Такаааа....днес да ви се похваля бях на курс за спасител....и първото ни занимание беше с плуването...знаете че не ми харесва да плувам, не мога и не искам да се науча...та....плюс това един месец не съм плувал. Трябваше да направим общо 12 отсечки по 20-25 метра, като първите 4 кроул, вторите 4 брестстроук или жабешко....което мога само под вода не знам що, и последните 4 или кроул или брестстроук. Емиииии тъпотия пълна...кипях от адреналин и въпреки че планирах да ги мина бавно защото нямаше времеви рамки....просто изядох първите 4 отсечки и след това на жабешкото, което без това не мога, нищо не напраих....абе голяма работа...ся ше бъда спасител в плитки води...то не ч1е в целия комплекс има вода по-дълбока от 1.55 ама така се водя в списъците....Доооооре запознах се пак с едно рускинче, много убава деа..дадох и якето да се наметне, че и беше студено :)))..и пак с същото име като тази с която въртя чалъми..Анастасия...нещо това име ме омагиосва...и в даскало харесвах една Анастасия..багооо
Такааа тренировка немаше....аа да щах да забрая да се похвала каква адреналинова бомба съм...ония мити студентчета закусиха една пица и после на обучението заспаха горките. Аз гладувам дге..викат ми...е ти нищо не си ял брат ще умреш....а аз хвърча, не мога да си намеря място. Ба те ме мислят за некаф супер глъмар, дет не яде здравословно.....не ям цял ден, ям мазнини, яйца, ХОЛЕСТЕРОЛЛЛ...вече ми омръзна да я слушам тая дума...холестеролллл....ми нездравословно живея дге....: ))))
Днес съм отново с яйца....засега 12….ще видим..прегрешението ми е че си напраих 5 пакета от тия спагети бързите....поне не са китайски - американски са, ама пак са шит.....та това е засега...:) Утре ще пиша ако се сетя друго. Чао чао :)
Явно тия спагетки и яйчица вчера вечерта не са свършили работата....странно но съм гладен, не ми се беше случвало от доста време и ще послушам тялото, ще изям определен брой яйца и довечера отново.....Като получа чека, ще си взема и масълце и други работи и ще мога да преяждам баш, а аз вчера се натъпках с това тесто и си мисля само че съм се наял. Довечера приключвам курса в 10, но мисля да отида на улицата да направя едни спринтове....тичам на една улица...няма една писта в това село....
Баааа отде толкоз рускини бе ? :D Да го ева аз две години бях спасител и само 2 рускини имаше и те бяха опазил те Господ от такива жени :X Давай Валка, натискай там рускините, американките - наред, няма значение как се казват :D Инак тия студенти дето ти приказват тия глупости, остави ги да мазнеят и дебелеят там, или пък цял живот щеки да са :D
А храната - не се безпокой за нея толкова много, 3 месеца и да не е много добре, ще се върнеш в БГ и ще си наредиш отново режима. Хората цял живот се тровят като ядат лай*а, ти за 3 месеца се виниш, няма смисъл :)
Мнението беше редактирано от Vlado89 на 15.06.11 01:39.
адреналина май ти идва в повечко...:))))
дано и тестостерона да е така и я налазвай рускинята, така че да си татуира българското знаме:)))
ХАхахахахха :Д Ба Слави това е добра идея.....
А адреналина найстина е много...ще почина 1-2 дни от цикличното, защото жлезата сигурно се товари яко.
Вчера ни дойде нов съквартирант..спортистче момчето..разбира се, както всеки украйнец. Капоейра тренира момчето, начинаещ е ама може да стой на ръце без стена и напраи там 4 раменни преси...абе нормално ся..не съм учуден, ама краката са слабички не стаа така.....Направих сега 5х5 Раменни преси Нямаше много сила тоя път...нормално храната е смотана яко чоек.
Бе дооооре е, кат вика Слави, ще действам там момичетата пък квото стане...голям праз дреме ми. Много дъжд вали...от 4-5 сутринта до ся не е спряло...7 часа....кашмар....Сега трябва да вървя пак в смотания басейн с супер химическата вода, очите толкова много ме болят от нея и са червени ;(
Мнението беше редактирано от Valleri на 15.06.11 21:13.
Вчера похапнах малко глупости, но имах нужда...Хляб с масло и сол, яйца, боб с бекон и Фъдж брауниис...доста от тях...просто правя няколко дни почивка от режима и с повечко въглехидрати. :)
Днес беше последния ден от обучението за спасител. Направо ги изкуртих на тестовете и теоритичните въпроси - свършвах винаги първи и имах най-малко грешки от всички. Отначалото всички много знаеха после почнаха да ме питат за отговорите...пу че сте прости. :) Вече съм спасител, знам първа помощ (вече за втори път :Д ). Ама понятията им за анатомия са много зле...кви бяха тия глупости...интересно беше за диабета деа..тряя почета поече по-темата. Не съм спортувал днес, прибрахме се изморени, взехме бири и пихме....ко да праим :Д Тука почнаха да ме учат прекалено много какво как да ям и вече ми писва ;) Сега ям отново тъпотии...
Браво машино...и аз бях най-якия от целия екип, дето бачкахме в Америка...:)))
Много смешно беше като ни поканиха 5-6 българи(по точно аз и 4-ма врачанеца) да поиграем сокър...викат, абе чували сме, че играете в БГ, та да ви пробваме...ама предупреждават ни, че играели грубичко и щели да ни пазят...смятай врачаните като чуха това, как се наостриха...
По време на 20-минутната среща(толкова издържаха момчетата), поне двама от тях постоянно бяха във въздуха...:)))....две седмици след това не можеха да ходят...
Та казвам ти го това, за да знаеш, че където и да отидем все сме най-натренирани:))))...е само да не попаднеш в ДеФранко’с джим, че там ще избягаш с крясъци:)))
Хахахахха :) Много ясно...не - найстина, натренирани сме доста. На сокъра дет го играхме с едни латиноси и украйнци, аз само на груба сила, тичане и минимум техника ги счупих..поизморих се малко де, нещо съм позабравил динамиката. Обективно погледнато, слабички са момчетата. Ок, ПЛУВАТ...ама това си е до техника, там...имам физическа издръжливост, но не мога да ефективно да я използвам, все пак се научих за 1 месец и то сам.....и въпреки това ми казаха че съм минал 100-те метра доста бързо. Бягане - нема ги ; вдигане на тежести - абсурт, травми, страх, болки в кръста.....НАТРЕНИРАНИ сме деа ама трябва да го изпозлваме това и да излеем от тренировъчните мази и да изкъртим подиумите.
ТАКА ЧЕ СЛАВКО....ТИ СИ :) !
пс. Ние от 74б ще се включим по-късно ;) :Д Слава на 74б, Теранка!
пс.2 - Има супер изруди и тука, но все пак си повдигнах самочуствието малко : ))) ИЗруди Изруди...ама с техните зали дге - 100% ЛУКС....то ние в Плевен ако имаме такава зала, вече да сме на междупланетарно ниво.
Мнението беше редактирано от Valleri на 17.06.11 19:59.
17.06.11
20:25
Всичко се прави за 74Б,Валенка!!!Ама се замислям,че не е най-якия блок...ми трибойците с по над 1000 трибой нали и те живеят в блокове дге....ше ги минем..ма ся само аз тренирам за блока ,чоек..
МОмче...те не живеят в Панелки......нали ще падне изолацията дге.....пък и не бързай толкоа да викаш че не е най-якия, че в нашия вход има един бивш щангис - 2 метра, 130-140 кела некаде, пенсионер е, ама ше напраи 200 трибой дге....ше кажа и на наще да вдигат и така....ААА и СПЕНС и той сигурно дига щанги там за бицепс...от него може да се изтискат 150-200 кела
17.06.11
20:34
хахахаах
..........оф после ше го постна...
Мнението беше редактирано от Valleri на 17.06.11 21:40.
17.06.11
21:34
Ба,Валката ,там си мислят,че ще умре от тия яйца дге ахаххах :D:D:D и некви го чакат такоа да мре :D
Axaxaxaxa няма да умре, най-много да циряса, или да се просере докато е на работа на басейна. Валка само да знаеш, че ако някой се изаака в басейна, а познай кой го чисти :D
ХХхахахаххаха, гледат ме с съжаление чоек и винаги ме питат добре ли съм и дали съм ял яйца.....а на тях ядът ли им се яйца? :Д
Ем ще чистя момче :)))) Ако е мойто си - не ме бърка :Д Не бе няма да се просирам или такива работи...добре съм си ям яйца, почивам от яйца, знам си телото. ЧОек...начи ако някой се изака, тряя се гмуркаш за акото????/ ми ти мое го глътнеш..тфа не е хигиенично дге мое фана дезинтерия.....
Ами с еднa голяма лъжица го вадиш, но понякога то е на дълбоко и немое дге го стигнеш и тряя влизаш в басеина с аките вътре...още по-кофти е някои като повърне. Да не говорим че всеки 5-ти пикае вътре лек. А какви химикали бухахме вътре и отрови :X:X:X Аз за цялото лято макс 5 пъти да съм влизал у водата :D
Мнението беше редактирано от Vlado89 на 17.06.11 21:49.
Ххахахах, еми аз нямам желание да ставам супервайзер..който иска да се натиска да се издига в йерархията да вади лайна....
И аз няма да влизам много в водата...не я обичам : )))
Много яка тренировка...отде го извадих тоя пауър и аз не знам...
10,9,8,7,6,6,4,3,2,1 Раменни опори от стойка на ръце
Двете шестици са щото обърках броенето, че бях много надъхан. :) Даже първата 10-ка я направих пред камера по време на скайп връзка с Теран. :Д:Д След това албанеца тука почна да говори на албански и нищо не можахем да се чуем деа :Д:Д Голям смях...Почивките постепенно намаляваха, но си бяха големички, не съм засичал.
Ба без тоя лаптоп дося да съм изкукал 100 пъти :Д
18.06.11
04:22
Чоек,тия раменни заради мене ги напрай!
После доя дет се е изакал му върни мизериите в него с 1 шут в гъза :D Мале ако е Теран ше ти задръсти басейн и филтри и сичко :D
........Момче, ти сериозно ли ми пишеш в 4 и 11 минути......На състезанието ли тръгваш...ми защо не легна по-рано...ей голяма си кокошка деа.
Днес направих една втора тренировчица, която беше нещо средно между тренировка и разходка. Подобно на Животните от София, които тренират в гората и аз отидох в гората :) Намерих едни пънове...ама бяха много изгнили и тежаха около 16-17 кила. направих малко тръстъри с тях, похвърлях ги. След това намерих един сравнително прав прът. Направих няколко серии сначове с него и продължих нататъка. Голям мерак ми беше да изкача некое дърво, намерих подходящо и започнах...баси кефа...адреналин голям...ще се счупи ли тоя клон, няма ли...проверки....висене на две ръце. Движенията, които използвах за да се изкача на дървото ме изумиха:
-Елементи на набиране
-Елементи на кофички и цяла кофа с различна ширина
-Стоене на пръсти
-Хващане за тънки клонки
-Хващане за дебели клонки, за някои трябваше да хвана с фолс грип.
-ИЗометрия на един крак
-СУпер разтягания за да си кача крака на по-горен клон, като долния ми крак трябва стабилно да стъпи на долния клон, поради това имаше голямо разтягане.
-По голямо натоварване на предмишниците и ръцете, защото клоните се редуваха по дължината на дървото - тънки, дебели клони и изискваха поече набирания и кофи.
Абе яка работа и има адреналин, ще го правя по-често. Целия съм в драскотини, но няма проблем щото ме кефят :)
Супер хаотична тренировка, понякога е хубаво така. Катерене после ходене, после два непредсказуеми спринта - сякаш си в прироадта и се сблъскваш с различен шит.
Така доакто пиша тука, чета и книгата от време на време и попаднах на много интересна информация.Няма да го цитирам ами ще го преразкажа: Значи силата придобита за 40 тренировки не пада до началните си стойности дори след година...При скиорите след 1-2 месеца без силови тренировки, силата пада с към 15 %. Но нещата много зависят от историята на атлета. Колкото по-дълго е тренирал, толкова по-бавно намаляя силата. Също така, силата намалява по-бавно, ако периода без тренировки е съпроводен с покачване на мускулната маса.
Храната е гадна пак. Значи, нямаше ги тия момчета, с които съм в стая и реших да потършувам храната им...хапнах малко....:Д:Д Ко да се праи, на бригада съм...
Сашко, момчееееее :Д Тръгвай на състезанието бре :) И успех ей :)
Знам че теранката добре снася дге....ама него не го пускат на басейни че засяда в пързалките. :)))
Значии....тренировки нямаше днес, бях на работа цял ден...голяма тъпотия.
Та започвам с важното. Значи, има фитнес на около 7 КМ и се чудя дали си заслужава да ходя толкоа пеш( към 2 часа) или с колело към 40 минути за да отида на фитнес :) Не знам..все пак съм на работа, картата струва 40 долара..дайте съвет.....
Мнението беше редактирано от Valleri на 19.06.11 08:17.
19.06.11
09:05
кола требе...
Давай с колелото! И аз съм така, само че на 15 мин :)).Може, примерно, 2-3 пъти да ходиш... и останалото да е както си почнал.
Иначе аз карам из едни пътища... как не са ме отнесли не знам.
Мнението беше редактирано от Витан на 19.06.11 18:11.
ДОбре, момчета...ся ще питам едно момче тука - американец, дали има стойка за клек, че май има само дъмбели до 45 кг, за които не си струва да ходя до там. След малко ще ви кажа какво стана.
2005-та бех на първата ми бригада и 2рата работа беше на 15км (9мили и малко) от където живеехме. Всеки ден с жената ги правихме с колело, накрая на лятото (3.5 месеца) имах чувството, че ако се напъна на 100% ще изкъртя веригата на тва колело... На теб 7км с колело ще са ти майтап, особено ако не бързаш. Не знам какъв е този терен, че да ти отнеме 40мин за 7км.... Ся 40те долара на месец ти си предцени, зависи дали си отишъл на разходка или да пестиш пари... ;)
Мнението беше редактирано от andre7080 на 19.06.11 19:52.
Еххх тая дума...пестене...всъщност цял живот пестя...от храна, от забавления (дискотеки, мискотеки) , от дрехи, от екскурзии в даскалото, от бала....май ми омръзна да пестя и да ям боклуци само колкото да спестя някои долар за БГ....знам че така би трябвало да направя, но не мога....басии пестенето.....сега нито на фитнес ходя нито ходя по купони...отново пестя....
19.06.11
20:17
Валка,направи си кефа там и тва е,да не ти пука за тия пари :)
Ба, Валка голям купон в Америка... Тренировки, ядене, рускини... Като дойдеш в БГ ще си станал животно, м** му...
Няма как. Мисли позитивно. Как и колко време можеш да живееш и да се издържаш сам със спестеното лятото. От там идва мотивацията. Ся от храна да се пести вече е грубо, макар че и аз съм го правил бая време. От фитнес, щом е 40 долара на месец за 3 месеца няма да забогатееш кой знае колко много. Ако не е някой “дамски” такъв, с пътечки, колелца и пр се записвай.
Така е момчета.....ше си гледам кефа :Д
Цецко, няма да стана животно, брат..............за съжаление..ако имах една щангичка чоек и с тия евтини яйца, щях да полудея ама сега :(
Бааа.ся питах чоека и ми вика че има само СМит машина...така ли се казваше това дето лоста се движи по релсите...което въобще не ми върши работа и некаф друг лост, не олимпийски...детооо предполагам ще стаа за клиин едн джърк и снач ама се чудя дали си заслужааа дге....попринцип мога стабилно да се натоваря там ама се пак да дам тия пари ....нз
Ем, отиди, виж, тъкмо ще се разходиш и ако има смисъл си взимай карта... 120$ не са чак толкова много за 3 месеца...
19.06.11
21:50
Баси лудия дге
Значиии..потренирах си 5х5 Раменни преси, добре беше, но пазя сили за довечера за спринтовете, на които искам да се счупа...
Ба голями разбирачи тука...тооя албанеца кат вика: ” еми аз мога да ходя на ръце ама доктора ми каза че не е добре за главата ми” и аз некаф такав му викам ” ми щото си слаб, момче...”....сички могат много ама кат стане въпрос за праене....Тука некфи лицеви опори ми праят....чакай момче, дай щангата тука! Мале ся видях в хотела някфа американка...100% е кросфитърка, супер яка мацка, ще я питам деба...ако си намера кросфит партниорка може да напраим некой комплекс :Д
Снимах си телото ся и ще кача да видите горе долу ко става..пък след месец пак ще се снимам да видим :)
Мнението беше редактирано от Valleri на 19.06.11 23:18.
Не ползвай смит машината, според мен е кокало-трошач, но това си е мое мнение ...
Да бе знам...мн ясно то това не става нит за заден нит за преден....няма такоа движение да върви точно по една линия и коленете най-много ще отнесат. Пък и то като стабилизирана щангата половината ти работа на ядрото заминава. Също така е възможно да натискаш напред или назад без да знаеш, защото щангата не залита.
Мнението беше редактирано от Valleri на 19.06.11 23:25.
няма ли как да се набираш някъде, да повдигаш да речем единия край на леглото нещо като обръщане на гума? Драгонови флагове нещо.