Относно орелефяване

21.06.11
09:45

Здравейте.Искам да попитам няколко неща: 1во-целта ми е релеф,до сега се мъчих да качвам и качих 2кг,и сега вече се целя към орелефяване.Значи правя тази тренировка http://www.vbox7.com/play:ff81dddb,фитнес,карам колело,3 дена в седмицата на карате и тичам. Та 1вият ми въпрос е с това всичкото което правя ще мога ли да уформя релеф(имам малко мазнини по корема и малко паласки,даже първите 2 плочки са уформени) и 2рият ми въпрос е колко време да тичам? Мерси предварително :)
12г,161см,50кг :)
Снимка:http://prikachi.com/images.php?images/256/3476256J.jpg
И гледам да се храня правилно :)

21.06.11
11:17

релеф,12 год,50 кг ?!?! тези три критерия нещо не ми се връзват :)
Качи си още кг и тогава мисли за релеф..

21.06.11
11:31

казано от minchorna на 21.06.11, 11:17:

релеф,12 год,50 кг ?!?! тези три критерия нещо не ми се връзват :)
Качи си още кг и тогава мисли за релеф..

Що не?
От нашия клас има 2ма 40кг а са г/д с хубав релеф.
Обаче не съм хилав,нищо че съм 50кг. :)

21.06.11
12:06

Нямаш какво да орелефяваш, само кокали.

P&

21.06.11
12:17

За да имаш релеф, трябва да имаш мускули, т.е. от къде ти трекна, че ще изкараш нещо ?!

Н

21.06.11
12:28

Тренирай за мускулна маса , след години няма да съжаляваш като ония са още 40 кг а ти си 80-90 мм

21.06.11
12:35

казано от Castiel на 21.06.11, 12:28:

Тренирай за мускулна маса , след години няма да съжаляваш като ония са още 40 кг а ти си 80-90 мм

Ами и аз това се стремя да правя,само че и тичам за да се изчистя и ако може малко плочици да се видят. :D
Още от зимата започнах да качвам и качих 2кг,но нещо от 50 не мърдам. :(
Аз миналата година свалих 10кг исках по-малко ама заради пубертета стана...

Защо не мога да мръдна от 50кг,ям доста ама пак не става...
Чел съм много за режими,как да се храним и т.н а няма ефект??

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 21.06.11 12:49.

Приятелю, уверен ли си, че ако намалиш телесните мазнини по корема ти ще се появят плочки (т.е. гарантирано ли е, че тази мускулна група е достатъчно развита)? Същото важи и за другите части на тялото ти...

DE

21.06.11
13:07

Абе,момче я са оправи.На 12 години релеф,маса,фитнес едно друго.Изтървал си коня нещо.Скачай,ритай,плувай,рано ти е още 12 години каза от неговия клас били релефни с мускули :D

Боже, боже аз на 12г тичах с автоматите около блока :D
Та... релеф на кокалите? Най-добре си тренирай лека полека и хапвай стабилно.

21.06.11
13:15

Добре де,ето http://www.prikachi.com/images/2/3475002t.jpg
Тоя е 40кг,как има такъв релеф??
И е в нашия клас.

Мнението беше редактирано от TonsOfDamage на 21.06.11 13:17.

21.06.11
13:22

Така като гледам на тоя пич всеко 1 ребро му се брои.Той е кожа и кости нормално е да вади релеф...нисък процент мазнини,нищо повече.Както споменаха по-горе,прекалено рано ти е за фитнес.Моят съвет е - играй футбол,баскетбол,волейбол - абе въобще,който спорт ти допада,но просто не спирай да СПОРТУВАШ ! Това е най-доброто нещо,което можеш да направиш.А да гледаш от децата от твоя клас,е доста глупаво.Стреми се винаги да си себе си и да си различен в добрия смисъл на думата.Така хем момичетата ще те харесват,хем приятелите ще те уважават.След 2-3,дори 4 години,вече се замисли за фитнес.А през това време както пак казах спортувай !
Успех.

казано от kyokushin forever на 21.06.11, 13:15:

И е в нашия клас.

Я си помисли всички във вашия клас еднакво умни ли сте? Абсолютно еднакви оценки ли имате по всеки предмет?
А еднакво високи ли сте?
Започваш ли да чаткаш, че хората са различни.
Този пич на 40кг има плочки. Но това съвсем не означава, че и ти на 40кг ще си с плочки.
Ако тръгнеш сега да правиш плочки с гладуване и т.н. ще платиш скъпа цена за тях - здраве. По-добре вземи се храни правилно и започни да тренираш силово. Току виж скоро ти ще си с по-големи мускули и по-хубави плочки от него ;)

21.06.11
13:28

казано от kyokushin forever на 21.06.11, 13:15:

И е в нашия клас.

Какъв релеф бе момче младо?Някакви детски плочици,малко кожа,колаген тук таме, метър и дваесе кожа,10 кила рагу и 21 постоянни зъба със 2 млечни
Спортувай си,тренирай си,карай си колелото и си гледай прекрасния детски живот,бих заменил всичко да съм на твоите години.

Това че някой твой съученик има някакво подобие на релеф в/у рагуто...еми генотип,рано ти е да се форсираш,изчакай 3-4 години

В момента се справяш чудесно. Ходиш на карате, тичаш...линка във vbox не ми го отваря и не мога да го коментирам. Мисълта ми е, че в момента се справяш чудесно.

Тичай 3 пъти седмично по 20-30мин. за здраве и аеробната издръжливост. Ако можеш повече - ок, но не прекалявай. 

Храни се правилно. Яж по колкото и когато искаш, но гледай храната да е качествена. Тепърва навлизаш (или вече си) в пубертета. В следващите 5-6 години тялото ти ще претърпи много метаморфози, както външни така и вътрешни. За да стане всичко както си му е реда спортувай и се храни правилно. Не се заглеждай по специални диети и режими и не се ограничавай. Всичко с времето си.

Поздрави!

21.06.11
13:42

Мхм ок мерси на всички за отговорите,а що става въпрос за фитнес не тренирам сериозен фитнес-имам 2 гири 3кг и щанга 12кг и лост,с тях тренирам не ходя на фитнес,а за храненето изобщо не гладувам ям сичко най-вече протеини. :)
Исках просто като ида примерно на басейн да ме видят,че не съм същият дебелак който бях,а да видят мускули.
Вярно неможе много на моята възраст,но за мен малко поне да се виждат и останалите 4 плочици е много.
А и разбрах,че този си е опънал кожата и така му се виждат+това че си е махал изгоряното с photoshop и 100% си е аднал малко мускулчета. :D

21.06.11
13:44

Ето тренировката http://www.vbox7.com/play:ff81dddb :)
Е да повечето е до момичета главно заради това тренирам и за здраве и за каратето(спарингите)

Мнението беше редактирано от TonsOfDamage на 21.06.11 13:48.

Като алтернативна тренировка за корема мога да ти предложа тази. След 3-4 месеца като напреднеш мини на тази. Изпълнявай тренировките 3 пъти в седмицата през ден.

Поздрави!

21.06.11
14:02

Ахам ок мерси много! :)
Аз си мислех че съм напреднал,защото от 1 година правя упражнения за корем. :D

Ами може и да си напреднал, ние трудно можем да преценим. Обикновено, колкото по-лесни ти стават упражненията, значи толкова повече напредваш. За пример двата клипа, които ти препоръчах. Ако упражненията от първия клип изпълняваш с лекота, бавно и контролирано, значи си готов за втория клип. Но ако ти е трудно и усещаш, че има какво да се подобри, имаш мускулни трески и т.н., то продължавай с първия.

Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 21.06.11 14:06.

21.06.11
14:08

Добре ще ги изпробвам мерси много пак! :)

JG

21.06.11
18:33

Модерация: Кирилицата е задължителна!
Условия за ползване

Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 21.06.11 18:34.

21.06.11
23:36

Пич, не ги гледай тези от твоя клас, тренирай си за мускулна маса, пък по натам ще чистиш, още си малък, храни се правилно и тренирай.

Н

22.06.11
10:38

Каквото и да му говорим на 1 12 годишен , каквото си реши това ще се опита да направи :)

22.06.11
12:08

:D Ами аз ще взема в предвид някои съвети от тук :)

Мнението беше редактирано от TonsOfDamage на 22.06.11 12:10.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1