клякания

18.06.11
15:33

Реших да започна да клякам. Моля кажете ми как се кляка особености някакви въобще всички за кляканията....
на 16 съм и тежа около 60 кг.

АЧ

18.06.11
15:37

http://www.bb-team.org/exercise/1176_klyakane-s-shtanga#axzz1PdA64sBH

18.06.11
15:46

Слагаш си лоста на трапеца(врата) и клякаш... нищо сложно, с изправен кръст :) Много добро упражнение за краката, но лошото е че и г**Ъ ти расте от него ;)

18.06.11
16:02

казано от Death__ на 18.06.11, 15:46:

Слагаш си лоста на трапеца(врата) и клякаш... нищо сложно, с изправен кръст :) Много добро упражнение за краката, но лошото е че и г**Ъ ти расте от него ;)

Клякането е едно от най-сложните упражнения,макар, че не изглежда така, ако не го научи добре шанса от травма е висок..

18.06.11
16:10

казано от Rikoo на 18.06.11, 16:02:

Клякането е едно от най-сложните упражнения,макар, че не изглежда така, ако не го научи добре шанса от травма е висок

в началото ще клякам без лост защото преди време кляках и ме заболя кръста ако може да ми дадете линк да вида как се кляка или насоки ще съм ви много благодарен :)

DE

18.06.11
19:50

казано от Rikoo на 18.06.11, 16:02:

Клякането е едно от най-сложните упражнения,макар, че не изглежда така, ако не го научи добре шанса от травма е висок..

Абсолютно съм съгласен с тебе колега ;) Колкото и безобидно да изглежда,никога не съм смятал,че е безопасно.Както се и бяха навъдили на 20 повторения клек остави се.Моят съвет е като клякаш да тръгваш с дупето,колената да сочат навънка и до паралела,защото може да се получи фаул ;) Веднъж научиш ли клековете и видиш ли какви ползи носят,повярвай ми ще ти станат любимото упражнение.УСПЕХ!!!

26.06.11
19:10

Защо не помолиш фитнес инструктора в залата да ти обясни? :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1