ШКЕМБЕ!

17.06.11
19:33

Здравейте на всички! Имам въпрос относно корема ми - имам плочки (4 се усещат) , но проблема ми е,че имам и шкембе..Даже имам чувството,че имам разширен стомах,но това е друг въпрос...Тичам през ден-два,правя коремни преси вкъщи,но шкембето спада твърде бавно,а морето идва...Не съм дебел,даже напротив,просто имам шкембенце,което се стремя да сваля..
Та да - кажете какви упражнения да правя(не ходя на фитнес ( нямам време)),с които по-лесно и бързо да смъкна тоя корем..Напоследък ям значително по-малко храна и да,има ефект,но ми трябва и още нещо...
БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО!

17.06.11
19:42

Много ми е смешно като хора като тебе си мислят че положението им е добре.. Пич коремни и тичане ше те оправят

17.06.11
20:10

Щом пиша тук-значи не мисля,че положението ми е добре.. ((:
И все пак-тичам,и коремни правя,но питам и за допълнителен съвет..Не е нужно да се заяждаш...

Ако те разбирам правилно си слаб и плочките ти се очертават, но въпреки това имаш голям корем. Ако е така, то най-вероятно ти е разширен стомаха и си разтегнал Linea Alba поради често преяждане и пиене на газирани напитки.

Това се оправя като започнеш да се храниш по-често (4-5 пъти на ден) на по-малки порции, като заедно с това правиш упражнения за корем и по-специално наблегни на Вакуумки.

Поздрави!

АЧ

17.06.11
21:25

И само за лятото ще го изкараш, а после ?

18.06.11
00:32

Еееееххх... хем искате да сте гларуси на плажа, хем да се излежавате като ленивци вкъщи...
Ама не става и душата в рая, и к*** до края...

Това, което можеш да направиш това лято, ако те е срам от шкембето ти, е да ходиш с по-широка тениска.
Виж, за следващото лято вече можеш да направиш много. Като за начало - сядаш си на д-то и започваш да четеш що е то хранене и фитнес.
После нещата ще дойдат от самосебе си.

Успех.

18.06.11
11:15

казано от Тихомир Велев на 17.06.11, 20:20:

Ако те разбирам правилно си слаб и плочките ти се очертават, но въпреки това имаш голям корем. Ако е така, то най-вероятно ти е разширен стомаха и си разтегнал Linea Alba поради често преяждане и пиене на газирани напитки.

Това се оправя като започнеш да се храниш по-често (4-5 пъти на ден) на по-малки порции, като заедно с това правиш упражнения за корем и по-специално наблегни на Вакуумки.

Поздрави!

Ами да,явно е точно това..И Миналата година бях така! Помня,че преди ядох рядко,но се размазвах като прасе,пиех много газирано и изобщо не се интересувах от това какво ям.Решено е-почвам диета,Вакуумки,тичане и коремни преси.Ако имате някакви други идеи за това как да го махна този разширен стомах-драскайте! (:

А относно пича,който казва,че искам да си лежа и да се оправят нещата-нямах това в предвид под “лесно” , просто искам да кажа,че нямам особено време за тренировки,това е всичко...
Мерси за точните отговори,момчета! (:

АЧ

18.06.11
11:21

Денис, и аз преди бях с леко шкембе и от личен опит ти казвам, че като запчнах да тренирам коремната преса по-често, да речем през 1 ден, нема шкембе, има коремна преса. Ако държиш на пресата тренирай я 4-5 пъти в седмицата - вакууми, тичане. Не ти препоръчвам коремните преси, по-добре крънчове и вдигания на крака от лег.

18.06.11
11:44

Добре,ще пробвам и крънчовете,сега разгледах какво представляват и изглеждат доста ефектни..Относно краката от лег-ще го пробвам и него...
А също така искам да попитам,тъй като плочките са ми здрави,но имам чувството,че не са някак оформени.Най-горната ми лява плочка още преди 1 година,когато ходех на фитнес се измести някакси,не е симетрична с другата...Също така не са голями,дълги,а по-скоро малки и дебели..Интересно ми е дали има някакво упражнение и за това?
Ачо - мерси за отговра! (:

АЧ

18.06.11
11:58

Това е ген. И при мен има леко разминаване с долния ред.

Сори,че бъмпвам ама искам да питам-и на мен ми е леко разширен,съсвам се да тренирам корем и не ям много обаче пия бая газирана вода..
дали ако спра ще се оправя?

03.10.11
22:59

Прей коремни преси и бягане с една дeбелиета и си ти човека :D

p.p Оправих се вече...

казано от Йоан Симеонов на 18.09.11, 09:10:

Сори,че бъмпвам ама искам да питам-и на мен ми е леко разширен,съсвам се да тренирам корем и не ям много обаче пия бая газирана вода..

Здравейте естественно съжалявам,че бумпвам,но моля прочететете...виждам как преди 6 месеца съм писал 4 плочки се напипват,а сега мога да се похваля с идеална преса и много по-хубаво тяло от преди,вече  мога да се да се нарека боди-билдър  :)
Знам,че 6 месеца ви се струват много,но когато тръгнете по течението-работа(учене),трениране,времето минава  много бързо а резултатите ви надминават и най-голямите очаквания..Сори за бъмпа но вече официално сам се  отказа от компютрите от около 2 месеца и днес седнах по инцидент за 10 минути и реших да сподела упсеха си с вас.Освен това много ви благодаря колеги-за помоща и подкрепата,всичките показани упражнения,помощ в трудни моменти и мнoгoто стимулация...Може да не се видим дълго време докато седна на pc,но знам че когато седна другия път ще бъда много як :Д :)...
извинете за грешките използвам кирилизатор дори..

04.12.11
17:46

казано от Йоан Симеонов на 03.12.11, 21:14:

казано от Йоан Симеонов на 18.09.11, 09:10:

Здравейте естественно съжалявам,че бумпвам,но моля прочететете...виждам как преди 6 месеца съм писал 4 плочки се напипват,а сега мога да се похваля с идеална преса и много по-хубаво тяло от преди,вече  мога да се да се нарека боди-билдър  :)
Знам,че 6 месеца ви се струват много,но когато тръгнете по течението-работа(учене),трениране,времето минава  много бързо а резултатите ви надминават и най-голямите очаквания..Сори за бъмпа но вече официално сам се  отказа от компютрите от около 2 месеца и днес седнах по инцидент за 10 минути и реших да сподела упсеха си с вас.Освен това много ви благодаря колеги-за помоща и подкрепата,всичките показани упражнения,помощ в трудни моменти и мнoгoто стимулация...Може да не се видим дълго време докато седна на pc,но знам че когато седна другия път ще бъда много як :Д :)...
извинете за грешките използвам кирилизатор дори..

Не брат,6 месеца са нормално време за оформяне на хубава преса.Гледам в нета,че има някакви реклами,че за 4 седмици се оформали плочките-пълни глупости.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1