21.06.11
17:30
hfhf
Темата беше редактирана от Gordon Gekko на 22.06.11 19:20.
21.06.11
17:42
Дай да ти видим тялото, колко е сексапилно мистър Мозък :D
Мнението беше редактирано от Десимир Петров на 21.06.11 17:43.
21.06.11
17:44
Julian Hristov, какво си постигнал с тази програма и при какви условия?
21.06.11
17:53
Програмата е в тестови период,от около месец тренирам по нея ,но мисля че ми се отразява добре и резултатите са качествени.Подържам също така строг хранителен режим,ограничавам се от сладко,газирани напитки,алкохол.Режим НВД с повишен прием на протеин.За Десо по-късно ще кача една две снимки.
Мнението беше редактирано от Gordon Gekko на 21.06.11 17:54.
21.06.11
18:04
Ти въобще не се усети и също не разбра, че се изложи и то много зрелищно. Появяваш се от нищото, слагаш една посредствено бодибилдърска програма в стил “да просветиш нас неверните” и заглавието..... ох, боже .... Какъв сексапил приятелю, то ако тренираш за това си изгубен за каузата.
21.06.11
18:10
Не няма нищо такова,споделям програмата по която тренирам,на който му харесва може да я приложи да види как ще му се отрази на него.Ще качвам разни снимки и ще се следи прогреса ми.Това е като цяло.Относно заглавието нарочно така го написах за да е по-разчупено и по-интересно,концепцията е друга.Аз тренирам за тонус и удоволствие,но е хубаво и да изглеждаш добре нали така ?
21.06.11
18:12
Значи си го направил в грешния раздел. Просто си направи дневник :)
21.06.11
18:23
ден 3 - 45 серии и 15мин кардио :D
по-добре я спри преди да изчезнеш..
от кое списание я копна ?
21.06.11
21:34
Не е списание брат.Кажи ми от кое ще изчезнеш от серии за прасец ли ?Кардиото е супер малко в други програми е по 30-40 мин след трен.Ако ти е много кардиото го направи на 10 мин.Написал съм,че може в друг ден да се направи:)Бързате да коментирате,вместо да четете.Споделям програмата,на който му допада да я пробва,а ако не ти харесва няма нужда да коментираш :)
21.06.11
21:39
казано от Julian Hristov на 21.06.11, 17:53:
Програмата е в тестови период, от около месец тренирам по нея, но мисля че ми се отразява добре и резултатите са качествени.
Програма за сексапил, даваща качествени резултати за един месец?
ОК, щом казваш.
;)
21.06.11
21:45
Давам ти веднага програма:
- качествено обезкосмяване /в зависимост от вида, варира м/у веднъж на три дни до веднъж годишно/
- от стоеж, навеждане към палците на краката /при успех да се хванеш за тях - вече си напреднал/
Важно е задните части да са стегнати, краката изпънати, леко разтворени и упражнението да се изпълнява на популярната в миналото песен “Как боли” в изпълнение на Азис.
21.06.11
22:01
“Височина
190 см
Тегло
97 кг
Мазнини
9.1 %”
Дори и това да е вярно, мислиш ли, че го дължиш на тази програма ?
ПП: Къде са снимките, които обеща ?
Честно, не разбирам защо сте толкова груби с автора на темата :) И аз обмислях подобно заглавие на дневника ми, но определено се отказах :/ :D
Мнението беше редактирано от Atom на 21.06.11 22:04.
21.06.11
22:04
Остроумен си.От кога се занимаваш с фитнес,че ми стана интересно.Само не ми казвай 2-3 години,че ще се смея много .
21.06.11
22:07
казано от Julian Hristov на 21.06.11, 22:04:
Остроумен си.От кога се занимаваш с фитнес,че ми стана интересно.Само не ми казвай 2-3 години,че ще се смея много .
От 8 години, а тренирам от времето, когато си бил просто блясък в очите на баща си ;)
Започвай да се смееш, като начало пред огледалото и да не забравиш упражнението, което ти препоръчах - ще ти трябва :*
п.п. @picco ’ - да не повярва, че това са неговите данни? То само като му погледнеш аватара и ти става ясно, че не е с такъв процент мазнини, а иначе е сексапилен като ........ половинка типов хляб.
Авторчето - я пусни твои снимки и ние да се смеем ;)
Мнението беше редактирано от head_hunter на 21.06.11 22:10.
21.06.11
22:08
Пикко това не е много вярно за мазнините не го гледай.Не съм се мерил на уред.Просто взех мерките и с един калкулатор го изчислих,не знам колко е вярно.Според мен съм 12-13 %.
21.06.11
22:12
Брат ти ако се занимаваш 8 години с фитнес,наистина просто не го казвай на никой.Съжалявам че ти го казвам ама ми изглеждаш супер мазен.Не знам натуралист ли си,не взимаш препарати ли,имаш гаден хранителен режим.За 8 години във фитнеса напълно си си изгубил времето според мен.
21.06.11
22:14
Знаеш ли какво ти предлагам ?! Пусни снимки, за да затъпиш всички, които писаха по темата. Така както си регистриран преди 13 дни и си с 6 мнения, никой за нищо няма да ти повярва. Дали с право или не - не знам.
21.06.11
22:15
Тук не е място да си избиваш комплексите,а да споделиш мнение което вече разбрахме.Ако си търсиш с някой да се заяждаш,отиди в мола и почни да псуваш хората наред и да ги буташ:)
21.06.11
Значи съм много по-секси от теб защото съм 110 кила със 10-11% мазнини 203см и никога не съм правил програмата аххаха :D Смятай ако почна тая програма като мина по плажа след мене ще стават цунамита :D :D :D . Пич стига се занимава с глупости и почвай да вдигаш тежко , още повече недей да спориш с хора които имат 10-торно повече знания за фитнес хранене и прочие от теб. ;)
21.06.11
казано от Julian Hristov на 21.06.11, 22:12:
Брат ти ако се занимаваш 8 години с фитнес,наистина просто не го казвай на никой.Съжалявам че ти го казвам ама ми изглеждаш супер мазен.Не знам натуралист ли си,не взимаш препарати ли,имаш гаден хранителен режим.За 8 години във фитнеса напълно си си изгубил времето според мен.
Не съм ти брат /мисъл за роднинска връзка с теб ми е достатъчна да лапна дулото/. Къде са твойте снимки смехоранчето ми? Защото с тази снимчица /сексапилна/ ме караш да те поздравя със следната песен:
Мнението беше редактирано от head_hunter на 21.06.11 22:16.
Момчета, много сте лоши значи :-))) Трябва да призная, че и аз се покисках леко в шепичка, ама вие сте направо брутални.
Заглавието е трепач, ммммдам :-) Аз така и не видях сексапилно тяло. А така се надявах.. :-P
21.06.11
22:18
Вие хората по регистрацията ли ги преценявате хаах.Той е регистриран от 13 дни тука,не разбира от фитнес,а друг от 5 години оо тоя е разбирач.Честно ебаси логиката.Предпочитам да тренирам,отколкото да седя тука по цял ден и да коментирам.Тук май има само критика.Критични към успеха на другите.Стига с тая злоба,по-добре говорете хубави неща и мотивирайте,вместо да спамите с критика.
21.06.11
22:21
От тук нататък коментари извън темата ще бъдат директно трити. Незаслужено нападате автора на темата. Коментирайте програмата, а не автора!
21.06.11
22:25
Ами едно е човек, който е писал мнения с по 20 палеца отстрани, друго човек с 0, да 0 мнения да пусне такава тема. Първо ще прочета темата на тоя първия. Ако беше написал твоите постижения отдолу, да приложиш снимки. Малко обяснение за програмата и т.н. - ДА, ще я прегледам доста внимателно, но сега просто не бие на очи.
21.06.11
22:26
Виж, просто всички индеректно коментират програмата ти, която е пълен провал по всички параграфи :) Именно тази програма достатъчно ясно говори, че нямаш базови знания и опит, а да не говорим за външен вид.
Нищо лично. По-здрави!
казано от Julian Hristov на 21.06.11, 18:10:
Относно заглавието нарочно така го написах за да е по-разчупено и по-интересно,концепцията е друга.
Епааа, по-разчупено и по-интересно от т’ва - здраве му кажи.
Хънтъра е един от-най разчупените хора във форума.
Критиката е хубаво нещо.
И ти не си прав. Аз не знам как е, ама не е така.:)
21.06.11
22:30
Веднага се аргументирам:
1) Сплитът е изключително оригинален. Оууу...
2) 13 упражнения общо... 4 за бицепс... охххх :(
3) Повече упражнения за рамо, отколкото за бедро .... ай, ай
4) Оригинал съдържа гръб и крака :D
5) Упражненията за корем също са крайно ефективни и иновативни
Бих ти повярвал, че ще растеш ако
- се храниш с 5000 калории на ден
- имаш супер ген
- зобкаш милиграми
- ... си невероятно сексапилен, но не ми се вярва :)
21.06.11
22:32
Десо програмата е от една документална поредица от филмчета.Препоръчвам ти да ги изгледаш,малко да се образова човек никога не е излишно.Относно външния вид,не изглеждам като маймуняк който има нулев коефициент на интелигетност.Не глава,а само врат хахаха;)
21.06.11
22:33
за релефа сигурно са ти казали как става по горе... аз мога да ти кажа за сексапила розови дъмбели и уреди много помагат гаранция-франция !!!
21.06.11
22:34
Ние тук не растеме,чистиме мазно и орелефяваме мускула.Пише релеф,а не покачване на мускулна маса или ти толкова много се ядоса,че забрави за какво пишеш изобщо.
21.06.11
22:34
Вече нещата съвсем загрубяха. Филм... поредица... за фитнес... програма... ааааааааааааааааааааааааааааа!!!
Ти имаш ли си понятие от кого и за кого ги казват тези програми по списания и филмите? Защото май е за хора, които отговарят на посочените по-горе критерии за успех, най-вече на третия.
21.06.11
22:35
казано от Julian Hristov на 21.06.11, 22:34:
Ние тук не растеме,чистиме мазно и орелефяваме мускула.Пише релеф,а не покачване на мускулна маса или ти толкова много се ядоса,че забрави за какво пишеш изобщо.
Освен да останеш слаб, леко мазен и безкрайно уморен и контузен, друг релеф няма да видиш :)
21.06.11
22:36
Видът, който темата придоби я лишава от смисъл. Темата се затваря с извинения към автора. Ако той желае да продължи да следи и споделя прогреса си може да си направи дневник.