Лостове и фитнес

АЧ

26.06.11
11:56

Лятото сигурно ще имам възможноста да комбинирам лостове и финтес + това и по-добър хранителен режим от сегашния ми. Мисля във фитнеса да правя кръгови програми, само основните базови упражнения за сила и маса - клек,лег,чукчета,мечка,военни преси, сгъване с щанга... На лостовете - обичайното. 2 дена фитнес, 2 дена лостове, нещо от тоя сорт :) + Това ще гледам да си направя хубав хранителен режим. Методиката на тренировката как изглежда според Вас ?

26.06.11
15:51

Защо не вземе да влезеш във фитнеса за постоянно ? Примерно 3-4 дневна програма, а когато имаш гръб правиш 2 упражнения на лоста+ 2 от фитнеса, ако лостовете и фитнеса ти са на едно място (при мен е така), когато имаш гърди 2-3 упражнения във фитнеса и кофички примерно, поне лично аз така ги комбинирам, защото тренирам в домашни условия, но съм се сдобил с доста уреди :). Успех, защото не смятам, че е добре примерно Понеделник тренираш гръб във фитнеса, а в сряда (или там другия ти ден) пак да тренираш гръб на лоста...  Мускула РАСТЕ когато ПОЧИВА ! Успех :) !

АЧ

26.06.11
16:15

И така става, но някак си искам да имам 1 ден фитнес и 1 ден само за лостове ... :) Защото на лостовете искам и да си правя силови, учене на плънч,фронт левер и всякаки други, а с фитнеса просто да качвам маса и сила,докато на лостовете по-”гимнастически” упражнения :) И ако правя лостове 1 път в седмицата няма смисъл. Поне 2-3 пъти тях задължително, ако почна и фитнес,

Мнението беше редактирано от Ачо на 26.06.11 22:36.

АЧ

27.06.11
18:40

Реших с един фитнесджия, ако почна това лято и фитнес да правя следното:

1 ден от седмицата - гърди,рамо,клек
2 ден от седмицата - гръб,бицепс,трапец

и 2-3 дена лостове.

За гърди ще правя само - лег и или флайс или лег с дъмбел, може да ми кажете още 1 упр
За рамо - въртолет и още 1 упр
За клек - с щангата
За гръб - мечка, чукчета, може да дадете още 1 упр, но без тяга
За бицепс -2 упр и трапец 2

Сериите ще са по 5, с тежести, с които спокойно мога да правя 7-8 повторения. Ще чакам да си дойде приятеля ми и да го питам дали ще стане работата :)

29.06.11
00:33

Добре звучи,но 2 дена фитнес и 2-3 лостове гледай да не ти идват в повече! :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1