Мазният застой

14.06.11
10:48

Здравейтее! Посещавам сайта от 2009 година тогава си изградих едно подобие на режимче, с което винаги успявах да си сваля ненужните килограми (когато съм надебелял)...От 1-2седмици бягам абсолютно всеки ден по 40-50 или 60 минути (над 10км) , понеже не съм почивал се чуствам доста уморен вече,ходя на лостове 4 дни в седмицата...по принцип ям по тази схема : сутрин - 1кисело мляко + овесени ядки(доста често изобщо не ям) , наобяд - месо+салата , следобед - няколко белтъка и ядки(50гр) (но и това ядене го правя рядко) , и вечер - салата (понякога +месо когато съм по гладен)....също така пия л-карнитин на биотеч,който е на свършване и не съм свалил НИТО 1 килограм
Та чудя се много ли ям ? Малко ли тренирам? Нещо не правя щом няма резултат?

Темата беше редактирана от Кольо Пияндето на 14.06.11 10:51.

14.06.11
10:55

Например, че малко ядеш ? как ти се струва ?

14.06.11
10:57

Напротив, малко ядеш и много тренираш. Обърни тези две неща наобратно. Нормално е да си изморен, да си претренирал, а тялото ти да пази всеки един грам мазнина за резерв в случай, че продължаваш така безмилостно да се отнасяш към него.
Препоръчвам ти пълна почивка около седмица от това бягане и лостовете и после започни наново с повече храна и по-рядко кардио.
А защо се получава така, че след като отслабнеш и не можеш да си задържиш постигнатото? Не е ли по-лесно да си спазваш един режим на здравословно хранене, а не да залиташ от дебели към слаби периоди и обратно.

Значи удряш яко тичане и тренировки и не хапваш почти... ти на даваш никакъв шанс на организма да се въстанови... как искаш да сваляш кг тогава?

14.06.11
13:13

казано от Soilwork на 14.06.11, 12:37:

Значи удряш яко тичане и тренировки и не хапваш почти... ти на даваш никакъв шанс на организма да се въстанови... как искаш да сваляш кг тогава?

Oт мускул! Как ...

Докато не заприлича на октопод?...

14.06.11
15:07

именно - малко ядеш - от една страна забавяш метаболизма - от друга гориш мускули и от трета тялото се опитва всичко да направи за да запази малко мазнинки, мускули и т.н.
Идеята е маалко да намалиш тренировките, и маалко да увеличиш храната. След какво се случва и УСПЕХ!

15.06.11
00:04

Не ядеш мазнини... и претренираш.

18.06.11
10:46

Мерси за отговорите :) дадох си 4 дни почивка и мисля, че са ми напълно достатъчни и се чуствам перфектно..сега мисля да ям и тренирам по следния начин:
понеделник - бягане+лостове(+плуване) *бягане-30мин(интензивно бягане)
вторник - лостове+корем
сряда - бягане*30мин
четвъртък - лостове + корем(+плуване)
петък - лостове + бягане(30мин)
събота - почивка
неделя - почивка
Чудя се дали да не вмъкна някакви тренировки в събота и неделя вие как мислите?
=============================
Ядене:
Сутрин след кардио - 3 яйца (само белтъците)
Закуска - овесени яки+кисело мляко/препечена филийка със сирене
Обяд  -  месо+салата
Следобед - кофияка кисело мляко
След тренировка - 3-4 яйца
Вечеря - месо +салата

20.06.11
00:56

ехехехехехехехехее ей ще ме уморите в тоя форум, мускул горял, на октопод приличал, добре бе :D, човека ви обяснява че не мърда кантара - и как гори мускул тогава и как става на октопод :D не ми е ясно :D И как разбрахте дали яде малко или много, нито данни е дал пича - ръст, кила и т.н., нито грамажи в менюто - големи ясновидци се извъдихте :D

20.06.11
10:07

Китенски, бро, хау мъч си висок и тежиш ?
Щото тая храна е мега малко :D

20.06.11
13:40

176см 78кг почти на 18г. без няколко месеца :D

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1