20.06.11
14:24
Кольо Пияндетo, не каза къде е по-големия и по забавен, цирк при г-н Балкански или при Юли :).
20.06.11
14:45
казано от Иван Шишманов на 20.06.11, 14:24:
Кольо Пияндетo, не каза къде е по-големия и по забавен, цирк при г-н Балкански или при Юли :).
Предвид гостуващите звезди на двете места мисля, че няма как да се даде еднозначен отговор къде е по-забавно! (party)
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 20.06.11 14:49.
20.06.11
19:49
Искаше ми се и аз да дойда на неделната тренировка, защото за новак много ми допадна цялата концепция и в събота определено изкарах една много тежка(за мен) тренировка,но пък и много ползотворна и в неделя бях труп. Краката буквално трябваше с ръце да ги подсещам да се движат. Тази седмица ще се опитам пак да дойда ( в Неделя,че съм аут ъф таун,но не се знае...)
Поздрави и спорна седмица. :)
Мнението беше редактирано от Николай Георгиев на 20.06.11 19:51.
20.06.11
22:25
Така, днес бях на интервю за работа. И не ме одобриха. Ходих да кандидатствам в Светата Инквизиция и ме отхвърлиха като прекалено гаден. Не можело да ме вземат, защото съм щял прекалено много да измъчвам хората.
Затова реших да стана малко по-добър.
И ви давам шанс да се спасите, като дадете идеи за комплекса в неделя. Ако има достатъчно добро предложение печелившият участник ще прави по-малко бърбита и ще пуснем неговия комплекс за в неделя.
А, да, името: след разговор с Карфичка днес решихме да се казва “Колкото повече - толкова повече”. Малко като Мечо Пух звучи, но... (devil)
20.06.11
22:29
Нека направим Helen!
20.06.11
22:30
казано от Десо на 20.06.11, 22:29:
Нека направим Helen!
В събота ще правим пак три по-кратки кросфит комплекса. HELLen не е проблем да е единият, или искаш Helen точно? :)
20.06.11
22:31
Не, не, с едното L да си остане, нали си станал по-добричък :D
20.06.11
23:20
Аз нали съм по “хубавите” идеи - нека повторим някои от трите комплекса миналата събота. Вторият например.
казано от karfi4ka на 20.06.11, 23:41:
Явно всички залагат на “доброто старо...” :D :D :D
А защо да не е нещо ново........... :)
Mоже комплексът да е с акцент долна час на тялото и да включва “любимите на всички” ни напади, BG клек, руски step up, скок върху кутия, дърпане на гума, бягане, преден клек и т.н. Да има състезание между двете групи и загубилите за наказание да правят бърпита :).
Мнението беше редактирано от T-X на 20.06.11 23:48.
21.06.11
00:24
Може в някой комплекс да се вкарат табати или любимото ми от край време EDT (escalating density training) преди същинския комплекс.
Здравейте, гадни комплекси ето идеи, гарантирам,че който и да направим ще умрем.
http://drivethroughplease.com/fitness/wodlists/navyseals.html :)
От стандартите можем да пуснем : Seven, Painstorm XXIV + тежест за най-нахъсаните,Daniel,Badgar,Brutus
ЗАБРАВИХ
Един комплекс, който гледах някъде из нета и без име:
1600m. 50 бърпита 800 м. 30 бърпита 400 м. 20 бърпита :)
За бройката на бърпитите не съм сигурен дали не бяха повече, трябва да проверя :)
Да му измислим име на туй прекрасно нещо :)
казано от ISB на 21.06.11, 08:22:
Здравейте, гадни комплекси ето идеи, гарантирам,че който и да направим ще умрем.
http://drivethroughplease.com/fitness/wodlists/navyseals.html :)От стандартите можем да пуснем : Seven, Painstorm XXIV + тежест за най-нахъсаните,Daniel,Badgar,Brutus
Лелел, имената са куууултови: Running with Angie - Mod 1(Angie is in a Bad Mood)...:D :D :D
21.06.11
08:29
“Боговете сигурно са полудели” му подхожда. :)
21.06.11
09:53
Евала за - http://drivethroughplease.com/fitness/wodlists/navyseals.html :D Running with Tabata ми грабна окото и ще го пробвам в четвъртък с леки промени
21.06.11
10:00
Все още не сме правили комплексите Надя и Иглика. Първият ще е с преден клек, а вторият ще е с 300 кофи, млатене с чука и т.н. Предстоят в плана за тренировките.
Друго, което се задава, е United Abominations - микс от бг клек, руски step-up и суинг, кубинска преса, румънска тяга, полско добро утро, американски суинг...
“БоКовете със сигурност са полудели” изисква специална екипировка (скъсан чорап) и уреди (откраднато от градския транспорт чукче и гума за стискане). Т.е. нямаме възможност да го правим. Пък и на тренировките на открито гледаме да тренираме всички мускули на тялото с физически упражнения, а не всички мускули на лицето с физиономически упражнения. :D
Този уикенд ще имате плевенско участие...
Стегайте глутеусите...
Мнението беше редактирано от slavko на 21.06.11 10:19.
21.06.11
11:50
Бате Славко ли те уплаши?! :D
Гледам напоследък много взехте да се плашите един друг с тея бърпита :D :D :D
Хах мен бърпита не ме плашат- висок левел бърпи скил имам :D Славко също не ме плаши- много хубави работи показва и жалко, че няма да присъствам, но ще съм извън София... аз замислям едно хвърчене до Плевен, но да ми мине сесията...
22.06.11
08:39
Кросфит тренировки на открито София:
Събота 25 юни от 10.00 в 61 ОУ кв. Надежда:
Събота 25 юни от 18.30* в 10 СОУ кв. Младост:
Неделя 26 юни от 10.00 в 61 ОУ кв. Надежда:
Неделя 26 юни от 18.30* в 10 СОУ кв. Младост:
Събота отново ще се избират 1,2 или 3 типични кросфит комплекса, но този път измежду 5 различни. Тъй като е последен уикенд преди състезанието, то няма само Иво да тренира с нас, а и Грандмастер Славко. В неделя комплексът ще е “Колкото повече - толкова повече”. Все още имате шанс да бъде по ваша идея, а не по моя!
Моля, нека тези, които ще идват, да се включат въвFacebook събитията, които ще бъдат обявени малко по-късно.
* Тренировките в Младост започват от 19.00. 18.30 е началният час за тези, които имат нужда да си припомнят или заучат движение от предвидените в тренировката за деня, което не владеят.
Мнението беше редактирано от Юлиян Тодоров на 22.06.11 08:40.
22.06.11
08:46
Хммм... за събота ще изчакам да видя комплексите и тогава ще потвърдя (не всички са подходящи за мен и са ми по силите).
Щом като в неделя тренировката ще е от тип ‘мечо Пух’, значи гарантирано ще се включа. (sun)
22.06.11
09:10
казано от Кольо Пияндето на 22.06.11, 08:46:
Хммм... за събота ще изчакам да видя комплексите и тогава ще потвърдя (не всички са подходящи за мен и са ми по силите).
Щом като в неделя тренировката ще е от тип ‘мечо Пух’, значи гарантирано ще се включа. (sun)
Единият ще е Helen по желание на Десо. Подочух, че Хелън не била от големия град, а фермерска щерка, ама ще видим дали е така (devil)
Пък аз ще дойда в събота сутринта в Надежда, а ако репетицията после е лека, ще дойда и в Младост, ама към 19:15. А в неделя - в Младост.
Подсмърк. Аз пък няма да дойда :( Ама само защото този уикенд е заплануван от месец насам - с една добра голяма компания имаме традиция да ходим на едно хубаво място на палатки по това време на годината. Нооо, другата седмица щее се отсрамя за отсъствието! Може Юли да ми измисли персонално мъчение за отмиване на срама :-p
Грандмастер Славко ще ни удостои с присъствието си този уикенд? дъ “уау” ифект! :)
Славко, я кажи кой ден ще си на линия!
И двата...ама по-близко ми е Младост...Юли как обърна тренировките...малко ще ми е зор...ама зависи и с Иво как ще се разберем...но ще направя всичко възможно да се видим с всички!
Ще видя как ще наглася нещата, защото в събота има турнир по лека атлетика на националния...с много силно международно участие и няма как да не отида да зяпам...
22.06.11
15:57
“Предизвикателството на Треньорите”
С Вик решихме да пускаме по един общ блок в тренировките, за да сверяваме часовниците си между групите в Плевен, Варна и София.
Ето го и първото предизвикателство което избрахме за този уикенд:
100 суинга с пудовка (до вертикала) за време, като всяко спиране/оставяне на пудовката се наказва с 15 бърпита.
22.06.11
16:06
Юли... вие хора ли сте?... само това ми кажи. :P
P.S. Абе като се развъртя с розЕвката пудовка, като нищо ще мина с малко бърпита! (giggle)
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 22.06.11 16:08.
22.06.11
16:14
казано от Кольо Пияндето на 22.06.11, 16:06:
Юли... вие хора ли сте?... само това ми кажи. :P
P.S. Абе като се развъртя с розЕвката пудовка, като нищо ще мина с малко бърпита! (giggle)
Е, не се изсилвай, аз ще взема и тази от 4кг :D
22.06.11
16:17
Ааа, не е честно, аз да се потя с 8 kg-овата, така ли?! :D
Въпросчета:
(1) Как се определя калибъра на пудовката?
(2) Времето за бърпита влиза ли във времето на комплекса?
P.S. Отговорът на втория въпрос го видях в мнението на Вик в съседната тема...
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 22.06.11 16:20.
22.06.11
16:22
казано от Кольо Пияндето на 22.06.11, 16:17:
Ааа, не е честно, аз да се потя с 8 kg-овата, така ли?! :D
Въпросчета:
(1) Как се определя калибъра на пудовката?
(2) Времето за бърпита влиза ли във времето на комплекса?
1 - Според атлетическото ниво на участника. Трябва да е такава, с която да могат да се правят двуцифрено число бройки. Начинаещите и тези, с недостатъчно добра техника на суинга и/или в лоша кондиция, ще пропуснат предизвикателството.
2 - Пускаш хронометъра. Вземаш пудовката и правиш суингове. Като спреш - падаш за бърпита. Почиваш колкото искаш след бърпитата. Вземаш пудовката... При 100-тното повторение се спира хронометърът.
22.06.11
16:24
казано от Oranje на 22.06.11, 15:57:
“Предизвикателството на Треньорите”
С Вик решихме да пускаме по един общ блок в тренировките, за да сверяваме часовниците си между групите в Плевен, Варна и София.
Ето го и първото предизвикателство което избрахме за този уикенд:
100 суинга с пудовка (до вертикала) за време, като всяко спиране/оставяне на пудовката се наказва с 15 бърпита.
Дойде ми на акъла, защо някои ден не се срещнат 3-мата най-добри кросфит тренери и техната банда и да потренирате заедно ? :) (devil)
22.06.11
16:28
казано от Ачо на 22.06.11, 16:24:
Дойде ми на акъла, защо някои ден не се срещнат 3-мата най-добри кросфит тренери и техната банда и да потренирате заедно ? :) (devil)
Следващия месец. Но, за съжаление, Вик няма да може да дойде.
22.06.11
16:29
казано от Ачо на 22.06.11, 16:24:
Смяташ ли, че е лесно осъществимо 30-40 човека от три различни точки на България да се съберат за тренировка? На теория проблем няма, но... на практика? Някои от хората имат служебни ангажименти, други имат семейни такива, трети имат други основателни причини и т.н. Идеята е добра, но за съжаление - в моите очи е утопия.
Ако се планира достатъчно предварително, може да се получи...
София са ясни...
Аз натоварвам Иво от Ловеч и още трима...
Единтсвено Варна са леко проблемни...
А и не забравяй колко яки момчета има в другите градове, които просто не пишат тук...дори в София има още две групи(за които аз знам), които кросфитят яко...в смисъл-занимават се...колко е яко, може да се прецени само в състезание...на клипове всички са яки:)
22.06.11
16:54
Ако инструкциите на Вик ги потвърдите, че са така, то тогава има как да направим 100 суинга без нито едно бърпи. :)
Но да не задълбаваме в забавата и хумора, с който представихте тазседмичната инквизиция.
22.06.11
16:58
казано от Димитър Михайлов на 22.06.11, 16:54:
Ако инструкциите на Вик ги потвърдите, че са така, то тогава има как да направим 100 суинга без нито едно бърпи. :)
Няма как да се избяга от бърпитата, въпросът е с колко почивки ще успееш да направиш 100 суинга - 1, 2, 3 или 4 (при повече от 4 почивки мисля, че гарантирано ще се излезе от рамките на всякакво време и издържливост). Точно затова калибърът на пудовката е определящ фактор.
Хуморът в случая е своеобразна “капсула”, с която ще се опитаме да преглътнем солидната доза “креатин етил-естер” (а.к.а. burpees). :)