hf

Темата е заключена.
GG

21.06.11
17:30

hfhf

Темата беше редактирана от Gordon Gekko на 22.06.11 19:20.

Дай да ти видим тялото, колко е сексапилно мистър Мозък :D

Мнението беше редактирано от Десимир Петров на 21.06.11 17:43.

Julian Hristov, какво си постигнал с тази програма и при какви условия?

GG

21.06.11
17:53

Програмата е в тестови период,от около месец тренирам по нея ,но мисля че ми се отразява добре и резултатите са качествени.Подържам също така строг хранителен режим,ограничавам се от сладко,газирани напитки,алкохол.Режим НВД с повишен прием на протеин.За Десо по-късно ще кача една две снимки.

Мнението беше редактирано от Gordon Gekko на 21.06.11 17:54.

Ти въобще не се усети и също не разбра, че се изложи и то много зрелищно. Появяваш се от нищото, слагаш една посредствено бодибилдърска програма в стил “да просветиш нас неверните” и заглавието..... ох, боже .... Какъв сексапил приятелю, то ако тренираш за това си изгубен за каузата.

GG

21.06.11
18:10

Не няма нищо такова,споделям програмата по която тренирам,на който му харесва може да я приложи да види как ще му се отрази на него.Ще качвам разни снимки и ще се следи прогреса ми.Това е като цяло.Относно заглавието нарочно така го написах за да е по-разчупено и по-интересно,концепцията е друга.Аз тренирам за тонус и удоволствие,но е хубаво и да изглеждаш добре нали така ?

Значи си го направил в грешния раздел. Просто си направи дневник :)

10

21.06.11
18:23

ден 3 - 45 серии и 15мин кардио :D
по-добре я спри преди да изчезнеш..
от кое списание я копна ?

GG

21.06.11
21:34

Не е списание брат.Кажи ми от кое ще изчезнеш от серии за прасец ли ?Кардиото е супер малко в други програми е по 30-40 мин след трен.Ако ти е много кардиото го направи на 10 мин.Написал съм,че може в друг ден да се направи:)Бързате да коментирате,вместо да четете.Споделям програмата,на който му допада да я пробва,а ако не ти харесва няма нужда да коментираш :)

казано от Julian Hristov на 21.06.11, 17:53:

Програмата е в тестови период, от около месец тренирам по нея, но мисля че ми се отразява добре и резултатите са качествени.

Програма за сексапил, даваща качествени резултати за един месец?
ОК, щом казваш.

;)

HE

21.06.11
21:45

Давам ти веднага програма:
- качествено обезкосмяване /в зависимост от вида, варира м/у веднъж на три дни до веднъж годишно/
- от стоеж, навеждане към палците на краката /при успех да се хванеш за тях - вече си напреднал/
Важно е задните части да са стегнати, краката изпънати, леко разтворени и упражнението да се изпълнява на популярната в миналото песен “Как боли” в изпълнение на Азис.

P&

21.06.11
22:01

“Височина
190 см
Тегло
97 кг
Мазнини
9.1 %”

Дори и това да е вярно, мислиш ли, че го дължиш на тази програма ?

ПП: Къде са снимките, които обеща ?

21.06.11
22:03

Честно, не разбирам защо сте толкова груби с автора на темата :) И аз обмислях подобно заглавие на дневника ми, но определено се отказах :/ :D

Мнението беше редактирано от Atom на 21.06.11 22:04.

GG

21.06.11
22:04

Остроумен си.От кога се занимаваш с фитнес,че ми стана интересно.Само не ми казвай 2-3 години,че ще се смея много .

HE

21.06.11
22:07

казано от Julian Hristov на 21.06.11, 22:04:

Остроумен си.От кога се занимаваш с фитнес,че ми стана интересно.Само не ми казвай 2-3 години,че ще се смея много .

От 8 години, а тренирам от времето, когато си бил просто блясък в очите на баща си ;)
Започвай да се смееш, като начало пред огледалото и да не забравиш упражнението, което ти препоръчах - ще ти трябва :*

п.п. @picco ’ - да не повярва, че това са неговите данни? То само като му погледнеш аватара и ти става ясно, че не е с такъв процент мазнини, а иначе е сексапилен като ........ половинка типов хляб.
Авторчето - я пусни твои снимки и ние да се смеем ;)

Мнението беше редактирано от head_hunter на 21.06.11 22:10.

GG

21.06.11
22:08

Пикко това не е много вярно за мазнините не го гледай.Не съм се мерил на уред.Просто взех мерките и с един калкулатор го изчислих,не знам колко е вярно.Според мен съм 12-13 %.

21.06.11
22:11

:D

GG

21.06.11
22:12

Брат ти ако се занимаваш 8 години с фитнес,наистина просто не го казвай на никой.Съжалявам че ти го казвам ама ми изглеждаш супер мазен.Не знам натуралист ли си,не взимаш препарати ли,имаш гаден хранителен режим.За 8 години във фитнеса напълно си си изгубил времето според мен.

P&

21.06.11
22:14

Знаеш ли какво ти предлагам ?!  Пусни снимки, за да затъпиш всички, които писаха по темата. Така както си регистриран преди 13 дни и си с 6 мнения, никой за нищо няма да ти повярва. Дали с право или не - не знам.

GG

21.06.11
22:15

Тук не е място да си избиваш комплексите,а да споделиш мнение което вече разбрахме.Ако си търсиш с някой да се заяждаш,отиди в мола и почни да псуваш хората наред и да ги буташ:)

21.06.11

Значи съм много по-секси от теб защото съм 110 кила със 10-11% мазнини 203см и никога не съм правил програмата аххаха :D Смятай ако почна тая програма като мина по плажа след мене ще стават цунамита :D :D :D . Пич стига се занимава с глупости и почвай да вдигаш тежко , още повече недей да спориш с хора които имат 10-торно повече знания за фитнес хранене и прочие от теб. ;)

HE

21.06.11

казано от Julian Hristov на 21.06.11, 22:12:

Брат ти ако се занимаваш 8 години с фитнес,наистина просто не го казвай на никой.Съжалявам че ти го казвам ама ми изглеждаш супер мазен.Не знам натуралист ли си,не взимаш препарати ли,имаш гаден хранителен режим.За 8 години във фитнеса напълно си си изгубил времето според мен.

Не съм ти брат /мисъл за роднинска връзка с теб ми е достатъчна да лапна дулото/. Къде са твойте снимки смехоранчето ми? Защото с тази снимчица /сексапилна/ ме караш да те поздравя със следната песен:

Мнението беше редактирано от head_hunter на 21.06.11 22:16.

21.06.11
22:17

Момчета, много сте лоши значи :-))) Трябва да призная, че и аз се покисках леко в шепичка, ама вие сте направо брутални.
Заглавието е трепач, ммммдам :-) Аз така и не видях сексапилно тяло. А така се надявах.. :-P

GG

21.06.11
22:18

Вие хората по регистрацията ли ги преценявате хаах.Той е регистриран от 13 дни тука,не разбира от фитнес,а друг от 5 години оо тоя е разбирач.Честно ебаси логиката.Предпочитам да тренирам,отколкото да седя тука по цял ден и да коментирам.Тук май има само критика.Критични към успеха на другите.Стига с тая злоба,по-добре говорете хубави неща и мотивирайте,вместо да спамите с критика.

От тук нататък коментари извън темата ще бъдат директно трити. Незаслужено нападате автора на темата. Коментирайте програмата, а не автора!

P&

21.06.11
22:25

Ами едно е човек, който е писал мнения с по 20 палеца отстрани, друго човек с 0, да 0 мнения да пусне такава тема. Първо ще прочета темата на тоя първия. Ако беше написал твоите постижения отдолу, да приложиш снимки. Малко обяснение за програмата и т.н. - ДА, ще я прегледам доста внимателно, но сега просто не бие на очи.

Виж, просто всички индеректно коментират програмата ти, която е пълен провал по всички параграфи :) Именно тази програма достатъчно ясно говори, че нямаш базови знания и опит, а да не говорим за външен вид.

Нищо лично. По-здрави!

21.06.11
22:26

казано от Julian Hristov на 21.06.11, 18:10:

Относно заглавието нарочно така го написах за да е по-разчупено и по-интересно,концепцията е друга.

Епааа, по-разчупено и по-интересно от т’ва - здраве му кажи.
Хънтъра е един от-най разчупените хора във форума.
Критиката е хубаво нещо.
И ти не си прав. Аз не знам как е, ама не е така.:)

Веднага се аргументирам:

1) Сплитът е изключително оригинален. Оууу...
2) 13 упражнения общо... 4 за бицепс... охххх :(
3) Повече упражнения за рамо, отколкото за бедро .... ай, ай
4) Оригинал съдържа гръб и крака :D
5) Упражненията за корем също са крайно ефективни и иновативни

Бих ти повярвал, че ще растеш ако
- се храниш с 5000 калории на ден
- имаш супер ген
- зобкаш милиграми
- ... си невероятно сексапилен, но не ми се вярва :)

GG

21.06.11
22:32

Десо програмата е от една документална поредица от филмчета.Препоръчвам ти да ги изгледаш,малко да се образова човек никога не е излишно.Относно външния вид,не изглеждам като маймуняк който има нулев коефициент на интелигетност.Не глава,а само врат хахаха;)

за релефа сигурно са ти казали как става по горе... аз мога да ти кажа за сексапила розови дъмбели и уреди много помагат гаранция-франция !!!

GG

21.06.11
22:34

Ние тук не растеме,чистиме мазно и орелефяваме мускула.Пише релеф,а не покачване на мускулна маса или ти толкова много се ядоса,че забрави за какво пишеш изобщо.

Вече нещата съвсем загрубяха. Филм... поредица... за фитнес... програма... ааааааааааааааааааааааааааааа!!!

Ти имаш ли си понятие от кого и за кого ги казват тези програми по списания и филмите? Защото май е за хора, които отговарят на посочените по-горе критерии за успех, най-вече на третия.

казано от Julian Hristov на 21.06.11, 22:34:

Ние тук не растеме,чистиме мазно и орелефяваме мускула.Пише релеф,а не покачване на мускулна маса или ти толкова много се ядоса,че забрави за какво пишеш изобщо.

Освен да останеш слаб, леко мазен и безкрайно уморен и контузен, друг релеф няма да видиш :)

Видът, който темата придоби я лишава от смисъл. Темата се затваря с извинения към автора. Ако той желае да продължи да следи и споделя прогреса си може да си направи дневник.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1