Набирания имам, но не позволяват за кипинг, а на мен стриктни не ми тряят. Как да го повдогам единия крак на леглото? Обръщане на гума ми е много леко, тряя да намера някфа супер гума. Драгон флаг не съм проал, ще го проам :) Това е добра идея....
19.06.11
23:43
Валериии как си бе брат не сме писали скоро ,съвсем те загубих :Д писвай отвреме на време някой МЕСЕДЖЕ да те видим как су :Д работата върви ли ?
Охооо здрасти Пешка...ми пиши в фацебуука момче....пиши едно суубщение :)
Е големи сте гадняри начи..тамън качих снимки тука да ме видят момичетата и вие написахте 2-3 мнения и вече са на предната страница,........
Ти па...ходи полу-гол там пред рускинитИ и амерканкитИ ! Аз тъй правех и тъй още правя...най-обичам да са ми на гости и да си вземам душ :D Виждам аз как им шарят погледите ! ЗАе*и тия интернет свалки, файда от тях мисля че нема, тъй де, някои определени съфорумници са по-наясно тука :D
Мнението беше редактирано от Vlado89 на 20.06.11 00:07.
HAHHAHAHHHahhahahhahahаххах :Д:Д Абе Владо....напълно сериозно ти го казвам....вече ме е срам да излеа от банята полугол пред тия момичета, бааа те гледат кат вълци, баси змията :Д И то винаги така се получава отида да се къпа след тичане...докато си изуя панталоните и сваля тениската и фърля един поглед така и те некфи се озъртат. След това като излеза по-кърпа дге почват да възклицават, да се праят некфи” оооооо какво праиш ти, веднага се облечи” и си затварят очите некфи и гледат през пръсти..абе тия не са ли виждали анатомия....американките не знам...кат отида следващата седмица спасител и кат сваля тениската ще видим....ама то има и други яки там...не съм най-якия. Иначе рускините са опасни, гледат яко...даже ги фаща срам дге, което вече е странно....рускиня и срам....ВТФ?! Бе може да си напраа некаф есперимент да се арзмотавам гол, ама то бързо им омръзва смисал....първия път напрао се надървят, втория път некфо такоа само гледат, третия път вече им омръзва и търсят друго тяло : )))) Ае успех момчеее...ще пиша ко стаа с експеримента...ще го кръстим ” рефлексите на жената на павлов” или “куч-ката на Павлов” :Д
Така,...днес тренировката не беше на ниво. Вече втори ден съм в почивка от цикличното и останових че то няма нужда от почивка. Много зле тренировката....никаква енергия, умряло ми е...имам де ама не е както когато съм на циклично. Така че от утре цепа отново.
Днес имасше по-разнообразни упражнения:
Катерене на 2 дървета...
Спринтове 5 на брой...много зле, никакъв адреналин, много умряло, не можех да натисна, а бях свеж.
След това малко дъбъл ъндърс..успях да направя 10 в серия.
Тоес то бар 3х10 повторения = намерих лост и такоа дето може да си пригоди за кофички ама кофи и набирания няма да праа.
И това беше за днес :)
абе не знам дали е моментно или съм си бавен, ама тичах с едно момче от украйна дето се занимава с капоейра и не успях да го мина с много....движеше се метър зад мен сигурно.....ще проверя с цикличното как ще бъде и ако отново е така значи ще помислим че съм бавен, което може и да е така.
Не се чувствам много добре, малко ми се повдига не знам защо...някфо ми е гадно и не ми се яде....ще почакам и ще видим какво ще правя.
Ей много са интересни тия момичета...какво кат сме дошли на бригада ся дай да му отпуснем края....напиват се на кирка...кво да говориш с пияно момиче...и какво ми разпраат приятелите им кви баници имат...те ако знаят колко железор ми е минал през ръцете...ще се разбягат по дупките. Викат “ти данеби да тичаш, че имаш големи (не са големи) крака?” и аз си викам на акъла...да бе изчакай с тичане да напраиш крака дге....или поне с техните представи за тичане. Днеска се наложи да обесняям на тфа момче капоейрата какво е циклично хранене и що ям само мазнини...ба много зор...то на български е зор на англиийски 2 пъти :) Утре вечерта мисля се пак да ида в тоя фитнес...той е 24/7 и да го проам там.....ако имам възможност за клиин енд пуш прес ( за джърк вече рискувам малко) и евентуално сначове.......и може би тежки скуат клиинове с последващи 2-3 повторения преден клек. МИсля си обаче че негативната част ще ми нарани раменете..попринцип като свалям щангата бавно и чувам пръщене, не знам дали е добре :( Как мислите?
Днес ми беше първия ден като лайфгард. Абе тъпотия..седиш и свириш с свирката кат шантав. Отново съм на цикличното като днеска на обяд изядох 3 банана и чак сега хапнах за втори път. Тренировка няма, искам да си почина добре и утре мисля да отида до залата да я изпробвам, може би ще намеря приложение на лоста и смит машината. Измислил съм си и програма, ще видим. Мислех и днес да отида, ама е късно вече....
С пиeно момиче, e като да обясняваш на плажен билдеру как се клека :D Тия тука рускинитИ, като ме видеха че не пия и ме питаха - а с теб всичко наред ли е ? Ти защо така ?... и ме гледат изпод големите си вежди ! :D
хахахахаххахХАХА :Д
Владо, благодаря че минаваш в тоя ранен час : ))
Значиии за пияни рускини не искам да говоря...то станаха еднии работи...не е за разправяне. Иначе и мене ме питат: Що не пиеш, що пиеш толкоа малко и темподобни....какво тренирам.....значи единственото по-тъпо от тфа да обесняваш на билдър защо да праи клек е да обесняяш на рускиня какво са олимпийските движения и за какъв чеп ги правя..... трудничко е....защо не ям цял ден...трудно ми е да обясня :Д:Д
Иначе веждите им не са дебели бре.....те нали ги знаеш рускините - грим, вежди, златни пръстени......нема грешка иначе...кат матриошка - отвънка шарена, вътре куха : (
пс. има и свесни момичета деа...запознах се с една, много ми се усмихва нещо, съмнително е :)))
казано от Vlado89 на 21.06.11, 06:18:
...като ме видеха че не пия и ме питаха - а с теб всичко наред ли е ? Ти защо така ?... и ме гледат изпод големите си вежди ! :D
Хахахахаа!
Мдааа... трудно се спори с тях на тема пиене. Веднага ти отговарят с нещо от сорта: “Человек не кактус, он должен пить!”
Валка, много отдавна не обяснявам за какво и как тренирам, на хора, които си имат само бегла представа от спорт и не ги влече да си пораздвижат глутеусите. Обикновено отговарям, че тренирам за апетит ;)
Добре си се ориентирал кво е Смит-машина - тва дет щангата върви по релсите. Изключително крива работа! Става и за лежанка, клек .... много работи ма мани тва лоста да ти се движи само в една равнина. Много хора ги използват, но аз като от свободни тежести ида на Смит машината ми е много криво. Е, буташ повече кила тъй че ако не друго можеш самочувствие да прайш :D Все пак ако нямаш абсолютно никакъв лост, все е по-добре от нищо... Е нема ли по-охранени рускини да докараш клек поне?
Мнението беше редактирано от andre7080 на 21.06.11 12:29.
Трудно е, бат Вики....не знам защо го направих...особено пък на момиче да обясняваш и да те гледа кат пукел....Те си мислят, че тренират и ядат правилно, аз си мисля същото за мен, и така...:)
Андре, като се замисля, по-добре е от нищо. Аз ще разнообразявам с Скуат клиин, така че няма ад е проблем. Като се сетя, предния клек горе долу е по-права линия....ще изпробвам и ще кажа.
ХУБАВАТА новина е че днес ще отида до залата, дано всичко е наред и нарпавя ЕДНА КРАСИВА тренировка...малко да ми се качи допамина и да съм по-щастлив, защото от тия спринтое и раменни, въпреки че са експлозивни малко започват да ме депресират :)
Hhahaha!!
Имам изненада за вас :) Отидох в залата...и да ви кажа...добре е...
Лоста е към 10-12 кила и е къс, става само за клиин. Та както и да е, направих следната тренировка, като съм започнал по една моя си система..разбира се с помоща на книгата и ще видим докъде ще я докарам.
Тренировка:
Hang power clean and push press:
. С лоста - 10 кг; 2@ 30 кг ; 2 @ 38 кг ; 2х2 @ 48 кг
Преден клек:
Взех тия 48 кила и направих 2 серии по 3 повторения, загрявка.
След това пробвах смит машината, но не ми хареса. Единствения вариант е да си я взимам с скуат клиин :)
Много добра тренировка, много се изморих баааа...
Ходенето не е толкоа много, но със сигурност ще окаже влияние на тренриовките.....опитвам се да компенсирам с добро хранене.
Другото което забелязах е че силата на сгъвачите не е паднала толкова, а на разгъвачите е спаднала. Бързината се е запазила, силата е паднала при хенг клиина. Това го пишеше и в книгата, че при дълга почивка силата на сгъвачите пада по-бавно от тази на разгъвачите.
Много съм уморен и не знам дали съм щастлив от тренировката...ще поспя и ще видим :)
Храненето днес:
15 сурови яйца - изпити като сокче :) Стели.......нали се сещаш... : )))
Хлебец - тестив
Боб - поне боба им е хубав
Телешко с равиоли или нещо от сорта....консерва....евтина беше и реших да я проам. :)
Ядки - бадеми и други, смесица
Чудя се дали да проам тая програма за релеф и сексапил?
Мнението беше редактирано от Valleri на 22.06.11 07:31.
22.06.11
14:11
Не!
Споко, Теранка майтапя се :)
Скота, това не е лоша идея, ще пробвам... :) Попринцип при предния клек на смита коленете не ми излизат повече отколкото на този с свободна тежест..но не знам, някакво странно е ...Зетчер би трябвало да става.
Сега трябва да тръгвам за работа...11 часа някъде...после отивам на тренировка. Ще се върна сигурно в един през ноща. Дано имам сили да стигна до там де :(
Мнението беше редактирано от Valleri на 22.06.11 16:27.
яйца му е майката!!! аз много почнах да ги консумирам като изключих разни други неща като ядни и сушени плодове :))))
Днес се наложи да вляза в басейна за едно дете.....не беше сериозно, добре че го видях навреме....реагирах бързо, не се замислих - това е добре.....отговорна работа си е деа..като се замислиш това е един живот, гледа ме и се бори....после видях и баща му дето го е оставил без надзор, като знае че не може да плува....тъжна картинка
Ами горе долу интересно е ::)
Днес отново ни накараха да стойм на студа в водата....15-17 градуса, вятър и дъжд...не знам как ен съм се разболял още....Това от 10 часа до 8 и 15 вечерта. Ядох едни бисквити на обяд....нещо ми дойдоха в повече и не можах да ги изям. След това се прибрах у нас и бях планирал да ям след тренировката, но съквартирантите ги нямаше и започнах да им тършувам храната... :Д..Успях да намажа няколко филии с масло, един кремвриш, сок, мляко : ))) И тръгнах на тренировка в 9 и 30 вечерта. В 11 и 5 бях в фитнеса... Тренировката беше яка:
Dumbbell Snatch:
2 повторения @ 15, 20, 25, 27 кг. (на всяка ръка по 2 повторения)
Push press (взимам я с пауър клиин)
2 повторения @ 40, 50, 3х60, 50 кг.
Snatch technique:единици на 30 кг.
абе лоста горе долу става за пълен снач...та това е хубава новина, ще мога да практикувам. Не се страхувам ако я зауча грешно понеже няма кой да ми показва, бързо ще превключа, сигурен съм.
Все още си идвам от периода на почивка и не съм вкарал системата напълно. Когато имам време да седна да пиша ще обясня по-подробно.
След това прибиране в къщи...в 2 часа през ноща....изпих 5 яйца, боб, телешко с макарони. След малко ще доям остатъка.
Това е за сега, мозъка ми не работи както трябва, ще дописвам утре. :)
23.06.11
11:06
казано от valerious на 23.06.11, 10:53:
...
Днес отново ни накараха да стойм на студа в водата....15-17 градуса, вятър и дъжд...не знам как ен съм се разболял още....Това от 10 часа до 8 и 15 вечерта...
(стоИм)
А питаш ли ги военноморските тюлени :D :D
Е...сега...там историята е друга, при мен тоя студ не е нужен, аз вдигам щанги и да стоя в студена вода при тежки атмостверни условия няма да ми помогне. :)
Понаспах се иначе, ама тука албанеца почна да прикаа на висок глас по скайп....другия път ще стана да го ударя. Трапеца направо ми пречи вече...баа не мога да се изправя от него. Ще го размачкам и ще почивам. Не съм убит от тренировките, но ще направя една почивка днес. Утре със пълна сила :) имам почивен ден и ще изкъртя. В фитнеса имаше доста студенти....големи перки дге - латиносите яко помпат бицаги и цици, американците се отдават на машините....абе луди са. Един украйнец не знае къде е България....ми са прай на интересен. Хубавото е че през ноща няма персонал в фитнеса и мога да пускам щангата от неголяма височина - например ако я изпусна при скуат клиин.
За момичета няма време вече, което е добре...сега се чувствам както в България. Преди да почна тренировките имах много свободно време и съответно момичетата налазваха...сега се чувствам свободен и отдаден на тренировките. ;) Видях се закратко с тази рускиня дет не знае ко иска и сякаш нищо не е станало, прай се на ударена..сърцето ми е счупено, както се казва....
Днеска имам 5 часа работа и след това ще почета книгата и ще ям яко :):) За тия 20 дена сигурно съм изял към 220 яйца
Скотка, приятелю, зетчера не стаа...много са ми дълги ръцете и ми се опират в коленете..пък и плюс това установих че ще го карам на преден клек....няма да е същото, но мисля че то е най-близо към правата линия от другите.....
Почивен ден
Мисля да си направя една почивка. Попринцип не го чувствам така, но ще започна да го карам малко по-разумно вече. Ще видим какъв ще е резултата. Трапеца найстина ще стане супер голям....вече започва да ми тежи малко, но пък при олимпийските ще ми върши голяма работа. Понеже ми е дълъг врата или деазнам що имам голямо движение на трапеца от отпуснато положение до шръг и това ще ми помогне при pull-a. Малко изглеждам изгърбен заради него, просто като си видя гърба и то е само трапеца дге, другите там латисимус дорси и тъпотии не са много големи. Ген някакъв....но трябва поече мобилност да му правя. При заключването на раменна преса или пуш преса много добре заключвам, но е факт че ми е отслабнал пояса и има някакво колебание. Ръцете са стабилни, на същото ниво са като хипертрофия, силата е спаднала значително, не че ми тряя де. Краката - силата е спаднала, хипертрофирали са, силата на прасеца е нарастнала. Циците не са спаднали чак толкоа, силата е спаднала значително. Раменете са нарастнали, силата се е запазила.
Не можах напълно да си го представя, ама щом преден става натискай него- аз от 2 месеца нямам заден клек само на преден и зерчер и да ти кажа стигнах си почти килата, с които правех заден, което ще рече, че съм качил сила... а и почивка си трябва не я подценявай :)
Ами...ще го карам на перден. Без това ми е 100 пъти по удобен от задния и мисля че доста ми върви като кила, а има и още мегдан..просто не го правя толкоа често. :) Почивката е решена :) Ще си угодя с яйца....масълце.....каквото ми се дояде...и може и да поспя допълнително. :)
Още нещо исках да кажа за плуването...викат там в това място дето работя, тоест...по радиото на мястото обявяват нали че децата тряя се научат да плуат и темподобни...и ако не се научат до 3 клас може би никога няма да се научат....еми да ама аз се научих на 20 години дге :Д:Д:Д тфа са глупости, много мразя такива стереотипи....ооо много си стар за да започнеш един кво си и така.....може би мсиял така защото много късно почнах в спорта и съм много амбициран :)
Ххехехе...яко :) Аз слушам само ретро музика като се замисля........от 90-те и назад :) :) Много яка музика...Не слушам диско, но Ейс ъф бейс и дафт пънк са си класика :) Продиджи също са супер новатори и дори може би са началото на всичките глупости сега...за съжаление..
Трениоровката днес беше много яка :)
Full Snatch - 1-1-1-1-1-1-1, съответно на 25, 25, 27.5, 29.5 кг.
Power Clean and Jerk - 2-2-2-2-2 / 42.5 kg
Front Squat 3-3-3-3-3 / 65 kg (Отказвам се от тая смит машина)
Много добра тренировка, зарадва ме това че бях много бърз и стабилен при изпълнението. Главната цел на тренировката беше техника и бързина. Използвах тежест от 66 % от макса, Според книгата при тази тежест се прави най-голям power output. Килограмите всъщност не са ми точно 66 % от макса защото отдавна не съм тренирал и не знам какъв е, но като моментен макс може да се приеме. При джърка имам някакви колебания и не увеличих тежестта, при снача съм доволен :)
Не съм ял от вчера вечерта и сигурно ще ям по-късно защото не ми остана много храна пък и нямам пари.
Тоя албанеца кат вика че е по-добре един път да праиш секс с момиче отколкото цяла седмица да одиш на фитнес....ти луд ли си....... :Д:Д:Д: Ама момчето си има приоритети и принципи :) Смее ми се нещо че ода на фит ми не са занимаам с момичетата ама да не знае много много :)
25.06.11
10:33
Т’ва фитнеса замонашва хората бе да го е*еш :D
25.06.11
14:01
Еми да, ние затова си седим без мъже, нашите мъже във фитнесите, добре че са албанците...:)
25.06.11
14:44
Е, то заради такива мрънкалки се получава така :D
Хахаххахаха! :Д Много ясно че замонашава фитнеса....какво му е лошото на това...тия пък момичетата не мое ли да им дойде в акъла, че се опитваш нещо да напраиш с себе си, да се подобриш, да станеш як на олимпийските :Д....а не само да пият и да се целуват наляво и надясно.....трябва да има селфимпруувмент постоянно. Е такива момичета нередовни кат рускините винаги ще мрънкат....”ъъъ що не ми обръщаш внимание, защо не ме биеш..?” :Д Те си мислят че и аз като тях съм дошъл да събирам момичета в лексикона дге....
Джойпловдив...ок, уважавам мнението ти....разбирам че искаш внимание, а не маниак, който постоянно мисли за щанги (:)) Идвай тука...албанци колкото искаш...симпатични момчета, в собствената си страна не могат да барат много момичета, защото висшия им закон не го позволява и родителите са много строги, но за сметка на това на американска територия са доста разгонени... :Д:Д: Няма проблеми....Всъщност не мога да кажа, че ако се влюбя в БГ ще е същото....тук все пак е за 3 мессеца и знам че няма да излезе нищо сериозно, затова не са ми приоритет и гледам да тренирам. В България....мисля че ще е почти същото де :Д:Д: НО ако момичето тръгне да ме ограничава да одя на тренировки и да казва че няма смисъл и т.н. значи трудно ще е :)
25.06.11
17:18
Оо благодаря много за поканата! Само ми кажи точния адрес на албанците, да не се объркам и да попадна на някой фитнес маниак!:)
25.06.11
18:50
казано от valerious на 25.06.11, 17:09:
Е такива момичета нередовни кат рускините винаги ще мрънкат....”ъъъ що не ми обръщаш внимание, защо не ме биеш..?”
:D :D :D .... Еми човек грехота си е да не и теглиш по един шамар чат пат като си го иска... :D
Джой - включвай се в харема, не му мисли много...
Обичат да ги бият, вярно си е.... :Д:Д:Д
ДНес бях на работа цял ден.....22 часа без грам храна :) Въобщеее не го усетих..нормално се чувствам. :) Това е втори пореден такъв ден, а не съм преяждал вечерта...нормално хапване. Сега ям яко, ще гледам да крада от дет вида и да се зареждам за утре....не съм похарчил и долар за храна на работа което е добре защото там е много скъпо.
17 сурови яйца на вечеря....добре съм :Д:Д
Мнението беше редактирано от Valleri на 26.06.11 07:24.
27.06.11
07:29
Хареми, албанци......чакайте малко! Как ще си пречат щангите и момичетата, та те винаги са си действали СИНЕРГИЧНО. Я направи няколко серии тежка тяга, да ти хвръкне тесостерона в небето, пък после се опитай да не мислиш за момичета.... Просто няма как да стане! Искаш, неискаш, после почваш да се въртиш около тях :D
Мнението беше редактирано от инж. Марин Маринов на 27.06.11 07:33.
Хммм...след тежка тяга, не мога да се сетя за какво мисля...просто се чувствам силен, но със сигурност не е за момичета...странно, явно при всеки различно влияе. Абе днеска идва тая рускинчето и нещо ме гледа ама се прай на обидена и така.....кво да я правя ся....има си приятел момичето в Русия, не го е виждала 8 месеца преди защото е на мисия някъде с армията....ако се поставя на негово място....да гледам снимката на любимото си момиче, а през това време тя да се целува с някакъв си там....баго...
12 сурови яйца, 450 грама бекон :) Много добре!! Утре ще тренирам!!! ИЕС!
27.06.11
08:54
8 месеца не са се виждали...нападай смело, то ако не е с теб, ще е с някой друг :)
Не мога такива неща да правя :Д Ще видим, следващия път мога да я питам разни работи, да видим ко стаа :) Ама нямам чак такъв интерес...ама може да се проам за шоуто. Мале утре ще се счупя, много добра тренировка съм намислил......
Рефлексите ми са станали нмного бързи от тия олимпийски, направо бъгави...много се кефя. Ами това е засега, ще пиша след тренировката.
Времето върви много бързо..почти месец вече съм тук и не го усетих. Яко!
Като си дойда ще организираме едни олимпийски игри.... :)
казано от valerious на 27.06.11, 09:11:
Като си дойда ще организираме едни олимпийски игри.... :)
(y)