24.06.11
21:25
Здравейте!Тренирам и ходя на зала вече около 5 месеца,през които успях да кача грубо 10 кила спазвайки ВВД.Висок съм 1,90 и тежа 70кг.Проблема обаче е,че досега успявах да си спазвам хранителният режим,а след 2 дни заминавам да работя на морето и не знам как ще го подържам..Ходя 3 пъти в седмицата на зала и си мисля,че все ще успея да си посещавам редовно било то преди или след работа.Храната обаче става проблем,защото няма да имам печка/котлон и няма да мога да си варя яйца,макарони,ориз и т.н.Бих искал да продължа да качвам дори и да са 2-3 кила за 3 месеца,но не и да свалям.Мисля си,че овеса и изварата ще успявам да си ги набавям,но какви идеи можете да ми дадете за другата част от деня?
Темата беше редактирана от Dancho Petreli на 24.06.11 21:27.
25.06.11
01:18
Мед, пилешко филе, протеинови шейкове, риба и т.н.
винаги има начин :)
25.06.11
12:30
Добре за протеина е по-лесно,а за въглехидратите?Те са основната част от диетата?
25.06.11
12:34
Въглехидратите винаги се набавят по-лесно от протеина :D
Ориз/картофи/макарони и да ти река повечето изделия имат в най-голямото си количество въглехидрати..
25.06.11
13:25
Братле мерси за отговора,но прочете ли какво написах по-горе?: ).Няма да имам възможност да си ги готвя тия неща,а не мисля че ще смогвам да си купувам по 4-5 пъти на ден готова храна..Затова търсех някакво по-евтино решение на проблема : (.
25.06.11
13:45
Е нямаш възможност да си вариш ориз/картофи? Какво може да ти е решението?
25.06.11
14:16
: ) Затова попитах брат..Просто е невъзможно да си ги варя тия неща и исках някаква алтернатива..не е нужно да ми изкарваш очевидното и не знам защо ми се струва,че си приел агресивно предишният ми пост..Просто исках някакви идеи по въпроса от по-запознатите или тези,които са имали подобен проблем.
25.06.11
17:38
Хмм, Може да пробваш с повечко овесени ядки с кисело мляко и мед. Пък нищо не ти пречи и да пазаруваш от големите супер-маркети... мился че там би трябвало да има готова храна като пиле с ориз.
25.06.11
17:42
Има и консерви!
25.06.11
17:55
Аха мерси.Еми ще разгледам там какво продават като отида и ще наблягам като трябва на консерви и неква евтина готова храна..Ще вида и някакъв протеин да си взема.