24.06.11
16:56
А бре, Стоянчо. Какви са тез тарикатски снимки, които слагаш за аватари. Даже мнения ти редактирам, дотам не те познах. Ако нещо...се извинявам. :P Просто преправих линка да се вижда по-добре хубавата новина. :)
Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 24.06.11 16:57.
24.06.11
17:03
казано от Тихомир Велев на 24.06.11, 16:56:
А бре, Стоянчо. Какви са тез тарикатски снимки, които слагаш за аватари. :)
Готви се за сваТбата да е хубав ! :D
Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 24.06.11 18:26.
24.06.11
17:10
казано от Кольо Пияндето на 24.06.11, 14:55:
Ме-хе-хе... аз преди 3 седмици видях първите летни папуняци, сега предполагам са налазили масово! ... Идилия! :)
Ако не друго поне ще се позаблявам, ама днес искрено се смях на “лошите” момчета :D :D :D
казано от Тихомир Велев на 24.06.11, 16:56:
А бре, Стоянчо. Какви са тез тарикатски снимки, които слагаш за аватари. Даже мнения ти редактирам, дотам не те познах. Ако нещо...се извинявам. :P Просто преправих линка да се вижда по-добре хубавата новина. :)
Обидих се вовеки! :D
@kristiancho - малииии, сваТба бе, брат :D
Мнението беше редактирано от Стоянчо на 24.06.11 18:17.
24.06.11
18:26
сбърках де... поправих грешката но ти отбягваш нещатата тука... адвокатски му трикове :D
24.06.11
19:48
Много ще е яко ако се съберем и отидем заедно на море :) :) За жалост аз няма да мога да дойда,защото съм на 15 години Октомври права 16 години ама след две години съм на линия :)
24.06.11
22:25
Абе летните се навъдиха и в моята зала. Интересно е, че започват да ме гледат като БОГ, като започна да дърпам над 150кг тяга или да обръщам някакви скромни 80кг. Но всичките тези нинжда изпълнения, ги впечатляват много, ама мен си ме кефи да ме боготворят :D
А в нашата вече почти изчезнаха и си останахме само сериозните. Сгъвачите се измориха от сгъване и са решили, че вече е време за почивка. :D :D :D
казано от karpi на 24.06.11, 22:38:
А в нашата вече почти изчезнаха и си останахме само сериозните. Сгъвачите се измориха от сгъване и са решили, че вече е време за почивка. :D :D :D
Предполагам имаш предвид време за море/басейн/плаж като цяло? :D :D :D :D :D
24.06.11
23:10
Ми да, те са заминали на море вече :D
24.06.11
23:24
Аз пък нямам такива проблеми, нека ви е яд:))))))))
Целогодишно едни и същи лица. Няма летни и зимни... И има големи машини: )
24.06.11
23:30
Ще си направя групичка от последователи, които ще изпълняват всяка моя команда с надеждата да научат тайните да бъдеш як и красив :D
Момци допреди малко час и половина сме бягали от 2 полицейски коли и 4 пешаходци полицай... направо съм се скъсал от бягане...
Искахме да се разходим някъде надалеч и съседния град е на 3-4 км, ама по пътя е гробището и минаваме покрай него и като изскочиха лудите полицейски зад над бягай през гробищата огради, моради прескачаме и едните се измъкнаха щото един се съпна и двама спряхме да го изчакаме и да видиш час и половина обикаляне и накрая газ през гората... очевидно беше станала грешка ама се усетихме късно вече бягаха по нас с фенерите :D
казано от Андриан К на 24.06.11, 23:42:
Искахме да се разходим някъде надалеч и съседния град е на 3-4 км, ама по пътя е гробището и минаваме покрай него и като изскочиха лудите полицейски зад над бягай през гробищата огради, моради прескачаме и едните се измъкнаха щото един се съпна и двама спряхме да го изчакаме и да видиш час и половина обикаляне и накрая газ през гората... очевидно беше станала грешка ама се усетихме късно вече бягаха по нас с фенерите :D
Приказката, Гузен негонен бяга, позната ли ти е? Що ще бягате ако няма защо? :D :D
24.06.11
23:50
мда бе и аз затова се чудя защо сте бягали от тях като няма какво да криете... ? :D
Стреснахме се, докато си ходим нормално и на буркани изскачат 2 полицейски... :D
Хубаво си направил. И аз така преди 2 години. Що да бягам като нищо не съм направил ?! В крайна сметка жандармерията ни арестува, би и ни държаха в районното 4-5 часа, повечето време с вдигнати ръце :) Страхотно преживяване навръх рожденния ми ден :D После жалби и да не повярваш свалиха обвиненията и ни се извиниха - това в България ?!?!?!?! :D
казано от Андриан К на 24.06.11, 23:51:
Стреснахме се, докато си ходим нормално и на буркани изскачат 2 полицейски... :D
В стресови времена живеем.... ;)
казано от Андриан К на 24.06.11, 23:34:
Момци допреди малко час и половина сме бягали от 2 полицейски коли и 4 пешаходци полицай... направо съм се скъсал от бягане...
По принцип да бягаш от 2 полицейски коли и 4 полицая не е голямо геройство. Защо сте бягали, като не сте извършили нещо нередно ?!
25.06.11
09:37
Добре, че не са ви хванали. Щяха да ви бият, защото сте ги карали да ви гонят напразно. :D
казано от Absolut Illusion на 24.06.11, 14:43:
Уааааааааа Атаката на летнитееееее. Днес срещнах, забележете, цели двама в една безлюдната уличка на Варна. хахахаххаха ама паднах от смях - вървя и се хиля сама. Приличаха на надуваеми кукли - с едни големи ръце и крачета по-тънки и от моите :D :D :D с походка тип “Цяла Варна ми дължи по 10 лв” лелеле. И това на неоживено място - не ми се мисли сега уикенда на какво ще се натъкна по плажа :D :D :D
Добре де, къде ходите във Варна на плаж?!? Мен единствения плаж, където са ме водили и ми харесва, и не ми се струва мръсен е “Слънчев ден” или нещо подобно....
25.06.11
11:07
Аз лично ходя на Рапонги, заради волейболните мрежи. Спокоен беше плажа на Кранево и на Аспарухова. Понякога със нашите ходим там, но миналата година си прекарах цялото лято на Рапонги :)
А колкото до плажните. Предишната ми зала беше пълна с такива и не ми правят впечатление. Лошото е, че заради това, че преди сме тренирали заедно, доста от тях ме поздравяват с реплики от сорта: “Ко стаа уе машиноооо”, а някой дори ми викат “брат”, “братле” ...
25.06.11
11:15
По английски имам да правя постер с тема по избор и мисля това да е търговски трик за разпространение на Кросфита... та’ аз някаква информация ще намеря ама по-запалените кросфитъри може да кажат някой известен кросфитър който да сложа в постера :P
25.06.11
11:24
казано от kristiancho на 25.06.11, 11:15:
По английски имам да правя постер с тема по избор и мисля това да е търговски трик за разпространение на Кросфита... та’ аз някаква информация ще намеря ама по-запалените кросфитъри може да кажат някой известен кросфитър който да сложа в постера :P
Направи за креатина и вкарай идеята, която обсъждахме :D :D :D
Ще минеш след това по магазините да си прибереш комисионната :P
25.06.11
11:30
:D :D то без туй ми е тръгнало име, че взимам какво ли не... та сега поне да имат основание злите езици в училище :D
Леле Хед това с креатина много ме замисли... ако отдолу напиша на чист български ‘’продавам хранителни добавки за вързка....’’ може и някой да клъвне мамка му :D
Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 25.06.11 11:31.
25.06.11
11:44
Сложи Jason Khalipha, че e почти 100 килограмово копеле от мускули :)
казано от Borko на 25.06.11, 09:36:
казано от Андриан К на 24.06.11, 23:34:
По принцип да бягаш от 2 полицейски коли и 4 полицая не е голямо геройство. Защо сте бягали, като не сте извършили нещо нередно ?!
Аз май и не казах, че е геройство?
Владимире, докато помагах на единия да излезе от калта ми вика: “Сега остава и някой хеликоптер да дойде”... :D
казано от kristiancho на 24.06.11, 23:50:
мда бе и аз затова се чудя защо сте бягали от тях като няма какво да криете... ? :D
Не знам къде живее пича, но тук в София, особено в Люлин, първо е боя, после е разпита. Дали си невинен или не, пак ще го изядеш, тъй че се бяга и в двата случая.
Андро & Владо, I feel ya bros.
25.06.11
16:42
Да ви се похвала,днес си взех това - http://www.technomarket.bg/products/09041169/panasonic-dmc-fx37e-k :) :)
25.06.11
17:32
Благодаря :) Имам някав проблем с качването на снимките,незнам как да го оправа. :(
25.06.11
17:38
Ако някои може да ми прати “USB drivers for windows xp ” ще съм му много благодарен.Скайпа ми е “free_run925”
25.06.11
17:48
казано от Valdis на 25.06.11, 17:45:
А случайно да са ти дали диск със драйвери??? Няма начин да не са ти дали.
Дадоха ми,като тръгна да го инсталирам ми пише че имам драйвери и не е нужно да се инсталират и не ги инсталира.
Какъв всъщност е проблемът, снимките можеш да си ги сваляш и без да инсталираш нищо, просто закачаш компа и апарата с приложения кабел, стартираш апарата и той ще се появи като ново устройство, във което ще можеш да си вдиш снимките.