Дневникът на Десо - вече истинско нацепване с тежки двусети!

Прескочи до:

За днес - загряване с малко чук, сначове с 16кг пудовка и тест за максимум Muscle Ups без да пускам. Резултат - 6.

WOD 1 (Първият комплекс в Атина):

За време:

...160m бягане
20 Wall ball (5кг медицинска – 3кг медицинска – баскетболна)
20 Сумо тяга и хай-пул с пудовка (32кг - 24кг - 16/8кг)
20 Скок върху кутия (60cm - 45cm - 30cm)
20 Суинг с пудовка  (32кг - 24кг - 16/8кг)
20 Набирания - гребане на халки
20 Бърпи върху диск
20 Стъпала в халки - колене към лакти - повдигане на краката

Време - 9 и нещо , мисля че беше 9:27

WOD2:

5 рунда за време:

12 кофи (на халки – на успоредка – на паралетки)
9 обръщания (60кг - 40кг - 12,5кг)
6 L-набирания-набиране & колене към лакти-подскачащи набирания и повдигане на краката
3 suicide runs

Време 14 мин някъде, малко се изложих, но ми се измориха ръцете и нямах въздух. Ако може Юли пак да погледне времете, че мисля че бях малко по-бърз и да не станало грешка в пресмятането.

WOD3:

За време:

400m бягане
30 Удари с чук (10кг - 8кг - 4кг)
40 Wall ball (5кг медицинска – 3кг медицинска – баскетболна)
30 Удари с чук (10кг - 8кг - 4кг)
400m бягане

Време - 9:57 , мисля че това беше точното време.

19.06.11
22:18

казано от Десо на 14.06.11, 23:45:

Поздрав за компанията

Компанията ?!? ...
Сам в къщи а ?

Шттт, мизерник! :D

За днес след ученето малко раздвижване при Юли.

Много тичане, ама много на принципа last man standing.

След което 4 рунда от следното:

Набирания надхват - 10,10,8,8
Сначове с 24 кг пудовка - 10,10,8,8
Лицеви опори на халки - 20,20,15,15
Бой с 10кг чук - 4х30

и накрая малко clean&jerk; с 40,60,70 и няколко единици на 80 кг.

Държа да похваля Десо - става за рекламно лице на студен чай. Пие го като ракетно гориво и после (след всичкото тичане и бърпене) прави обръщания за време.

А... много знаеш ти к’во прахче сипва той в студеното чайче... (party)

P.S. Между другото (и съвсем сериозно) аз пък искам да похваля Десо за тичането...

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 20.06.11 13:18.

След като знам, коя е най-добрата добавка за аеробна издръжливост. Така е , който си знае продуктите и съставките в тях печели надбягването! :D

Беше голямо тичане, добре че имах конкуренция коята да ме дърпа, а Кольо ти знаеш, следващия път определяш мястото и срещата ;)

Мнението беше редактирано от Десимир Петров на 20.06.11 22:04.

20.06.11
22:17

казано от Десо на 20.06.11, 22:04:

След като знам, коя е най-добрата добавка за аеробна издръжливост. Така е , който си знае продуктите и съставките в тях печели надбягването! :D

Ако ни кажеш, коя е имаш едно корни от мен. :D

Оооо, дори следващия път ще черпя ....и....ще видим Робокарпи в действие :D

Днес тренировка на ЦСКА с Иво aka ISB.

Силов Блок:
A: Обръщания (hang, power, squat) - прогресия 3-ки до 70кг, няколко 1-ци на 80кг и една 1-ца на 90кг
Б: Тяга - прогресия 1-ци до 170кг
В:  HSPU - 7,7,8,6

Комплекс
Първия за квалификациите за игрите -
А:Набирания
Б:Тръстъри с 2х16кг пудовки
за 7 минути - 3,6,9,15 + 7 набирания

След което малко пояс
Лежанката на Милко с 16кг пудовка - 3х12 на ръка
Ab wheel с колене на земята - 6,8,8

Иво е машина, и на визия и като резултати.

Храната:

11:40 - 5 препечени филии пълнозърнест хляб бонус, намазани с масло и мед + доза и половина syntrax Matrix
15:30 - 250 мл изозстар, неква смотана вафла и 1 доза суроватъчен протеин
17:00 - 4 препечени филии пълнозърнест хляб бонус, намазани с масло и мед + 3 цели яйца + доза суроватъчен протеин
20:00 - 4 цели яйца + 400 грама кисело мляко 3.6% и 2 големи кюфтета от мляно мазно месо
23:00 - 6 цели яйца

Храна е малко крива, домързя ме да си купя месо и затова се тъпча с наличните яйца. Днес на тренировката ми беше тегаво. Задната верига и краката ми бяха изморени... Сега пак ми е тегаво... и гладно :D

Я си кажи на каква химия си сега!

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 21.06.11 22:51.

В момента пия по-малко химия и от теб :D

Е в момента да. Ама през целия ден? :*

Мнението беше редактирано от Димитър Михайлов на 21.06.11 22:21.

21.06.11
22:34

казано от Десо на 21.06.11, 19:30:

Храната:

11:40 - 5 препечени филии пълнозърнест хляб бонус, намазани с масло и мед + доза и половина syntrax Matrix
15:30 - 250 мл изозстар, неква смотана вафла и 1 доза суроватъчен протеин
17:00 - 4 препечени филии пълнозърнест хляб бонус, намазани с масло и мед + 3 цели яйца + доза суроватъчен протеин
20:00 - 4 цели яйца + 400 грама кисело мляко 3.6% и 2 големи кюфтета от мляно мазно месо
23:00 - 6 цели яйца

Храна е малко крива, домързя ме да си купя месо и затова се тъпча с наличните яйца. Днес на тренировката ми беше тегаво. Задната верига и краката ми бяха изморени... Сега пак ми е тегаво... и гладно :D

бе крива... тя е скандална с тоя хляб и мед и масло на едно... само си съсипал syntrax-a

Да, ама много вкусно маааму :D

21.06.11
22:39

Към храната от днес да няма и 500мл светена вода? Нещо излишно весел ми се струваш. На какво се дължи?

21.06.11
22:40

казано от Десо на 21.06.11, 22:37:

Да, ама много вкусно маааму :D

е тука вече няма как да не се съглася :D

казано от gips на 21.06.11, 22:39:

Към храната от днес да няма и 500мл светена вода? Нещо излишно весел ми се струваш. На какво се дължи?

Тренира за сексапил, затова... (sun)

казано от Десо на 21.06.11, 21:18:

В момента пия по-малко химия и от теб :D

честито! хората си мислят че пиеш химия. това е голямо признание.

То във форума десо е най големия наркоман но си го обичам де иначе ще ми махне отстъпката. Той ми е ментор :*

Хахахха, ти си мой медицински проект бе младежо!!! :D

Днес ми се тренираше, но краката ми бяха размазани и затова тренирах само горна част.

А: Muscle Ups - 3x5
Б: Hang Clean - прогресия 3-ки през 10кг до 70 кг тежест, една двойка на 80кг (изпуснах при третия опит) и после още 3-ки на 70 и 60 кг.
В: Лежанка - прогресия 3-ки през 10кг до 120 кг

Г: Импровизиран комплекс
16 кг пудовка - 3 рунда без почивка
10бр high pull
10бр swing
10бр clean and press
10бр one-arm row
10бр snatch
редуване на двете ръце при всеки елемент

Д: три рунда за ядро
- L-Sits - 3x15 sec
- Коремни преси - 3х20
- Раменна стойка - 3х30 секунди

Наблюдения:
Силовите вече ми влязоха в ритъм, лоста ми е леко дебел и неудобен, на тоя в младост съм сигурен, че мога да стигна до 8-ци в серия. Относно обръщанията прекалявам, втори ден подред, силата отмалява, но аз си продължавам, до 70кг прилична техника, не тежи, 80-те вече натежаха. Лежанката ме изненада. 120кгх3 си е личен рекорд, не очаквах да имам толкова сила. Комплекса го реших на място, получи се добра, макар и с малка пудовка.

22.06.11
21:46

казано от GreyKnight на 22.06.11, 16:37:

То във форума десо е най големия наркоман но си го обичам де иначе ще ми махне отстъпката. Той ми е ментор :*

3ка? навити? :*

Ауу, ши въ изям!

Взех си и втория изпит, остана само гадното трудово....

Сега се чудя, какво ще стане ако се натъпча с банани намазани с масло :D

Пробвай :D

Калорийна бомба :D

Шшшшш, келеши, марш оттука :D

Малко по-рано днес, писах в една тема , че не е хубаво да се прекалява с упражненията върху една част на тялото, ама днес направих трета поредна тренировка и за трети пореден път имаше обръщания :D Вече утре си давам почивка и свръх манджорно!

Тренировката:
А: Преден клек - 40х3, 60х3, 70х3, 80х3, 90х3, 100х3
Б: Power Clean - 40x3, 60x3 ,70x3, 70x3, 80x1, 80x1, 90x1
В: Clean Pull - 100x3, 110x3, 120x3, 130x3, 100x3
Г: Напади с щанга на гърба - 60х5, 70х5, 70х5, 60х5

И схемата на Поликин за Набиранията
Широк надхват до октаз
10 сек почивка
Тесен надхват до отказ
10 сек почивка
Широк подхват до отказ
10 сек почивка
Тесен подхват до отказ
3 мин почивка
И така 3 рунда

Рунд 1: 10-6-4-4
Рунд 2: 8-5-4-3
Рунд 3: 8-5-4-4

Забележки: Набиранията ми смазаха ръцете, а гърба само как се напомпи.... Клекът в нормални граници, а нападите също, особено като трето упражнение и изморени вече крака. Някак си силовото обръщане от земя ми е още неестествено, трудно превключвам от първия пул към втория, много ми е по-лесен hang варианта и там дърпам много по-сериозно с трапеца и по-експлозивно за момента. Нищо чудно и че като сила двата варианта са на едно ниво. Засега на големите килограми избягвам да правя повече от едно повторения, концентрирам за един опит, но се опитвам да е максимално чист. Трябва си треньор.... (dull)

Мнението беше редактирано от Десимир Петров на 23.06.11 18:55.

65 набирания? дори с 3 минути почивка ми прави впечатление че не ти е паднала много/значително бройката. ти как мислиш?

Причината може да се крие в това, че първите набирания, тези с широк надхват не стигах до отказ, но на следващите всичко ми се размаза. Минус беше факта, че предмишниците и ръцете ми бяха уморени, това ми е трета поред силова тренировка. Но режима с храната и добавките дават резултат и имам някаква доста бързо възстановяване.

Десо, откога на стероидите им казват добавки, бе? :*

23.06.11
22:07

казано от Десо на 27.06.09, 16:49:

През ноща да съм спал 3-4 часа,стомаха ме болеше ужасно,след това и повръщах цяла нощ.Цял ден почти съм спал,и температура дигнах(почти 39 градуса).

Протеин - ... грама
Въглехидрати - ... грама
Мазнини - .. грама

Никакъв апетит,като хапна неща имам чувството,че стомаха изобщо не го обработва.Постоянно ми се повдига,абе ужас. :)

Ей, момче! Това си е ентеро вирус или хранително натравяне! Какви протеини и въглехидрати си седнал да смяташ?!? Я лягай, почивай 4-5 дни и се оправяй, вместо да влизаш в този филм с трениране и спазване на диета, докато си болен. Повярвай, не само съм го гледал, ами съм играл и главна роля в него - хонорарът не си заслужава!

П. П. Извинявай за обръщението, но трябва да обърнеш внимание на останалото.

Абе Боби, това е от годините, когато имах жълто около устата :D :D :D

23.06.11
22:15

казано от Десо на 23.06.11, 22:10:

Абе Боби, това е от годините, когато имах жълто около устата :D :D :D

:D Ох, извинявай. Не знам как реших, че е днешно.

Тъй, тъй. Днес беше ден за възстановяване. По едно време като се прибирах към вкъщи, през ума ми мина неква откачена идея да отида да тренирам, но едвам се стърпях :D

Днес беше денят на джънка, станал съм джънки :(

И така, редовната разбивация :D

Започнах с няколко тройки Muscle Ups на лоста
Направих и няколко единици обръщане с изтласкване до 70 кг и след това обръщания с 80 едно 90 кг
Направих и първият си Muscle Ups на халки, но рамото ми няма да позволява засега.

От комплексите
WOD 1 Предизвикателството на треньорите
пълен провал, не го завърших сбърках техните на суинговте до вертикал, направих 33 +15 бърпи и след това 20 и за бърпитата се отказах. Мразя бърпити :( Малко се разочаровах, но само да се стегна за следващите комплекси

WOD 5
Мъртва тяга 120 кг - 12-9-6-3
Бой с 8кг чук по гума - 40-30-20-10
6:08 мин

тягата на 120кг ми разказа фамилията

WOD 3 Helen
400 метра бягане
21 суинга с 24кг пудовка
12 набирания
3 рунда

време 8:13

стриктните набирания по рундове ми бяха 12-6-6.

Утре ще има много бягане и май ще пропусна тренировката в младост :D

казано от Десо на 25.06.11, 22:10:

Утре ще има много бягане и май ще пропусна тренировката в младост :D

Бъзльо! (h)

Ми не ми се бяга уееее, макар, че съм като сърнелка :D

25.06.11
22:17

Мойте адмирации за Хелъна. Като трети комплекс и с такова време...
Предизвикателството с 32ката ли го прави?

С 24-ка до горе, но рамото и белите ми дробове отказаха. Забелязал съм, че винаги се вработвам във втория комплекс, на хелън нямах проблеми с дишането. Може би трябва да започвам с нещо аеробно и леко и след това да се хвърлям на изтезанията.

казано от Десо на 25.06.11, 22:18:

Забелязал съм, че винаги се вработвам във втория комплекс... Може би трябва да започвам с нещо аеробно и леко и след това да се хвърлям на изтезанията.

Хайде сега помисли дали загряваш качествено, душа... :)

Качествено загряване? Днес май изобщо не се стигна дотам :(

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1