23.06.11
15:19
Привет на всички!
На скоро отрих този сайт и реших да измоля някой от всички вас за помощ.
Такаа... висок съм около 1м 75см (не съм се мерил на скоро ако е толкова важно ще го направя)На 14г съм.Тежа 70кг.Искам да сваля около 15-20кг.Та ако може някой да ми препоръча дневна тренировка за отслабване.!!!НЕ ЖЕЛАЯ ДИЕТИ!!!
Преди около година тренрах свободно (тоест правех упражнения които просто знаех от тук-там).
Мерси за всякаква помощ предварително.
23.06.11
15:32
Несериозна и невежа работа. Започни да четеш статиите. Като изчетеш мноого от тях, погледни отново тази тема и се посмей. След това пусни нова, по-сериозна, за да можем да ти помогнем наистина. :)
Накратко искаш да станеш 50кг и да си 175см висок... Мъжете умират за жени с такива размери ;) жалко, че не си жена
Да бе, умираме си за болни анорексички, които са само кожа и кости :D
70 кг за твоят ръст са нищо, тепърва ще растеш и наедряваш. Ходи да тренираш, храни се добре и не се занимавай с глупости.
23.06.11
18:21
Михаел прочетох във една тема че трябвало да се представя във няколко реда и после директно да пиша... а петко на теб може и да не ти се струва много но въпреки това аз се възприемам дебел и наистина съм такъв ... за това че ще наедрявам ми е ясно но не ми пречи да тренирам и да се окаже че на 20 години съм 100-110 кила сланина (:...може би аз не съм пуснал правилно темата ама учаквах че някой ще даде 2 линка и ще се приклучи работата... както и да е ... ще питам Google
Питай го също така и какво е анорексия и какви са последствията от нея.
П.П. Между другото, не съществуват тренировки за отслабване, които да ти свалят 20 кг просто ей така, без диети.
Мнението беше редактирано от Петко К на 23.06.11 19:49.
24.06.11
11:31
Знам какво е анорексия... и дори и да съм толкова зле че да немога да разгранича дали съм слаб или не .. не може да застана до половината ми съученици (че и повече от половината) и да изглеждам като скала... и все пак не желая диети но това не означава че ям по 5 кила храна на ден .. опитвам се да ям плодове/зеленчуци и да се лишавам от всякъкъв вид боклуци
24.06.11
11:37
казано от Петър Николов на 24.06.11, 11:31:
Знам какво е анорексия... и дори и да съм толкова зле че да немога да разгранича дали съм слаб или не .. не може да застана до половината ми съученици (че и повече от половината) и да изглеждам като скала... и все пак не желая диети но това не означава че ям по 5 кила храна на ден .. опитвам се да ям плодове/зеленчуци и да се лишавам от всякъкъв вид боклуци
A ако си с по-едри кости ще ходиш да ти ги поизпилят ли?
А ако се къпете заедно някъде и забележиш, че на съучениците ти им са по-малки - ще ходиш да ти го скъсяват ли?
Остави другите и не се сравнявай с тях, защото всеки човек е различен. Ако търсиш външност - направи така, че да си възможно по-харесван с твоята скелетна рамка, а не според солетите от класа ти. Ако търсиш здраве - яж храна, не вода (плодове и зеленчуци), и си тренирай.
А щом още си на училище, то тялото ти преспокойно може да се справи с някой дюнер, бургер и т.н. няколко пъти седмично, така че не се лишавай от всичко боклучаво, а яж докато може. Че послеее... :)
Мнението беше редактирано от Юлиян Тодоров на 24.06.11 11:39.
24.06.11
13:45
Ornaje мерси за съвета (може би единствения номрален съвет) макар че тва за бургерите не ми допада тъй като попринцип не ям много ...
ПП : Все пак ако някой каже някъква добра програма за тренировка няма да навреди (:
70 кила не са много за този ръст,но в крайна сметка е важно и как се чувства човек-ако ти тежат и ти е дискомфортно да си ги носиш,няма значение субективното мнение на околните,защото те не са в твоята кожа...
Петър,защо не пробваш просто да увеличиш физическата си активност,особено сега лятото-колело,футбол,баскетбол или каквото те влече,вместо да търсиш определена програма,която би ти препоръчал някой който не те познава и не би се съобразил с индивидуалните ти особености.Пробвай и да коригираш храненето си,не става дума за глад/както повечето хора разбират думата диета/,а за правилен хранителен режим,при който се храниш с правилната храна в правилният момент.Плодовете и зеленчуците са чудесни,но на твоята възраст трябва да понаблегнеш и на храни,които са расли на кокъл,а не само на корен,защото иначе тялото ти ще страда от недостиг на важни хранителни съставки.