17.06.11
21:20
Значи в деня за ръце, започвам тренировката за трицепс с разгъване на скрипец. Тогава чувствам тъпа болка в левия лакът докато правя упражнението. Като спра и тя спира. Трае докато направя 2 3 серии на скрипеца и след това спира. Правя си следващите упражнения за трицепс без никакви проблеми. Преди да започна тренировката разгрявам рамене, трицепс, бицепс, лакти, китки. Не мисля, че болката е от това, че не разгрявам. Та въпроса ми е дали да почина една седмица? Но защо да почивам след като болката не е постоянна и не е остра? Не знам, чудя се дали ще отшуми?
17.06.11
21:40
Ами идва ми като разгрявка малко. После правя с дъмбел над главата, тесен хват и кик бек. Преди правех и френско обаче болките бяха повече и затова спрях да го правя. Мисля, че от тогава започнаха като цяло...
Мнението беше редактирано от miroslavchy на 17.06.11 21:42.
18.06.11
01:27
Еми това си е доста често срещан проблем. Аз си купих налакетници и така го реших. :)
18.06.11
02:35
дори да отмине с почивка, само болката отминава, а проблема(или в сухожилието или в нерв) си е там. намали си обема за трицепс, почни да пускаш по-баво тежестите(които да са по-малки), прави възстановяващи тренировки(например през седмица прави само 100 повторения трицепс на скрипец), самомасажирай си трапеца и врата.
казано от ts.vassilev на 18.06.11, 02:35:
самомасажирай си трапеца и врата.
Това с каква цел?
05.07.11
21:12
често проблеми във врата се отразявали като болка в лакътя.тригерни точки, спазми или “нещо подобно” във врата може да води до притискане на нервите на мишничния сплит/брахиалния плексус(минават между скалените, после под ключицата, под пекторалис минор и надолу по ръката).