Предмишници упражнения

18.06.11
14:17

Момче на 16 съм  1,72 см  тегло  64 кг
Ходя на фитнес от три месеца тренирам за мускулна маса обиколката на бицепса ми беше  31 см  сега е 34 до тук добре но предмишници те ми не искат да се увеличават  преди една седмица започнах да правя тези упражнения http://www.bb-team.org/fitness/exercises/forearms и все още няма ефект така че приемам всякакви съвети за упражнения за предмишници.

АЧ

18.06.11
14:21

Е за 1 седмица искаш бърз ефект .. не става така ;)

18.06.11
17:32

Мен ми е интересно като си ги почнал от седмица , колко дена я прави в тая седмица :?

18.06.11
18:01

двете които се правят с начупена щанга(с надхват и подхват) ги правя на фитнеса (три пъти в седмицата) а онова с гирите всеки ден в къщи.

18.06.11
18:32

Добре де .. как очакваш да ти се въстановят като ги тренираш всеки ден xD вярно че не са голям мускул и търпи натоварване няколко пъти в седмицата,но според мен няма как да се въстановят като ги тренираш всеки ден :) 2 пъти макс , те и от тренирането на другите мускулни групи се натоварват достатъчно ...

18.06.11
20:31

Тренирай ги заедно с бицепса и трицепса.Не случайно това е денят за РЪЦЕ.Предмишницата се натоварва и докато тренираш други мускулни групи...не бързай,ще порастне!

18.06.11
22:21

И колко см е тази предмишница?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1