеж разнопосочно – бицепс
3. френско с гири от лег

1.Изтласкване на гири от лег                    4х20
2.сгъване с крив лост от стоеж /бицепс/
3. разгъване с дъмбел над глава

Корем
коремни преси                              4х20
половинки от лег
страничен корем на хипер екстензията

20мин. кростренажор
10мин. вело

Това е моето “Килимче за йоги”, 2м/0.80м. от бодлива тел

Мнението беше редактирано от maxxi на 15.07.11 08:09.

14.07.11
08:18

Рибата беше отвратителна - не препоръчвам плоски риби- първо беше мазна, второ от кило риба, като махнах костите и кожата, остана около 150гр. месо и то мазно. Бляк! Повече няма да купувам такава...

14.07.11
14:53

казано от maxxi на 10.07.11, 20:42:

....... А за бразилските орехи - в режима пише - орехи или бадеми. Аз си взех бразилски орехи, защото другите не ми харесаха в магазина. Бразилските свършиха, така че сигурно сега ще взема бадеми. А защо ми ги е дал тях вместо месо - то е ясно :))) но все пак ще го питам като го видя в сряда.

По-важно е да ми кажеш защо ядки, а не месо? Това ядене може да бъде междинно, но не и основно, поне според моите разбирания.
И защо задушаваш зеленчуците след като има голям набор от пресни зеленчуци?

14.07.11
14:59

казано от karpi на 14.07.11, 14:53:

казано от maxxi на 10.07.11, 20:42:

....... А за бразилските орехи - в режима пише - орехи или бадеми. Аз си взех бразилски орехи, защото другите не ми харесаха в магазина. Бразилските свършиха, така че сигурно сега ще взема бадеми. А защо ми ги е дал тях вместо месо - то е ясно :))) но все пак ще го питам като го видя в сряда.

По-важно е да ми кажеш защо ядки, а не месо? Това ядене може да бъде междинно, но не и основно, поне според моите разбирания.
И защо задушаваш зеленчуците след като има голям набор от пресни зеленчуци?

Aз питах същото :D :D :D

14.07.11
15:07

казано от karfi4ka на 14.07.11, 14:59:

Аз вече няколко пъти питам, но отговор не получавам и това ме кара да мисля, че дори и Макси не е наясно, защо трябва да яде 3-4 бразилски ореха или други ядки със задушени зеленчуци, а не една пържола с пресни зеленчуци да кажем.

Макси си е намерила инструктор, който да й направи хранителния режим и тренировките. След като с него не можем да говорим, няма смисъл да му се бъркаме в плана. Все пак той трябва да е говорил с нея достатъчно, че да знае какво прави. Опитвайки се да й даваме съвети хем я объркваме, хем пречим на хранителния и тренировъчния й режим да навъртят достатъчно дни и седмици така, че инструкторът да може да си извади изводите какво има нужда да се промени в тях и да ги донагоди.
И Макси няма нужда да е наясно кое и защо. Т.е. - няма как да ви отговори, освен ако не тръгне да чете и учи за храненето и тренирането и получените знания ги пречупи през разбиранията на инструктора, написал й режима.
Следващия път, когато ви се наложи да се предвижите от едно място на друго се опитайте да бъдете Макси под форумната атака, за да видите колко й е лесно. Например: ако сте в градския транспорт започнете да разпитвате шофьора колко цола са гумите и колко нафта гори рейсът, в колко часа трябва да станеш, за да не закъснееш за първия курс, вникнете в устройството на скоростната кутия, попитайте за амортизацията и т.н. И накрая се запитайте за какво ползвате рейса - да се придвижите или да знаете всичко за него :)

14.07.11
16:14

казано от Oranje на 14.07.11, 15:52:

Макси си е намерила инструктор, който да й направи хранителния режим и тренировките. След като с него не можем да говорим, няма смисъл да му се бъркаме в плана. Все пак той трябва да е говорил с нея достатъчно, че да знае какво прави. Опитвайки се да й даваме съвети хем я объркваме, хем пречим на хранителния и тренировъчния й режим да навъртят достатъчно дни и седмици така, че инструкторът да може да си извади изводите какво има нужда да се промени в тях и да ги донагоди.

Аз съм напълно съгласна, но самата тя в по-горни постове, а и не само тук, потърси съвет и мнение за програмата и режима. Макси, поправи ме ако греша.

Мнението беше редактирано от karfi4ka на 14.07.11 16:19.

14.07.11
16:31

Вижте, много сте ми сладки и това е причината, поради която продължавам да пиша тук. И всичките сте прави. И Карпи е права за задава този въпрос, и Карфичка, тъй като те гледат от своята гледна точка на по-опитни и по-знаещи относно храненето. Въпросът на Карпи за месото е съвсем уместен, Владо, инструкторът, който сигурно някои от вас познават, щото работи и в Младост, каза - слагам те в режим на недостиг на месо. Аргументът - да се свият малко мускулите на ръцете. Аз го казах няколко поста по-нагоре, но Карпи каза, че няма как да съм натрупала мускули. Аз не отговорих, защото ми трябваше малко време да помисля по този въпрос. Това, което си мисля, без да претендирам, че съм права - както има хора, които нямат нужда нито от спорт, нито от хранителен режим, за да изглеждат перфектно, така си мисля, че има и хора, които са по-склонни от други да натрупват маса. Особено ако има и хормонален дисбаланс.
Аз показах на инструктора предишния си хранителен режим, който от известно време /въпреки че не пишех във форума/ си спазвах, така че той все пак имаше представа и от предишните ми хранителни навици, и от тренировъчните - все пак три месеца се гледахме в залата, преди да помоля за програма.

А Юли описва много добре начина, по който се чувствам. Сигурна съм, че с течение на времето и опита, ще мога и сама да знам кое е най-доброто за мене, но вече не ми се експериментира на моя глава. Ето, опитах КОРФИТ-а, не става за мен. И това е опит. Ще пробвам сега с тази система - инструкторът цитира цикъла на Кребс. Но хора, това, че някой ще прочете 5 наръчника как се живописва, не означава, че ще стане известен живописец, дори не означава, че изобщо и една картина ще може да нарисува.
Ако вие искате от мен да ви направя картина или пано, или някаква друга декорация за дома ви, едва ли ще се зарадвате, ако ви обясня как и вие можете да си го направите същото!

14.07.11
16:50

Ок, съгласих се. Искам само отново да подчертая, че нито аз, нито Надя, сме се намесвали, за да дадем съвет без да сме били попитани ;) Не сме се опитвали на своя глава да оборваме мнението на инструктора, никоя от нас не си е дала мнението без то да е било потърсено. Точно защото считам, че човекът е не просто по-компетентен от мен, а е компетентен като цяло... Щом е преценил дадено нещо - ок, но когато ти питаш дали съм съгласна, аз не мога да ти кажа, че съм, понеже не съм. И всичко това не е никакво нападане, а НАПРОТИВ, всичко е с оглед това да ти се помогне.

Мнението беше редактирано от karfi4ka на 14.07.11 16:53.

14.07.11
16:57

Ама аз знам! За това и продължавам да пиша тук! Много добре знам, че не се заяждате, а напротив, опитвате се да ми помогнете, за което много ви благодаря!

Ще видим - не казвам, че съм права, но съм длъжна да опитам :)))

VІІІ-и ден

Днес -
8.10 - варено яйце, 50гр. обезсолено сирене, препечена пълно зърнеста филийка
11.20 - ябълка
12.00 - купа задушени зеленчуци - броколи, грах, зелен фасул, царевица, моркови, копър, 6 сурови бадема
15.00 - ябълка
19.00 - пъстърва на скара - този път уцелих рибката, салата от отвратителни домати и чушка

Мнението беше редактирано от maxxi на 15.07.11 08:11.

14.07.11
17:22

казано от maxxi на 14.07.11, 16:57:

Днес вече ще си купя хубава рибка. Каквото ще да става!

Проблемът не е в режимите, Макси, а в самата теб. Те си работят, само че ти като не ги спазваш на 100% или поне на 90% няма как да дойдат резултатите. Хапка от това или онова понякога може да е от значение за крайния резултат. И аз казах че няма как ММ, която си натрупала да е чак толкова много, а не че въобще я няма.

Нямам за цел да обърквам никой. Всичко, което съм написала е на база прочетеното досега в дневниците.

Мнението беше редактирано от T-X на 14.07.11 17:25.

14.07.11
17:38

казано от karpi на 14.07.11, 15:07:

казано от karfi4ka на 14.07.11, 14:59:

Аз вече няколко пъти питам, но отговор не получавам и това ме кара да мисля, че дори и Макси не е наясно, защо трябва да яде 3-4 бразилски ореха или други ядки със задушени зеленчуци, а не една пържола с пресни зеленчуци да кажем.

А защо задължително трябва да се тъпчи с месо на всяко хранене?. В режима има достатъчно белтъчини за нормален човек, трениращ непрофесионално, без амбиции за 100 кг на тяга или за релефа на шарпей.  Аз не съм против месото, напротив това ми беше  и е основната храна, но не е задължително условие за сваляне на кг. при всеки. Понякога месото пази не мускула, а мазното. И това ми се е случвало.

14.07.11
18:59

казано от karpi на 14.07.11, 17:22:

казано от maxxi на 14.07.11, 16:57:

Днес вече ще си купя хубава рибка. Каквото ще да става!

Проблемът не е в режимите, Макси, а в самата теб. Те си работят, само че ти като не ги спазваш на 100% или поне на 90% няма как да дойдат резултатите. Хапка от това или онова понякога може да е от значение за крайния резултат. И аз казах че няма как ММ, която си натрупала да е чак толкова много, а не че въобще я няма.

Нямам за цел да обърквам никой. Всичко, което съм написала е на база прочетеното досега в дневниците.

Аз не исках да те обидя!
Рибата е включена в този режим - 150гр. пилешко или 200гр. риба :)))
Абсолютно съм съгласна за хапките. Днес е едва седмият ден от този режим и не съм го нарушава нито веднъж. Този път съм на 100% мотивирана.
И само за сравнение ще кача и двата режима - предния и този, за да се види разликата.

14.07.11
19:05

Хранителен режим

ХРАНЕНЕ 1
07.00 – задължително

купа гореща овесена каша, яйчен белтък (3броя), препечен пълнозърнест хляб (1филия), нарязан домат (1бр.), плодов сок – по желание

ХРАНЕНЕ 2
09.30 – 10.00 – задължително

риба тон или сьомга (90-100гр), маруля, пълно зърнест хляб (1фил.), плодов сок

ХРАНЕНЕ 3 – обяд – 12.00 – 13.00

пилешко бяло месо, печен картоф с кората (1бр), плодов сок

ХРАНЕНЕ 4
късен обяд – 15.00 – 15.30 – задължително

1 плод по желание – или доза суроватъчен протеин с ниско маслено мляко

ХРАНЕНЕ 5
ранна вечеря – 17.30 – 18.00 – задължително

Месо от пуешки гърди (без кожа) или риба (треска, морски език, камбала, лефер, акула, калкан), печен картоф с кората (1бр.) пъстърва, риба тон, сьомга
+ eдно от следните по избор: спанак, грах, бобови растения, аспержи, моркови, и др.

ХРАНЕНЕ 6
лека вечеря – 21.00 – незадължително

Нарязана на тънки парчета пуйка или риба – 230гр. и плодов сок до 230гр.

И сегашният режим -

І-ва закуска

1 пълно зърнеста филийка, 1 твърдо сварено яйце + малко сирене, чай с 1ч.л. мед и лимон

ІІ-ра закуска
плод – портокал, ябълка

Обяд
задушени зеленчуци, 30гр. ядки /бадем, орех/

Следобедна закуска-

плод –портокал, ябълка

Вечеря
150гр. пил. филе или 200гр. риба, салата – домати краставици, маруля, моркови

Всеки пети ден – зареждащ
закуска – 100гр. овес и една ч.л. мед
обяд – 100гр. ориз и зеленчуци
след обяд – 100гр. ориз и плод
вечеря – същата

Разликата е доста огромна, все пак.

14.07.11
22:39

При финансова възможност вкарваш едно месо в обяда и си стискаме ръцете!
А зареждащият ден не можах да го разбера. Защо няма никакъв източник на животински протеин или на качествени мазнини?

Успехи с новият режим и се надявам с него да постигнеш старите цели.

15.07.11
07:53

gips, ще, ще вкарам месце, ма може би по натам. Дай сега да свалим тия 10 кила мазнотия, пък после ще видим какъв ще е поддържащият режим :))
Много ти благодаря за пожеланието, много си мил!

ІХ-и ден

7.45 - пълно зърнеста филия с яйце и сирене
11.00 -ябълка
12.00 - задушени зеленчуци - мисля да си направя тиквички с доматен сос
15.00 - или там някъде - ябълка

вечерята ще е или риба, или пиле. По-вероятно е риба.

Утре няма да мога да пиша, тъй като ще сме извън София.
Утре е ден - Х, зареждащ.

С това приключва първият етап от новия ми хранителен режим, който ще нарека “подготвителен”, заради промяната на нагласата, свикване с по-малкото количество храна и нейното съдържание. Скрих кантара, тъй като тези дни не спрях да се катеря върху него и да “отчитам” разлики от “-” , “+” 2-3 кила. За това - кантарът в килера и ще го вадя след две седмици.
И така. Достатъчно коментирахме по-нагоре, за това тук ще съм кратка.

От програмата не мога още да дам никакви отзиви, тъй като не съм минала всички тренировъчни дни и два пъти. Единствено, прави ми впечатление, че от мен се леят реки от пот. Но това може и да е от жегата ;)
Може би е добре да спомена отново мерките си, които с месеци не са мърдали, с изключение на талията.

талия - 76см.
ханш - 105см.
бедро - 63-4см.
бицепс - 30см. /отпуснат/
над коляно - 40-1см.
Килца - 70 - +/- 2 :)))

Хубав, ползотворен и усмихнат уикенд на всички!

Мнението беше редактирано от maxxi на 15.07.11 13:46.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1