15.05.11
22:48
Реших да си поръчам степер, наподобяващ изкачването на стълби от интернет. Вие имате ли , какъв е ефектът и какъв ми препоръчвате “Туист”, “Кетлер” или друг ? Може да постнете и линкче :) Благодаря предварително !
Привет, аз също обмислям да си взема степер за вкъщи и се чудя какъв да е. Ти на кои модели си се спряла?
Лично мое мнение е, че туистът е добър като модел, кетлер пък са класика като марка.
Някой, който има опит със степерите би ли ни посъветвал? Предварително благодаря!
Ако някой има интерес, аз продавам един (за 50лв), който е употребяван най-много два месеца (не от мен, а от приятелката), но мързелът прекрати връзката им :D Ако има интерес, пишете ЛС. Фактически е като нов.
Мнението беше редактирано от Стоянчо на 16.06.11 15:54.
Първият уред, който имах преди години беше степер. Гледах реклама по телевизора, тогава хал хабер си нямах от тренировки и естествено си поръчах. Тренирах чат пат на него, беше туист. По едно време се нахъсах и започнах да го използвам ежедневно, ама на едно място се разпои и го хвърлих. Не е ефективен.
Сега се замислих колко много пари се печелят от такива момичета, които решават да си купят я степер, я евтин велоергометър, я някой друг кардио уред и в последствие остава неизползван.
Мнението беше редактирано от maria на 16.06.11 17:34.
04.10.11
01:37
Та въпросът ми е следният,еднат приятелка има рд и иска да и подарим степер,но след доста търсене и пробване на тея джаджи не усетих никакво напрежение при качването на тях,искам да попитам -може ли въобще да се регулира степента на трудност и съпротивление,ще съм благодарен на отговор,че времето напредва до рд-то и, а се чудя как да и купа нещо качествено дето ще има ефект,искала степер ?