26.06.11
11:18
Здравейте!
След няколко дни смятам да си поръчам един silabg.com/bg/5497-SCITEC-Hot-Blood.html и silabg.com/bg/346-UNIVERSAL-ULTRA-WHEY-PRO.html та... въпроса ми е дали ще има проблем ако ги вземам едновременно ? Не съм много запознат с добавките , тъй като досега не съм вземал почти нищо.
Благодаря за отделеното време.
26.06.11
11:28
След като си “новак” с добавките, защо направо на буустър се хвърляш?
казано от Димитър Михайлов на 26.06.11, 11:28:
След като си “новак” с добавките, защо направо на буустър се хвърляш?
Под новак имах предвид , че досега съм вземал само един креатин , а иначе реших да си взема буустър , тъй като един приятел го ползва вече два месеца и е много доволен и реших да пробвам и аз.
26.06.11
11:31
Дай инфо за себе си... от написаното ми се струва че тренираш от няколко месеца и искаш да “закоравееш” по-бързо”. :P
казано от Soilwork на 26.06.11, 11:31:
Дай инфо за себе си... от написаното ми се струва че тренираш от няколко месеца и искаш да “закоравееш” по-бързо”. :P
На 17 години съм . Тренирам вече 2 години , като започнах бях 45 килограма сега съм 68 .
Азота го искам за сила , напомпване , а протеина за да кача малко маса :)
26.06.11
12:03
“Да не се ползва от лица не-навършили 18г.”
Карай си на протеинче.
казано от Soilwork на 26.06.11, 12:03:
“Да не се ползва от лица не-навършили 18г.”
Карай си на протеинче.
Една година не е толкова голяма разлика ...
Просто искам отговор добра комбинация ли са ?
Те хората ти отговориха,но ти явно вече си решил и просто очакваш да видиш ‘’ Да,страхотна комбинация са ‘’.Така или иначе каквото и да ти се напише,ти ще си го купиш,за да не останеш по-назад от твоя приятел,така че се чудя защо изобщо ни губиш времето.
26.06.11
21:18
Защо го нападнахте така момчето бе хора,все пак пита за азот,а не за метан :D
Иначе,всичко можеш да комбинираш стига да не се припокриват по функция добавките (примерно да си пиеш гейнера с 240 гр. въглехидрати в доза с някой фат бърнър).Както и да е,щом си решил пробвай с нещо по-евтино като за начало.
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 26.06.11 22:59.
26.06.11
22:59
казано от -=REFLEX=- на 26.06.11, 21:18:
Защо го нападнахте така момчето бе хора, все пак пита за азот...
Защото няма нито опита, нито храненето, нито възрастта за този клас добавки.
А това, което спомена за маркетинговия трик, директно го забърсвам от мнението ти, защото някой може наистина да ти повярва. Дискутирали сме подробно случая с влиянието на високите дози стимуланти върху твърде млади хора. Това не са играчки.
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 26.06.11 23:00.
27.06.11
00:04
казано от Кольо Пияндето на 26.06.11, 22:59:
казано от -=REFLEX=- на 26.06.11, 21:18:
Защо го нападнахте така момчето бе хора, все пак пита за азот...
Защото няма нито опита, нито храненето, нито възрастта за този клас добавки.
А това, което спомена за маркетинговия трик, директно го забърсвам от мнението ти, защото някой може наистина да ти повярва. Дискутирали сме подробно случая с влиянието на високите дози стимуланти върху твърде млади хора. Това не са играчки.
Храненето не му го знам как му е,но предполагам не е много добре,защото е 68 кила.Опита обаче според мен си е напълно достатъчен - 2 год. (стига да е сериозен).
Относно това за “стимулантите” не виждам какъв е проблема - все пак говорим за азот/аргинин,бета аланин и добавен коефин като “стимулант”,а не ефедрин.В някои като jack3d има и диметил екстракта от здравец,единствено с него и с кофиена може да има проблеми ако предозира (стига екстракта да му влияе,защото някои не усещат нищо),но едва ли ще е фатално :) Няма да спи една нощ и другия път ще вземе по-малко.Все пак това са си мои виждания,по-добре е да бъдат по-предпазливи по-младите,разбира се.То затова винаги се почва от половин доза ;)
Мнението беше редактирано от -=REFLEX=- на 27.06.11 00:11.