Релеф - Гърди и корем

Темата е заключена.
US

30.05.05
17:15

Не съм баш начинаещ правя всеки ден по 3x30 лицеви опори
2x20 със гира за бицепс
2x20 - зад гърба и вдигане над главата за трицепс (незнам точното наименование на упражнението)
2x20 за рамо
2x30 коремни преси
Кажете ми как да постигна релеф на гърдите и корема ... че нещо тази седмица лепнах 5 кила отгоре(исках това). Но сега искам оформяне :)
Предварително Ви Благодаря!

Темата беше редактирана от Петко К на 10.06.11 17:55.

30.05.05
17:26

Здравей идобре дошъл във форума. Пожелавам ти времето, прекарано тук да е приятно и ползотворно за теб.
Исканият от теб релеф се изразява в понижаването на процента на подкожните мазнини. Начинът е хранителен режим за понижаване на теглото и кардиотренировка. Почети и избери своя начин.
Поздрави и успех

30.05.05
17:37

аз съм на РБР и имам само съвсем леко коремче ще мога ли пак да го стопя и да получа релеф ?

US

30.05.05
18:47

Ами аз мазно кажи речи нямам... 176 - 64-66 кг. съм
имах предвид да ми напишете ако може някаква програма
за гърди и корем
понеже за гърди знам само - лицеви опори и лежанка
корем - коремни преси...
ако може нещо допълнително със снимков материал или обяснение че не ги знам упражненията много много по име :)

30.05.05
19:21

[quote author=“user”]Ами аз мазно кажи речи нямам... 176 - 64-66 кг. съм
имах предвид да ми напишете ако може някаква програма
за гърди и корем
понеже за гърди знам само - лицеви опори и лежанка
корем - коремни преси...
ако може нещо допълнително със снимков материал или обяснение че не ги знам упражненията много много по име :)

Чети внимателно тук, има снимков материал и подробни обяснения: http://www.bb-team.org/exercise/

31.05.05
08:44

[quote author=“DrugzZ”]аз съм на РБР и имам само съвсем леко коремче ще мога ли пак да го стопя и да получа релеф ?

Да, ще се получи и то без отрицателни ефекти. Разбира се, калорийния баланс трябва да е леко оттрицателен. И кардиотренировки....

31.05.05
12:29

[quote author=“Martin”][quote author=“DrugzZ”]аз съм на РБР и имам само съвсем леко коремче ще мога ли пак да го стопя и да получа релеф ?

Да, ще се получи и то без отрицателни ефекти. Разбира се, калорийния баланс трябва да е леко оттрицателен. И кардиотренировки....

Мартин го е казал, но аз искам да поясня, за да не се направи кофти грешка. Леко отрицателен калориен баланс не е супер задължителен, въпроса е да не се вдига много над нужното количество калории на ден. А тоза баланс, доста хора ми се струва, че мислят, че се се постига само и единствено с намаляне храненето, което е  голяма грешка според мен.

Калорийния баланс може да се направи клонящ към отрицателен и с абсолютно нормална диета, но с ЗАВИШЕН РАЗСХОД НА ЕНЕРГИЯ. Тоест със завишено кардио, примерно.

Незнам как ви се вижда следната идея, но аз мисля, че е добра, защото ще се направи добър баланс и едновременно с това ще се тонизира тялото без да се претренира. А именно:

В тренировъчни дни стандартната направена трен. програма. А между дните се прави кардио и аеробни упражнения. Много добро попадение ще е да се запише някакъв спорт отговарящ на тези нужди. Не говоря за лека атлетика, бягане на 5000м, естествено. :D

Иначе за КОРЕМ +стречинг+ леко тонизиране, аз правя това/ ако повторенията не са подходящи коригирай/:

*Леко е мащабна тренировката и за това, аз обикновено тренирам корем стабилно корема в ден за почивка, отделно от други мускулни групи, с тях правя само 2 бързи серии за корема

- Загрявка/5 минс/
- Яка загрявка!/5 минс/
- 40 преси умерено темпо/ лег-земя/
- леко кросче/3 мунути/
- 100 преси /от лег-земя/, до 50-тата умерено темпо, след нея максимално засилено /горна част преса/
- почивка няколко минути
- стречинг на краката/2-3 бързи леки упражнения, не повече от 5-7 минути
- 50 “вдигания на краката от лег” /долна част преса/
- леко кросче/3 минс/
- пак стречинг/3 минс/
- 50 къси-бързи преси с фиксирани крака близо до тялото/горна част-перса/
- /тук може още 50 вдигания за долна част/от земя или вис/, но то е само понякога/
- накрая стречинг + дихателни упражнения

После ядене,къпане, ядене.... и така до края на света :D

И успех.  :D

31.05.05
13:47

тва да го правя в дните за почивка ? Само че малко ше намаля пвторенията :)

а за калорийния баланс аз и без тва ми е малко занижен щото не мога да ям по толкова :)

08.03.08
22:29

DELETE

Мнението беше редактирано от Constantine на 17.03.08 20:30.

10.06.11
17:53

e ne moga da razbera kak sus kardiotrenirovki 6te moje nqkoi da napravi plo4ki 6toto mom4eto za tva pita
Писането на кирилица е задължително!

Мнението беше редактирано от Петко К на 10.06.11 17:55.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1