23.06.11
11:12
На 18 години съм и тренирам 3 пъти в седмицата ( Понеделник Сряда Петък), като Вторник Четвъртък и Събота тичам 20-30 мин. Тренирам навън, не в залата набирания, кофички абе Street Fitness. Попринцип тренирам сутринта от 9 до 10. Въпроса ми е кога да се храня и какво да ям. Преди тренировка или след това ? Питам, защото искам да направя още по-добра преса и тяло като цяло и знам, че особено за плочките храненето е най-важно, а аз не се съобразявам много с това. Благодаря предварително :)))
23.06.11
11:27
Здр
Ако си направиш труда да отидеш в раздела за хранене ще намериш каквото ти трябва. Не мисля че има смисъл всеки ден да се пускат едни и същи теми от рода “Как аджеба да направя теракот на корема”....
23.06.11
11:52
Пич, много добре мислиш за хранителен режим, тъй като повечето стрийт фитнесджии (включително и аз) нямат такъв. Евала. Само ще ти помогна да наблягаш на ориз,картофи,месо,мляко,сирене,извара,яйца, тоест яко белтъци и въглехидрати. Не тренирай на гладен стомах. 2 часа преди сутринната ти тренировка на лостовете хапни закуска, след тренировка до 1 час хапни яко ;)
Мнението беше редактирано от Ачо на 23.06.11 11:53.